2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adacyo dün anlamadim diyodun bak birden fazla alinti yapmayi basarmissin.:lepi:

Aslında anlayarak da yapmadım... :roflol:
Dün sen NQ dan bahsetmiştin.. Ben o ana kadar öyle bir düğme olduğunun farkında değildim. Neyse akşam bir basayım dedim şu düğmeye, baktım bişi olmadı... Sonra her zamanki gibi alıntı yap diyerek yanıtladığım bir mesajda; NQ ya tıkladığım mesajın da çıktığını gördüm.:roflol:Haaaaaaaa!!! dedim sonra, NQ ya bastığım için olmuş. Ne salağım di mi!!! Tesadüfen başardığım şeyi düzenli uyguluyorum artık. sağolasın. a.s.

bosver cogu seyi deneyerek,sorarak ögreniyoruz.ben de buketten ögrenmistim.ona bakarsan ben 2-3 yil öncesine kadar bilgisayarla alakam yoktu.simdi iyiyim.

Geçmiş olsun canlarım. Aman diyeti sıkı tutun.Az kaldı bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza. Onlara canlarımız feda.

Selam arkadaşlar. Ben geldiiiiim. Dr. randevum tahminim gibi olmadı. Bebişimi çok özlemiştim. İstediğim gibi göremedim. 2 dakika bu başı yukarda,poposu aşağıda,şu kalbi..vs. hemencik hooop dedik geçti gitti.
Bişi anlamadım doyamadım kuzuma ben yaaa.
Dr.cum benimle ilgilendi. Daha doğrusu kilomla (tahmin ettiğim gibi). 1 ayda 5,5 kilo fark olmuş kafamçokkarıştı
Kiloya şaşırdı dr. Eşime diyoki siz bu kızı neyle besliyonuz böyle :asigim: Dikkatli git dedi böyle fazla oluyo dedi. Göbeğimi görünce korktu. Bakayım bi acaba suyumu fazla dedi. Baktı normal. Rahim ağzın kapalı,erken doğum riskin yok dedi.. Ama dedim bebişimin kilosu falan?:uhm: Onlara 30 haftalıkken geleceksin,o zaman bakacam dedi. O kadar. Allahtan bu kadarcık bakmaya para bari almadıdaklava:
Yarından itibaren rejime başlıyorum kendimce. Ekmek,hamurişi vs. asgariye düşüreyim yoksa yuvarlanıp gezerim ben son ay.

selence adayadayı geçmiş olsun canlarım üzmeyin kendinizi bebişleriniz maşallah çok sağlıklılar sadece onlar için biraz daha fazla fedakarlıkta bulunacaksınız ama kucağınıza aldığınız anda hepsini unutacaksınız

adayadayı ve selence üzülmeyin.hiç bir şey olmaz.diyeti uygulayın hem böylelikle sağlıklı ve ne güzel tombiş bebişleriniz olur..ben şu an hastanedeyim ama inanın gayet moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum.ve çok faydasını görüyorum sizde öyle yapın..bu arada kızlar burada bir sürü hamiş var kapımın önümden geçip doğumhaneye gidiyorlar.ay çok heyecanladım ya...

acıbibercim dediğin gibi herşey düşünceye morale bağlı inş bizde gideceğiz o doğumhanelere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Buketcim maşallah, şaşırdım valla... Dikkat et kendine... Peki toplamda kaç kilo almış oldun?

eee canım senden para almamışlar ama bizim bütün kontroller öyle oluyor:roflol:
neyse sağlıklı olmana sevindim ama bi kilonu sen söylemiyorsun..kaçma kaçma söyle kaç kilo aldın bakiiiim:jeyyar:
aman dikkatli gidin.valla ben bugün fazla kaçırdım kızlar...lahana sarması ve kuru patlıcan dolması yaptım çok özlemişim yedim vallacokacimcoook....bayramdan çok korkuyorum ben asıl yaaa....:1no2:

gözün aydın canım en azından bir sorun olmadığını öğrenmişsin
kiloya gelince geçen ay bende 5 kilo almıştım bu ay 2 kilo almışım doktor hep böyle kontrollü git dedi. sende dikkat edersin gelecek aya az alırsın dengelenir

canım arkadaşlarım, kardeşlerim, hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. şimdi daha iyiyim.ilk öğrendiğimdeki şoku atlattım.. diyet listeside öyle korkulacak birşey değilmiş.
selence canım üzülme, inşallah 100lük testin normal çıkar.
yarın daha ayrıntılı yazarım. iyi geceler.

tabii ya, kendini üzdüğüne değmez. Allah devasız dert vermesin. yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
adayadayı ve fundacım geçmiş olsun canlarım.üzülmeyin ne olur.Allahımın izniyle az daha sıkıcaz dişimizi:Saruboceq:
buketim iyi kısa sürede çağırmış bu kez..oğluşun iyi olmasıda ayrı sevindirdi beni..

bu arada canlar bende 2.dozumu oldum aşıda.3.dozu mayısta yapacaklar.
5 doza tamamlarsak ömür boyu tetanoz aşısı olmamıza gerek olmayacakmış..
sol kolumda biraz sızı var ama fazla değil.sadece azcık mide bulantısı yapıyor.

gülşahcım geçmiş olsun canım bende bu p.tesi vurulacağım 2. dozu
keşke sağ koluna vurdursaydın daha çok sol tarafımıza yatmamız gerekli ya şimdi kolun ağrırsa sola yatman zorlaşabilir ama inşallah o kadar ağrımaz canım

geçmiş olsun. Ben tetanoz aşısının 2 doz vurulduğunu biliyordum, doktorum da öyle söylemişti... Ben de ikinci dozu 15 Aralıktaki muayenede yaptırıcam. Zaten iğneyle alakalı herşeyden korkuyorum, sen şimdi 3. doz yazınca, tansiyonum oynadı valla... :1ninca::1ninca::1ninca:

Arkadaşlar bu arada geçen gün anneannem aradı. Bolca Furkan suresinin 70-71-72 ve 73. ayetlerini okumamı tavsiye etti. Doğumu kolaylaştırıyormuş... Ne kadar okursan o kadar kolay olur dedi. Anneanne, çok iddialı konuşuyosun, emin misin dedim; emin olmasam 5 çocuk doğurur muydum dedi...:roflol:Bilginize... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…