adacyo dün anlamadim diyodun bak birden fazla alinti yapmayi basarmissin.:lepi:
Aslında anlayarak da yapmadım... :roflol:
Dün sen NQ dan bahsetmiştin.. Ben o ana kadar öyle bir düğme olduğunun farkında değildim. Neyse akşam bir basayım dedim şu düğmeye, baktım bişi olmadı... Sonra her zamanki gibi alıntı yap diyerek yanıtladığım bir mesajda; NQ ya tıkladığım mesajın da çıktığını gördüm.:roflol:Haaaaaaaa!!! dedim sonra, NQ ya bastığım için olmuş. Ne salağım di mi!!! Tesadüfen başardığım şeyi düzenli uyguluyorum artık. sağolasın. a.s.
arkadaşlar 100gr.lık yükleme sonucumda yüksek çıktı, yani gebelik şekeri tanısı kondu. moralim çok bozuk, eşim aldı sonucu dr. la görüşmüş salı günü kontrol var zaten o gün ayrıntılı konuşuruz demiş. diyet listesi vermiş. akşama getirecek eşim.şimdilik bu kadar ama çok üzüldüm.
kızlar ben geldim
öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize ama korktuğum başıma geldi şeker yüksek çıktı maalesef((
100gr. lık ikinci yükleme c.tesi yapılacak moralim çok bozuldu boşyere endişelenmemişim demekki içimde bi sıkıntıyla gitmiştim zaten
bununlada bitmedi idrar yollarımda yine iltihap çıktı
kanım düşük çıktı ne kaldı ki geriye(
tek sevindiğim nokta kızımın iyi olması 1 kilo olmuş maşallah normal haftasından 1 hafta büyük çıktı allahıma çok şükür herşey yolunda
ama bu şeker beni çok üzdü
bu arada adayadayı sana da üzüldüm canım şuanki sıkıntını çok iyi anlıyorum geçmiş olsun
eee canım senden para almamışlar ama bizim bütün kontroller öyle oluyor:roflol:Selam arkadaşlar. Ben geldiiiiim. Dr. randevum tahminim gibi olmadı. Bebişimi çok özlemiştim. İstediğim gibi göremedim. 2 dakika bu başı yukarda,poposu aşağıda,şu kalbi..vs. hemencik hooop dedik geçti gitti.
Bişi anlamadım doyamadım kuzuma ben yaaa.
Dr.cum benimle ilgilendi. Daha doğrusu kilomla (tahmin ettiğim gibi). 1 ayda 5,5 kilo fark olmuş kafamçokkarıştı
Kiloya şaşırdı dr. Eşime diyoki siz bu kızı neyle besliyonuz böyle :asigim: Dikkatli git dedi böyle fazla oluyo dedi. Göbeğimi görünce korktu. Bakayım bi acaba suyumu fazla dedi. Baktı normal. Rahim ağzın kapalı,erken doğum riskin yok dedi.. Ama dedim bebişimin kilosu falan?:uhm: Onlara 30 haftalıkken geleceksin,o zaman bakacam dedi. O kadar. Allahtan bu kadarcık bakmaya para bari almadıdaklava:
Yarından itibaren rejime başlıyorum kendimce. Ekmek,hamurişi vs. asgariye düşüreyim yoksa yuvarlanıp gezerim ben son ay.
gözün aydın canım en azından bir sorun olmadığını öğrenmişsinSelam arkadaşlar. Ben geldiiiiim. Dr. randevum tahminim gibi olmadı. Bebişimi çok özlemiştim. İstediğim gibi göremedim. 2 dakika bu başı yukarda,poposu aşağıda,şu kalbi..vs. hemencik hooop dedik geçti gitti.
Bişi anlamadım doyamadım kuzuma ben yaaa.
Dr.cum benimle ilgilendi. Daha doğrusu kilomla (tahmin ettiğim gibi). 1 ayda 5,5 kilo fark olmuş kafamçokkarıştı
Kiloya şaşırdı dr. Eşime diyoki siz bu kızı neyle besliyonuz böyle :asigim: Dikkatli git dedi böyle fazla oluyo dedi. Göbeğimi görünce korktu. Bakayım bi acaba suyumu fazla dedi. Baktı normal. Rahim ağzın kapalı,erken doğum riskin yok dedi.. Ama dedim bebişimin kilosu falan?:uhm: Onlara 30 haftalıkken geleceksin,o zaman bakacam dedi. O kadar. Allahtan bu kadarcık bakmaya para bari almadıdaklava:
Yarından itibaren rejime başlıyorum kendimce. Ekmek,hamurişi vs. asgariye düşüreyim yoksa yuvarlanıp gezerim ben son ay.
canım arkadaşlarım, kardeşlerim, hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. şimdi daha iyiyim.ilk öğrendiğimdeki şoku atlattım.. diyet listeside öyle korkulacak birşey değilmiş.
selence canım üzülme, inşallah 100lük testin normal çıkar.
yarın daha ayrıntılı yazarım. iyi geceler.
gülşahcım geçmiş olsun canım bende bu p.tesi vurulacağım 2. dozubu arada canlar bende 2.dozumu oldum aşıda.3.dozu mayısta yapacaklar.
5 doza tamamlarsak ömür boyu tetanoz aşısı olmamıza gerek olmayacakmış..
sol kolumda biraz sızı var ama fazla değil.sadece azcık mide bulantısı yapıyor.
bu arada canlar bende 2.dozumu oldum aşıda.3.dozu mayısta yapacaklar.
5 doza tamamlarsak ömür boyu tetanoz aşısı olmamıza gerek olmayacakmış..
sol kolumda biraz sızı var ama fazla değil.sadece azcık mide bulantısı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?