elbette maneviyat önemli egedenizcim..
en önemlisi o zaten..
Evlenirken tek taş almıştı bana eşim... Ama ben tam tur alyans istiyordum. Yıllardır bir türlü imkan olmadı. Ben de hep diyordum ki; ben hamileyken almazsan tam turu, vallahi çocuğu çıkartmam!!! Ama büyük konuştum Allah da cezamı verdi...
Benim hamileliğim sırasında borç üstüne borç yaptığımız yetmezmiş gibi ikimizin de işleri bozuldu ve işsiz kaldık 1 ay arayla... Şimdi benim aldığım tazminat parasından başka paramız da kalmadı... Doğum parasını bile nereden bulurum diye düşünüyorum kara kara... Allah dedi ki, sen şükretmeyip böyle konuşursan ben böyle yaparım adamı...
hatta olan tek taşımı bile geçen hafta kirayı ödemek için bozdurmak zorunda kaldım. Şimdi ne tek taşı ne tam turu.... Kiramızı, kredilerimizi ödeyecek parayı bulsa ve doğumda hastanede rehin kalmayım başka bir hediye istemiyorum... senağlamasenağlamasenağlama
Bunları yazdım da diye de kimse kötü hissetmesin sadece paylaşmak istedim, çünkü aileden kimseye anlatamıyorum. Sizler de hediyelerinizi bolca şükrederek iyi günlerde kullanın canlarımmmm. :)
sizi mirasyediler sizi hemen maddi dünyaya dönüş yapmışınız:)))afferin size neyi varsa alın bu hain adamların:))))kızlar birşey soracam sabah açık pembe minicik bir leke değil de afedersiniz burun pisliği gibi minicik bir parça geldi benden karın ağrım falan da yok???korkmam gerekir mi sizce?
kacmak yok.. gel buraya.. kaydirigubbakcemile
ne güzel anlatmissin.. maddiyat degil maneviyat önemli olan..
..da... de bakim sen hele bilgi yarismasi nasildi??
:mymeka::mymeka:hee yarismami yaw cok guzeldi hacer ben ciddi bisey olcak saniyodum herkes geyige almis olayi mesela bi soru suydu George W Bush taki w hangi ismin kisaltmasi diye biz sey yazdik wanker :)) ingilizce bilen varsa anlamistir yani cok ayip bisey.. koptum ama gulmekten. neyse 5. olduk yani odul alamadik.
senin olayda supermis ya doktora bak be demekki baban cok genc gosteriyo:) yoksa senmi yasli gosteriyon ( eyvah kafama bisey gelcek simdi)yasakkelime
babam genc gösteriyo.. kendisi 42 yasindadir.. aramizda 20 yascik vardir.. bilgilerinize sunatrim efendim..
şakkıdı
evet :icecream:
niye sasirdinki?
anaeeemmmm (burhan altıntop bagirmasi ile)
ben seni 25-26 falan saniyordum.. neden boyle bi hisse kapildiysam.
anammm tekrar, bu basligin en yaslisi benmiyim yaw
1 ay sonra 30 oluyorum
anaeeemmmm (burhan altıntop bagirmasi ile)
ben seni 25-26 falan saniyordum.. neden boyle bi hisse kapildiysam.
anammm tekrar, bu basligin en yaslisi benmiyim yaw
1 ay sonra 30 oluyorum
anam kendi bebek bunun bide kalkmis bebek yapiyoelifcim hic heveslenme zaten heveslenincek bisey degil:çok üzgünüm: ben 30 uma girdim haziranda sanirim o seref bana ait:hooray:
Herkese merhaba.Maaşallah ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi.Herkes nasıl bakalım?Acayip uykum var sabahın köründe kalkınca...
Adacyo merak ettim hangi Medicana da normal doğum 1500?
Arkadaşım Avcılardakinde yaptı 400 ytl ödedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?