2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tatlı hamişler nasılsınız bakım biz iyiyiz şükür dün tetanos aşımızı olduk seker yüklemesını yaptırmak ıstedım aradan cıksın dıye aclık:86
50gr glikoz yüklemesi sonucu:94 cıktı şükür normal aralıkta 100gr lıgı yaptırmayacagım artık sizler nasılsınız cerezim gecmiş olsun doktorda ne kadar patavatsızmış yanii :):)

Allahın izniyle bebeğin nasıl uğurlu nasıl kısmetli gelecek size.artık geçmişi düşünme ileriye bak arkadaşım.Allahın rahmeti boldur istemek lazım.herşey düzelecek Allahın izniyle.

canım gittin mi dr a geldin mi ben kaçırıyorum haber ver

kacmak yok.. gel buraya.. kaydirigubbakcemile
ne güzel anlatmissin.. maddiyat degil maneviyat önemli olan..
..da... de bakim sen hele bilgi yarismasi nasildi??

hee yarismami yaw cok guzeldi hacer ben ciddi bisey olcak saniyodum herkes geyige almis olayi mesela bi soru suydu George W Bush taki w hangi ismin kisaltmasi diye biz sey yazdik wanker :)) ingilizce bilen varsa anlamistir yani cok ayip bisey.. koptum ama gulmekten. neyse 5. olduk yani odul alamadik.

senin olayda supermis ya doktora bak be demekki baban cok genc gosteriyo:) yoksa senmi yasli gosteriyon ( eyvah kafama bisey gelcek simdi)yasakkelime

:mymeka::mymeka:

babam genc gösteriyo.. kendisi 42 yasindadir.. aramizda 20 yascik vardir.. bilgilerinize sunatrim efendim..

wanker he :roflol::roflol::roflol::roflol: cok ayip cok :roflol::roflol:
ama uymus yani
şakkıdı

REHAVEETTTT yaktim seni busefer ne o oyle kuru patlican dolma sarma falan ikidir yaziyosun mahvettin beni yaw atamiyorum aklimdan simdi, kokusuna kadar hissettim ilk ucakla tependeyim haberin olsun:))

anaeeemmmm (burhan altıntop bagirmasi ile)
ben seni 25-26 falan saniyordum.. neden boyle bi hisse kapildiysam.
anammm tekrar, bu basligin en yaslisi benmiyim yaw
1 ay sonra 30 oluyorum

25-26 mi.. etme eyleme.. ben babamin yasini soranlara 39 yasinda derim.. ardindanda eklerim aramizda 20 yas var diye.. şakkıdı
19 yasimda olmayi isterdim.. 20li yaslara hic girmemeyi..
ben daha yasi ufaklar varmi burda.. söylin bakem

anaeeemmmm (burhan altıntop bagirmasi ile)
ben seni 25-26 falan saniyordum.. neden boyle bi hisse kapildiysam.
anammm tekrar, bu basligin en yaslisi benmiyim yaw
1 ay sonra 30 oluyorum

anam kendi bebek bunun bide kalkmis bebek yapiyo elifcim hic heveslenme zaten heveslenincek bisey degil:çok üzgünüm: ben 30 uma girdim haziranda sanirim o seref bana ait:hooray:

Herkese merhaba.Maaşallah ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi.Herkes nasıl bakalım?Acayip uykum var sabahın köründe kalkınca...
Adacyo merak ettim hangi Medicana da normal doğum 1500?
Arkadaşım Avcılardakinde yaptı 400 ytl ödedi.

anam kendi bebek bunun bide kalkmis bebek yapiyo elifcim hic heveslenme zaten heveslenincek bisey degil:çok üzgünüm: ben 30 uma girdim haziranda sanirim o seref bana ait:hooray:

benmi bebeyim..
annem der benim senin yasindayken 3 cocugum vardi.. en büyügü 5 yasinda en kücü 3 diye..
hic anama cekmemisim hic
-tatlicadiarzu-

Hacerim bence sevinmen gerek, baksana demekki yasindan daha olgunsun ki seni buyuk sanmisim.
hem ayrıca her yasin guzelligi ayri be seker bosver hihoyyyt

Egem hemserim, ohh buldum seni birakmam artik kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Hadi yaaa!!! Ben yakın zamanda bir hastaneye gidip sorayım bakayım... Benimki Çamlıca Medicana... Zaten gidip hastaneyi bir göreyim diyordum. Baktım dediğin gibi, kendi doktorumu bırakır, oradaki bir doktora gitmeye başlarım... Böylelikle dediğin gibi 400-500 fark verip doğururum ben de... Arkadaşın memnun kaldı mı medicana'dan peki?
Teşekkürler bu arada verdiğin bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…