2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evlenirken tek taş almıştı bana eşim... Ama ben tam tur alyans istiyordum. Yıllardır bir türlü imkan olmadı. Ben de hep diyordum ki; ben hamileyken almazsan tam turu, vallahi çocuğu çıkartmam!!! Ama büyük konuştum Allah da cezamı verdi...
Benim hamileliğim sırasında borç üstüne borç yaptığımız yetmezmiş gibi ikimizin de işleri bozuldu ve işsiz kaldık 1 ay arayla... Şimdi benim aldığım tazminat parasından başka paramız da kalmadı... Doğum parasını bile nereden bulurum diye düşünüyorum kara kara... Allah dedi ki, sen şükretmeyip böyle konuşursan ben böyle yaparım adamı...
hatta olan tek taşımı bile geçen hafta kirayı ödemek için bozdurmak zorunda kaldım. Şimdi ne tek taşı ne tam turu.... Kiramızı, kredilerimizi ödeyecek parayı bulsa ve doğumda hastanede rehin kalmayım başka bir hediye istemiyorum... senağlamasenağlamasenağlama
Bunları yazdım da diye de kimse kötü hissetmesin sadece paylaşmak istedim, çünkü aileden kimseye anlatamıyorum. Sizler de hediyelerinizi bolca şükrederek iyi günlerde kullanın canlarımmmm. :)

canım benim bizde de sadece eşim çalışıyor geçen sene durumu iyininde üstündeydi ve işleri bozuk gitti yanında işçi çalıştıran kişi şimdi herşeye tek başına yetişmeye çalışıyor yani bende istiyorum ama işleri düzelirse yoksa bizde doğum parasını aylıklardan biriktirip topluyoruz inş bebeklerimiz şanslarıyla gelecek canım

İnşallah öykübebek, inşallah. tek umudum o... Allah'a yalvarıyorum, çocuğumuzun yüzü suyu hürmetine bizi mahçup etme diye. İnşallah duyuyordur bizi...

duyar canım Allah inş bizim yanımızda olacak çalımyoruz,çırpmıyoruz kendi yağımızla kavruluyoruz inş bunların karşılığını alacağız kuzucuklarda bize uğur getirecek

Yahu çok acıklı bir konuya değindim herhalde, herkesin neşesi kaçtı... Fıkır fıkır olan topicte herkes sus pus oldu. Bırakın arkadaşlar, yine güzel güzel yazın işte...Buradaki neşe de olmasa çıldıracağım vallahi...

evet canım bu site olmasa muhabbetler olmasa günüm nasıl geçecek çok merak ediyorum lazanyacım doktorunu aradıktan sonra mutlaka haberdar et bizi

canım bebek nasibiyle gelirmiş.
Allahım size en kısa zamanda iyi birer iş nasip etsin inşallah.
işsizlik maaşı için başvurdunmu peki.eşinde sende alabiliyorsun çünkü.
doğumu devlette yapabilirsin bende devlette yapıcam canım.

Dünür kızz Aslı, dikkat et benim gelinime..
muhtemelen tekrarlamayan birseyse onemli degildir aslicim yaw..
bilemedimki basima da gelmedi bi sor yine de rahat etsin icin.

adacyo,öykübebek...Allah selamete çıkarsın canlarım..gerçekten dünyalık şeyler bunlar...eşlerimizin bizi sevdiğini gözlerine bakınca görebiliyorsak en güzel hediye budur..bide sağlıklı bebek tabiki...pırlantaymış,küpeymiş,bilezikmiş bunlar boş...hatta ben aldırmamayı biel düşünüyorum ama rahat durmaz bizimki.benim annem hiç takmaz takı makı..3yıl önce kolunda kalın bir kelepçesi vardı onuda aniden gidip satmış.durumu kötü 5 çocuklu dul bir kadına vermiş parasını..bu mallar bizim değil emanet der hep..hiç dünyalıkta gözü yok..inşallah bende öyle olurum....Allah bugünümüzden geri koymasın..tabi hepimzi....

bende devlette yapacağım doğumu..dr um devlette çalışıyor.özellikle öyle seçtim..özelleri araştırdım ve genelde sezeryan yaptıklarını öğrendim.hiç hoşuma gitmedi bu durum tabiki..bide dünya kadar para alıyorlar yazık günah valla

Evet ben işsizlik sigortası için başvurdum, onaylandı, bu ay sonundan itibaren alıcam inşallah. Ama eşim alamıyor ne yazık ki, bir tanıdığımız onu sigortalı göstermeye başladı işten ayrıldıktan sonra... Benim durumum belli olmaz, uzun süre çalışamazsam birimizin sosyal güvencesi olsun. En azından eş durumundan SSK lı olursam kolaylık olur diye düşündük. Ben özel doktora başlamıştım en başta, SSK anlaşmalı bir özelde uygun fiyatla doğurtacak beni. Gerçi en başta çok uygun gelen bu fiyat giderek gözümde büyüyor ama bakalım, bir yerden bişey çıkar belki... Olmadı en son dakika gider bir devlet hastanesine pat diye doğururum...

canım benim eşim devlet hastanelerine pek gitmez kalabalıklar sıra beklemeler sıkar onu hatta bu gittiğimiz hastanede çok kalabalıktır özel olmasına rağmen onu bile değiştirmeyi düşünüyorduk ama doktorumuz iyi olduğu için vazgeçtik devlet hastaneleri her zaman daha iyi diyorlar çok konforlu olmasa da birçok hastaneye göre bölümler daha çok yerine oturmuş oluyor

Bu arada ben Medicana'da 1500 YTL ye normal doğum yapmayı düşünüyorum. Doktorum dışardan gelecek, bu paraya doktorun parası da dahilmiş. Bana çok yüksek değil gibi gelmişti... Tabii hiçbir kapı açılmazsa onu da veremem ama normal şartlarda konuşursak bu fiyat nasıl sizce?

ya arkadaşlar sizlerden biri böyle sorununu yada gebeliğindeki bir olumsuzluğu okuyunca kalbim hızla çarpıyor kendime olmuş gibi oluyorum inş hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız

selam kizlar.

gözünaydin.umarim kalan islerini de sorunsuz atlatirsin canim

acibiber dogum günün kutlu olsun bebeginle nice saglikli yillara.

kızlar bende mart annelerinden olacagım inşallah allah hepimize yardım etsin
hosgeldin canim.

ben en iyisi doktora gideyim

git de kafanda soru isareti kalmasin canim.umarim önemli birsey yoktur.bekliyoruz haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…