2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selence ve aday adayi gecmis olsun stres yapmayin diet le duzelecek sekeriniz bebisleriniz iyimis ya daha onemli ne olabilirki:)
LAVINIA cim bence sen paniklerdesin su an seni anliyorum ama hepsi gececek bebisinle goz goze geldiginizde, cunku onun icin hayatta senden daha onemli hickimse olmayacak ve tabiki senin icinde ayni hic korkma aldigin en guzel sorumluluk olucak bence :)

canım ya takma kafana bak bende diyet uyguluyom şuan....bebeklerimiz için herşeye katalınırız yeterki onlar sağlıklı sıhhatli olsun hiç üzülme bak yalnız değilsin :1hug: şunun şurası bi 3 ay yapıcaz bu diyeti diyet yanında egzersizde verebilir ...ben henüz başlamadım egzersize ama ..(ihmalkarlık var biraz ) diyete uymaya çalışıyom...cokacimcoook takma kafana dua edelim bebişlerimiz sağlıklı olsun...a.s.

selence ve adayadayı canlarım geçmiş olsun. üzülmeyin diyetle bu işin üstesinden gelceksiniz kızlar.
canlarım bende bu konuda tedirginim ailemde bir çok kişi şeker hastası ve ben potansiyel bir şeker hastası adayıyım. diyetle bu iş hallolcak.

destekleriniz için çok sağolun kızlar ama işte insan üzülüyor elimde değil aklıma geldikçe istemeden yaşlar gözüm akıyor engel olamıyorum
ne kadar korkarak gitsemde buna hazır değilmişim demekki

bende kactim kizlar..
yarin görüsürüz insallah ..
öpüyoruz hepinizi bir bir

elifim sen hala calisiyormusun?
yoksa evdemisin?

Fundacim allah korusun yawrum yaaa, yapma oyle niye agliyorsun.
cok sukur bebegin iyi bak. ya allah korusun ona bisey dese ne yapardik :1no2:
yaparsin diyetini. diger yuklemen iyi cikar bozma moralini :teselli:

Fundacim allah korusun yawrum yaaa, yapma oyle niye agliyorsun.
cok sukur bebegin iyi bak. ya allah korusun ona bisey dese ne yapardik :1no2:
yaparsin diyetini. diger yuklemen iyi cikar bozma moralini :teselli:
saol canım benim haklısın tabiki bebeğimin iyi olması en büyük tesellim zaten
umarım c.tesi değerler normal çıkarda boşa üzülmüş olurum ben razıyım

selence, adayadayi canlarim gecmis olsun.ama bebekleriniz iyi masallah üzmeyin kendinizi düzelir hersey.benimde 2 hafta sonra seker ölcümü var bakalim huzursuzlanmamaya calisiyorum.

aslinda bende böyle düsünüyorum..
ama ya duymazsam diye icime kurt düstü

çerezcim bebek telsizi eğer bebeğin yanında yatacaksa gece lazım olmaz ama gündüz sen iş yaparken içeriden sesini duymana yardım eder.hatta kameralılar var yerinden kalkmana bile gerek kalmıyor diyorlar.ben ilk bebeğimde kullandım gündüzleri çok rahat ettim.
arkadaşlar depresyondan bahsetmişsiniz.ben ilk kızımda girdim.12 gün sürdü.şimdi halime gülüyorum.evdeki seslerden .,koşuşturan insanlardan insanların her yere girmelerinden dolayı sinir oluyordum.sen dinlenmeye çalışırken her kafadan bir ses çıkması herkesin kendi keyfine bakıyor gibi olması insana dokunuyor.birde farklı bir hayata hazırlıklı olmak gerekiyor ben ilkinde hala toz pembe olacak sandığımdan hafiften sarsıldım.wc girip sigara yakıp 5 dk kadar ağlayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi dışarı çıkıp hayata devam ediyordum:)))ağlamadan rahatlayamıyordum.ilk kez anne olacaklar kendinizi hiçççççç sıkmayın hiç üzmeyin ne olursa olsun bebek ve siz sağlıklıysanız sorun yok demektir.her anın keyfini çıkartın.
ayrıca size bir tavsiye sakın kucağa alışmasın diye öpüp koklama ve onları mıncıklama işini ertelemeyin.öyle çabuk büyüyorlar ki sonradan istesenizde kucağınıza sığmıyorlar.
bol bol içinize sindirinn.ayyy şimdiden canım çekti.ben kızımı kucağımada aldım,ayağımda da salladım,koynumda da uyuttum,yanında da yatırdım.iyiki yapmışımmm.nasıl keyifliydi anlatamam.hihoyyyt:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…