2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benki sigara asigi insan hamile oldugumu ogrenir ogrenmez biraktim gel gorki kola yi birakamiyorum denedim ama olmuyor cok seviyorum vede iciyorum gunde 1 bardak. hadi bisey olmaz diyin lutfeennn...

ben de fast food bağımlısıyım gerçi 2 haftada bir yiyorum ama yine de zararlı itiraf ediyorumö ben bir fast food bağımlısıyım hahaha grup terapisinde gibi hissettim:))))birşey olmaz iç kolanı tatlım

bol barbeque soslu bir whooper menüyü annemin kendi elleriyle açacağı mantıya bile değişmem hastayımmm uleyynnnnn!!

ben , gulsah ve lazanya itiraflarimizi yaptik hadi dokulun bakalim itiraflarinizi grup terapisi yapalim hadi hep bir agizdan merhaaabaaaaa gulsaaahh. ay koptuumm..

kiz uyumuyordum.. sabah doktora gittim babamla.. bide basima bisey geldiki.. aglarmisin gülermisin..
babamda fitik var.. doktor kontrol edelim dedi.. acti pantolonunu.. sonra dahasinida acti.. dedim ben cikayim
doktorda demezmi niye cikiyosunuzki.. nasil hamile kaldiniz o zaman diye ..
dedim bu benim babam.. :mymeka:
ciktim disari.. ama güleyimmi utanayimmi sasirdim. saldim kendimi basladim gülmeye..
kontrol bitti.. doktor cagirdi beni.. özür diliyor falan.. dedim tamam sorun degil.. yeterki uzatmasin dahada..
ciktik babamla.. babamda basladi gülmeye..
ama neye ugradigimi sasirdim bi anda[/COLOR][/I] :bbo:[/QUOTE]

kız cok komik gerçekten yaw:roflol::roflol:çok güldüm.
kızlar hani seminere gidenler yazacaktı ne öğrendiklerini?yazında bizde öğrenelim hamişler

bende fırsat bu fırsat doya doya yemek istiyorum(hamilelikten dolayı) iştahım bu kadar açılmışken ama nerden çıktı yahu şu şeker...elimi kolumu bağladı.....

slm kizlar, biraz yazilarinizi okuyum dedim ama hepsini okuyamiycam belim agriii , yas konusuna deyinmissiniz bende 30 yasindayim, 30luk gacilar yanliz degilsinizkaydirigubbakcemile3, otuzum ama yirmiliklere tas cikaririm he

kizlar ya sirtimda kurek kemigine yakin bir yer cok agriyo benim, bugun ogrendimki, memislerim buyudugu icin agriyomuskaydirigubbakcemile3

Ben de geçenlerde çiğ salamlı sandviç yedim, hem de bir kaç kez...
Bu arada sucuğu iyi pişirdikten sonra çok fazla bir zararı yok diye biliyorum. Salamı da neye güvenip yedim biliyo musunuz, toksoplazmayı geçirmişim diye... kaydirigubbakcemile3

DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN SENELERCEEEEE ÇÇÇÇÇOOOOOOOOK MUTLU OL TATLIM.a.s.
kızlar bende mart annelerinden olacagım inşallah allah hepimize yardım etsin
aramıza hoşgeldin hayırla bebişini kucağına al inşallah.
kızlar ya benım burnum tıklaı cok kötüym yardımcı olun bana napsam kı acmak ıcın
bende 6aylık hamıleyım benımde dogum 6mart ınsallah
geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi tuzlu su çek burnuna. ayrıca hoşgeldin aramıza.
İnşallah öykübebek, inşallah. tek umudum o... Allah'a yalvarıyorum, çocuğumuzun yüzü suyu hürmetine bizi mahçup etme diye. İnşallah duyuyordur bizi...
bebek nasibiyle gelir canım umarım herşey düzelir.
kızlar hiç birşeyim yk gayet iyiyim giydiğim cırt pembe çamaşırın tüyleri topaklanıp bana bu imajıı vermiş çok utandım doktorda(((((( ooff offfff bayılazaaaammm geri oldum geriiii
bişey olmamasına sevindim ayrıca cırt pembe çamaşır işi çok hoşuma gitti utanma kııı ne var ki bunda.

