2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yoh iyi degilim yaw su parali izin konusu beni yordu ordan oraya ordan oraya telefonkulubesine döndüm haa...

Bugün kardesimin dogum günü var pasta yaptim kutliycaz ama ben kendimi cok yorgun hissediyorum doktorlarla ugrasmaktan biktim benim aptaL kadin doktoru direk onaylasaydi etrafda dolasmam gerekmiyodu gavur degillermi ya off..

Sen naSSin cnm ? ha bu arada $aka yaptim yaw..

Benim koca bugün sarki söylerek uyandi havamdayim bugün dedi elli defa öptü beni sana ölürüm dedi acep recep sebep ne ? arasira böyle oluyor ama oda özel günlerde hediye alacagi günlerde (hediyeleri cok severde ) *haha*

yoh kiz yanlis anladin o bana bisey almiycak beyefendimiz kendisi hediye alacagi günler cok sevincli, huzurlu olur ama ne bayram en seyran bugün ne varki birsey varda benmi unuttum aceba?

kızlar ya benım burnum tıklaı cok kötüym yardımcı olun bana napsam kı acmak ıcın
bende 6aylık hamıleyım benımde dogum 6mart ınsallah

sibser can ım yanlış anladım..hamilelik işte:)
agül hoşgeldin aramıza..
paylaşım canım mandalina,kivi gibi içinde c vitaini olan meyveler tüket..geçmiş olsun..

böcegim hosgeldin. ne yaptin sen is konularini? halledebildinmi istedigin gibi?

evet kizlar canlanin canlaninnn cuma bugunn hihoyyyt
haydi haydi disko disko partizaniii :lepi:

kızlar ya benım burnum tıklaı cok kötüym yardımcı olun bana napsam kı acmak ıcın
bende 6aylık hamıleyım benımde dogum 6mart ınsallah

canım lütfen ama lütfen haifife alma öğleye kadar açılmazsa doktora git canım.hamilelikte bağışıllık sistemi daha zayıf olduğu için enfeksiyon kapma riskimiz çok yüksek.ben önemsemedim şşu an başıma ne dertler açtı...:Saruboceq:

ben düşündüm canım bizim doğumla evlilik yıldönümümz arasında bir hafta var diyorum aşkım sıkma kendini 2 hediyeyi aynı günde alsan olur :) tam tur alyans istiyorum tabiki gerçek taşlardan olacak imitasyonu anlarım hemen diğer hediyeyi de kendi düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…