2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin canımmmmm..

bu arada kızlar eşlere doğum hediyesi ne aldıracaksınız..düşündünüzmü?
ben aldırıcam..

bana araba alicak esim , aslinda zaten alinacakti, tek araba var onuda genellikle esim kullaniyor. bebek bahanesi oldu sadece. gunduz lazim olur ve ben dagin basinda oturuyorum.
deli gonul kırmızı bi mini cooper istesede
:jeyyar:
ben ikici el bi fiesta yada corsayada hayır demem şakkıdı

sen sen?

Burun Tıkanıklığı ve Burun Kanaması:

Bazı kadınlarda gebelik sırasında allerji ya da soğuk algınlıkları varmış gibi burunda dolgunluk, tıkanıklık veya burun akıntısı oluşabilir. Bazılarında ise nadiren de olsa burun kanaması meydana gelebilir.

Alınması Gereken Önlemler:

Aralıklı olarak soğuk buhar tatbiki, tuzlu su içeren burun damlası ya da burun spreyleri burun tıkanıklığını geçirmede beş gün süreyle güvenle kullanılabilir. İlaç içeren burun damlaları bebeğin gelişimini etkileyebileceğinden ve bazı türleri de annenin tansiyonunu yükseltebileceğinden kullanılması tavsiye edilmez. Burun kanaması olduğunda baş öne doğru eğilmeli, burun kanatları birbirine yapıştırılacak şekilde parmakla burun kanatlarına bastırılmalıdır. Burun köküne baskı veya buz torbası uygulaması da faydalı sonuç verebilir. Eğer kanama devam ederse buruna gazlı veya pamuklu tampon uygulanabilir. Burun kanamasında hiç bir zaman baş arkaya doğru atılmamalıdır. Yapılan ilk yardıma rağmen durdurulamayan burun kanamalarında zaman kaybetmeden tansiyon kontrol edilmeli ve hekime başvurulmalıdır

Benim koca hamilelik hediyesi aldi birde dogum hediyesi istersem adam dank diye bayiliverir ztn bizim evlilik degilde beraberligimiz yildönümü 3.3.2009 egerki bebek iki gün erken gelirse *haha* bir hediye alsin yeter ikisine ama egerki hesaplanmis dogum tarihinde gelirse bebis iki gün sonra ozaman alsin bana birseyler cnm...

Gacilar cok pisliHiz biliyonuz demiii ? Onlara gelince derlerki : Bana dünyanin en büyük hediseyini verdin (Bebegimiz) bize gelse isterizde isteriz...

dogumdan sonra ben ve bebegimin fotosunu ceksin kendime gelince ben hastanede sonra gidip onu cerceveleptirip kuccaaammmaaann yaptirip getirsin yeter...en büyük hediye ve hatira olur herhaldem bana...

haklısın sibsercim erkekler böyle şeylere pek önem vermezler ama bizim yaradılışımızda var bu :) hem hediyeye hediye ile karşlık verilmesi lazım biz veriyorsak onlar da düşünüp vermeli ee kolay değil doğum yapmak

bende kalın bir bilezik düşünüyorum sonrada onu belki gelinime takırım..ay bu hastane ortamı beni iyice hayalperest yaptı.oğlumda kıpır kıpır oda bir hediye bekliyo herhalde

buna benziyor ama daha güzeli..
ben burda gördüm bi tane.markası yok yani sarrafın biri yapmış.işte altını bu şekilde duruyor..

uuuwwww guzelmis..
cok pahalidir kızlar bu, cok kalin.
cingözler siziii :jeyyar:
güle güle kullanin insallah canlar, sagsaglim bir dogsunlarda.

ay kızlar doğum hediyesinden bahsetmişsiniz...ben bu konuda kararsızım...yazın evlilik yıldönümümüzde hem hamilelik hem yıldönümü niyetine sıralı taş pırlanta yüzük almış..canım bir sürü para vermiş ona...haftaya doğum günüm...geçenlerde hediye bakarken yakaladım netten bakıyordu...bende dedim canım doğum günü istemiyorum diye...olurmu falan dedi ama hala pırlantanın taksidini ödüyoruz..gereksiz bence...doğum hediyeside ne olabilir bilmiyorum ama ben öyle altınları takıp gezen biri değilim zaten..beyaz altın ve sade olursa o zaman takıyorum anca...başka önerisi olan varsa söylesin kızlar..adam boşuna takı almasın :))))

rehavet canım sıralı taşın yanına kesinlikle tek taş yakışır..ikisi birlite çok şık duruyor..
bir öneri
elifcim sanırım 2 ye yakın rakamı.ama biz kayınvalidemlerle güne girmiştik.20 kişi çeyrek altına.onu biz almıştık.altınları yüksekken bozmuştu.onunla alacak.

böcüğüm evlenme teklif ederken zaten almıştı tek taşı:asigim:sıralı taşta alcam inşallah deyip duruyordu onuda aldı artık....valla bilmiyom ne alsın karar veremiyorum

valla tek taş,sırataşın varsa tek taş bir küpe ile kolye ucu aldır derim..
ben bilezikle onların arasında kararsız kalmıştım..gerçi hala kararsızım ama bilezik beni alıyoooo götürüyoo..

sizi mirasyediler sizi hemen maddi dünyaya dönüş yapmışınız:)))afferin size neyi varsa alın bu hain adamların:))))kızlar birşey soracam sabah açık pembe minicik bir leke değil de afedersiniz burun pisliği gibi minicik bir parça geldi benden karın ağrım falan da yok???korkmam gerekir mi sizce?

aranizda bi benmi böyle gariban gariban fotografla yetiniyorum yaww ??

Altin desen takmam, tek tas desen evlilik teklifinde hediye etti, araba var ben istemiyorum arabayi satmak istiyorum ztn... burda ulasim cok rahat oldugu icin ... Ceptelefonunu daha bir kac gün önce aldi... Ne aldirsam kizlar bilemiyom yaw... Fotografla yetinirimde birde bana tek tasima yakisir kolye ve küpe alsin degilmi ? Batti vallahi batti haha... AMA BANA DEGER CANIMMM

HEPIMIZE DEGER Dünyanin güzel anneleri olacagiz biz INSALLAH

Canım doğum günün kutlu olsun, bebişinle birlikte güzel yıllar diliyorum sana. babana da Allah'tan acil şifalar... a.s.

kızlar bende mart annelerinden olacagım inşallah allah hepimize yardım etsin

Hoşgeldin aramıza, gerçi ben de yeniyim ama...

kızlar ya benım burnum tıklaı cok kötüym yardımcı olun bana napsam kı acmak ıcın
bende 6aylık hamıleyım benımde dogum 6mart ınsallah

Sana da merhaba paylaşım. Hayırlı olsun. :ecrin_bebek:

Lazanyacim korkma bence koyu akintindir ? Ama istersen ginede bi doktorunu veya bilgi alabilecegin birisini ara derim ?

türkcesinide iyi anlatamiyorumki KOYU AKINTI hahahaha

Son düzenleme:
aslıcım ne ki bilemedim şimdi..
panik yapma sakin ol ama doktoruna git lütfen.önemli bir durum da olabilir hadi git nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…