kızlar ben geldim
öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize ama korktuğum başıma geldi şeker yüksek çıktı maalesef((
100gr. lık ikinci yükleme c.tesi yapılacak moralim çok bozuldu boşyere endişelenmemişim demekki içimde bi sıkıntıyla gitmiştim zaten
bununlada bitmedi idrar yollarımda yine iltihap çıktı
kanım düşük çıktı ne kaldı ki geriye(
tek sevindiğim nokta kızımın iyi olması 1 kilo olmuş maşallah normal haftasından 1 hafta büyük çıktı allahıma çok şükür herşey yolunda
ama bu şeker beni çok üzdü
bu arada adayadayı sana da üzüldüm canım şuanki sıkıntını çok iyi anlıyorum geçmiş olsun
dogum günün kutlu olsun acibiberim.. sana ve ailene uzun saglikli bi ömür versin rabbim..
babanada acil sifalar insallah ..
lazanyacim bisey yoktur insallah canim.. bizi haberdar et emi..
merhaba kizlar.. haftanin son calisma günü.. elifim ha gayret atlattik sayilir bu haftayida
uyuyan guzel seni bekliyordum burada kaydirigubbakcemile3
saka bi yana, cok sukur Hacerim kaldi tatile bir hafta
ay inanmiyorummm
cok fena bi doktormus o :1shok::1shok: geldiler soldan soldan.
tahmin edebiliyorum yani.
iyimi simdi baban? sorun yokdimi?
kiz uyumuyordum.. sabah doktora gittim babamla.. bide basima bisey geldiki.. aglarmisin gülermisin..
babamda fitik var.. doktor kontrol edelim dedi.. acti pantolonunu.. sonra dahasinida acti.. dedim ben cikayim
doktorda demezmi niye cikiyosunuzki.. nasil hamile kaldiniz o zaman diye ..
dedim bu benim babam.. :mymeka:
ciktim disari.. ama güleyimmi utanayimmi sasirdim. saldim kendimi basladim gülmeye..
kontrol bitti.. doktor cagirdi beni.. özür diliyor falan.. dedim tamam sorun degil.. yeterki uzatmasin dahada..
ciktik babamla.. babamda basladi gülmeye..
ama neye ugradigimi sasirdim bi anda :bbo:
yok canim ne bozulcak doktor.. adamin umruna bile gelmedi.. kuru bi özür o kadar..çerezcim gülmekten öldüm burda ben olsam babamın yüzüne kıpkırmızı bakardım herhalde doktor sizden daha çok bozulmuştur kaydirigubbakcemile3
Ayy çok komik yaaa!!! gerçi senin dştüğün durum da zor tabii ama valla inkar edemicem, burda güle güle bir hal oldum. Amma sivri dilli doktormuş haa!! :roflol::roflol::roflol:
koptum çerezim vallahi..
canlarim hepinize kocamaaann bir gunaydin, pirlantaymis altinmis neki allah allah askina, bunlar bossss, Allah muhabbet versin gerisi yalan. birzamanlar (kucukgene) evimize 6 ay peynir girmezdi yokluk o bicimdi ama ne cevre ne dostluklar anlatamam ortaokuldan universiteye kadar cok guzel dostluklarim oldu ramazanda pide alip parkta oturup yedigimiz olurdu arkadaslarla katiksiz, sandwich falan lux yani:)) neyse konu suki cok sukur herseyim var simdi ama inanin hic onemi yok.cunku kimsem yok butun arkadaslarim ingiliz yada baska milletten yani bizim gibi degiller oyle ev gezmekleri ayda yilda bir, anca pub a gitcenki goresin birbirini. nasil isterim simdi kapim calsin bi arkadasim gelsin muhabbet edelim film izleyelim yemekler yapalim ama yok iste. kapida arabam takilar bilmemneler ama yalnizim. dogumda biliyorum ne alacagini esimin zerre heyecan yok icimde. esime asigim hayattaki tek sansim benim, Allah bana onun karakterinde bir evlat versin. zaten asik olmasam dakika durmam burda oda zaten kacip gidecem diye korkuyor ben istifa etmeye hazirim turkiyeye tasinalim diyor ama simdide bebegin gelecegini dusunmek zorundayim. yani guzel arkadaslarim benim biraraya gelip soyle icten bir kahakaha atabiliyonmu arkadaslarinla iste hayat budur hayat paylasmaktir. offf ne yazdim be amma doluymusum basinizi agritmadim umarim ben simdi utancimdan 1 kac saat ugramam buraya:))) optum hepinizi.
iyi babam cok sükür.. rutin bi kontroldü canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?