Ayrıca ege-deniz ben 32 yim :))))))
amaaann hayatistcim 30 32 ayni iste sonucta 20 li yaslar bitti ah genclik ahdogum gunumde cok garip olmustum simdi soranlara 30 mu diycem ben diye ama atlattim takmiyom artik. :içelim:
REHAVEETTTT yaktim seni busefer ne o oyle kuru patlican dolma sarma falan ikidir yaziyosun mahvettin beni yaw atamiyorum aklimdan simdi, kokusuna kadar hissettim ilk ucakla tependeyim haberin olsun:))
yaş mevzusuna girmişsiniz..bende 23 yaşındayım ama yakında 24 olacağım...
ayrıca bence bir bayanın en güzel yaşı 30 yaş..bana 30 yaşındaki bakımlı bir bayan 20 yaşındakinden daha hoş ve çekici geliyor nedense...
selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya sabahtan beri sol kasıgımda bi agrı var oda yetmezmiş gıbı aksam ıcın nohut koymustum düdüklüye onu ocakta unuttum püre olmuş kafamçokkarıştı akşama baska yemek hazırlayım barı ne becerıksiz oldum bugunlerde :mymeka:
gizememrecim hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin
kizlar benki sigara asigi insan hamile oldugumu ogrenir ogrenmez biraktim gel gorki kola yi birakamiyorum denedim ama olmuyor cok seviyorum vede iciyorum gunde 1 bardak. hadi bisey olmaz diyin lutfeennn...
kızlar hiç birşeyim yk gayet iyiyim giydiğim cırt pembe çamaşırın tüyleri topaklanıp bana bu imajıı vermiş çok utandım doktorda(((((( ooff offfff bayılazaaaammm geri oldum geriiii
kizlar benki sigara asigi insan hamile oldugumu ogrenir ogrenmez biraktim gel gorki kola yi birakamiyorum denedim ama olmuyor cok seviyorum vede iciyorum gunde 1 bardak. hadi bisey olmaz diyin lutfeennn...
kızlar hiç birşeyim yk gayet iyiyim giydiğim cırt pembe çamaşırın tüyleri topaklanıp bana bu imajıı vermiş çok utandım doktorda(((((( ooff offfff bayılazaaaammm geri oldum geriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?