çerezim o doktoru ben görsem paralardım heralde patavatsız şey.

bu arada bende 25 yaşındayım.

kizlar benki sigara asigi insan hamile oldugumu ogrenir ogrenmez biraktim gel gorki kola yi birakamiyorum denedim ama olmuyor cok seviyorum vede iciyorum gunde 1 bardak. hadi bisey olmaz diyin lutfeennn...

tabi tabi iç hiç bişey olmaz:mymeka:...bol kalsiyum,demir,magnezyum içeriyor zaten..hiçte kalorisi yokmirmirmirmir
yahu ben kola zararlı diye 3 yıl önce içmeyi bıraktım..zarardan başka verdiği yok diye...hiç bırakamam sanmıştım..ama aklıma bile gelmiyor..geçende eşim arkadaşıyla alışverişe gitmiş..arkadaşının kutu kolası bizim poşete girmiş yanklışlıkla...o an bir canım istedi görünce...sonra dedim 3 yıldır içmiyorsun şimdi bebeğin varkenmi içeceksin..içmedim işte:hooray:

acıbibercim çok geçmiş olsun ve de doğumgünün hep oğlunla olsun!hayat acısıyla tatlısıyla yaşanılası hepsi bizim için elden gelen birşey yok umarım memleketine gidebilirsin yapabileceğimiz birşey olursa seve seve yardımcı oluruz(mesela uçak biletini bulamazsan bulmaya çalışırım kuzenimin acentası var,bir özel mesaj atmana bakar tatlım:)))

amannn, neler olmuş görmeyeli. lazanya korkuttun bizi. ben de 4. aydı sanırım wc ye gittim bi baktım kırmızı bişey. hemen çıktım eşime söyledim panik olduk. bekledim bi süre akıntı faln gelcekmi diye. gittim bişi yok. sonra bi baktım çamaşırın boyası çıkıyo(( bu sefer de acaba kimyasal bişey girmişmidir içime diye panik yaptım falan filan..

neyse itiraf edeyim ben de, 1 kere salçalı sosis yedim, 2 defa eşimin whoperendan ısırdım(ben tavuk ızgaralı menuden alıyom((() kola içtim toplam 2 lt olmuştur, bol hamur işi yedim hala devam ediyorum. bir ısırık sucuklu ekmek yedim, lahmacun yedim( oysaki kıymalı bişi yemememiz lazım dışarda ama ben yapamam ya hıh...

acıbiberim canım çok özür dilerim yazmayı unutmuşum babacığına çok geçmiş olsun.

hediye konusunda ben de istiyorum ama bizde geçen sene ev aldık ve ayda 1400 lira kredi ödüyoruz o yüzden kararsızım bebek için masrafda olcak bakalım kısmette varsa olur yoksa avucumu yalarım artık.

itiraf köşesine şunu eklemek istiyorum haftada birkaç kez türk kahvesi içiyorum ve geçen hafta pizza yedim. ama canım deli gibi sucuk salam sosis istiyo offfffffff yaa.
bir de kızlar ben klasik müzik dinlemekten hoşlanmadığım için pek dinlettrimiyorum bebeğeme ama vicdan azabı çekmiyor değilim. ama ben hoşlanmayınca sinir olunca ona ne faydası var ki demiii

yaaaa benim memelerim küçük yaaaaa ama olsun ben biliyom sütlerim dolup taşçak o mini memeler koca koca olcak hehehheheh

sizin hepinize sıraya sokup falakaya yatırmak lazım ama bebişlerinize dua edin..siz üzülürseniz onlarda üzülür:1no2: onlara kıyamadığımdan yoksa elimden kaçışınız zorduklava:
bu ne yaa slamlar sosisler hamburgerler kolalar...valla ayıpladım sizi:dilcikar:

en sağlıklı besleneniniz benim işte benim:sm_cool::roflol:
normalde hamburger yemem dışarda..evde kendim yaparım..katkı maddesi çok diye...bidee bişey söyleyeyimde mideniz bulansın da görün....bi daha yiyemeyin o hamburgerleri...
eşimin yengesi kanada da oturuyor...bir fabrika için solucan toluyorlarmış işi oymuş..ıyyyy dedim ne fabrikası o öyle iğrenç solucanı ne yapacaklar dedim...mc donalds için topluyoruz köfteleri daha yumuşak yapıyormuş dedi...duyduğumuzdan beri ağzımıza sokmuyoruz dedi..zaten hamileiğmin ilk evrekleriydi..sürekli kusuyordum..o gün aklımdan çıkmadı hasta yattım valla.....dışardan herşeyi yemeyin..ben artık hiiiiiç güvenmiyorum hazır gıdlara...canım ne isterse evde yapıyorum....yapamadığımıda yemezsem ölmem diyorum unutmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…