2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bir sorun yaşamadı.Tüm gün başındaydım.11 kasımda doğdu oğluşu.Darısıhepimizin başına.
Ayrıca üniversite hastanelerine de gidebilirsin.Onlarda gayet iyi.Karşıda oşduğuna göre Marmara Tıp Fak. den de fiyat al derim ben.Yine de sen bilirsin tabii ki...

amaaann hayatistcim 30 32 ayni iste sonucta 20 li yaslar bitti ah genclik ah dogum gunumde cok garip olmustum simdi soranlara 30 mu diycem ben diye ama atlattim takmiyom artik. :içelim:

ay sizi duyanda 45-50 sanir.. 30 ya.. kadinin engüzel yaslari.. elifinde dedigi gibi her yasin kendi özelligi var.. tadi var. bosveriiiiiiiiiiiiin hihoyyyt

REHAVEETTTT yaktim seni busefer ne o oyle kuru patlican dolma sarma falan ikidir yaziyosun mahvettin beni yaw atamiyorum aklimdan simdi, kokusuna kadar hissettim ilk ucakla tependeyim haberin olsun:))

canım kusura bakma valla:çok üzgünüm: dün çok yemişim yaa hala kendime gelemedim boşver yeme yemekaydirigubbakcemile3
ben sana yapıp yollayayım ingiltereye istersen...

yaş mevzusuna girmişsiniz..bende 23 yaşındayım ama yakında 24 olacağım...
ayrıca bence bir bayanın en güzel yaşı 30 yaş..bana 30 yaşındaki bakımlı bir bayan 20 yaşındakinden daha hoş ve çekici geliyor nedense...

Arkadaşlar ben kaçtım.Ayakta uyuyorum gidip yatayım kocişim gelene kadar.Size iyi sohbetler.
Byeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tamam simdi affettim seni :roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya sabahtan beri sol kasıgımda bi agrı var oda yetmezmiş gıbı aksam ıcın nohut koymustum düdüklüye onu ocakta unuttum püre olmuş kafamçokkarıştı akşama baska yemek hazırlayım barı ne becerıksiz oldum bugunlerde :mymeka:

ayyy bende cok yapiyorum o hatayi.
5 dakka geciksen fasulyeler ezme olarak cikiyor igrencc -tatlicadiarzu-

kizlar benki sigara asigi insan hamile oldugumu ogrenir ogrenmez biraktim gel gorki kola yi birakamiyorum denedim ama olmuyor cok seviyorum vede iciyorum gunde 1 bardak. hadi bisey olmaz diyin lutfeennn...

kızlar hiç birşeyim yk gayet iyiyim giydiğim cırt pembe çamaşırın tüyleri topaklanıp bana bu imajıı vermiş çok utandım doktorda(((((( ooff offfff bayılazaaaammm geri oldum geriiii

aslı neyse bişe olmasında..yüreğimizi ağzımıza getirdin:mymeka:
neyine senin pembe don...

egedeniz bende içiyorum.her gün olmasada buldummu affetmiyorum vallahi..

kizlar benki sigara asigi insan hamile oldugumu ogrenir ogrenmez biraktim gel gorki kola yi birakamiyorum denedim ama olmuyor cok seviyorum vede iciyorum gunde 1 bardak. hadi bisey olmaz diyin lutfeennn...

bir bardaktan bisi olmaz, yeterki yemeklerle icme.
asit vitaminleri oldurmesin
benceeee

kızlar hiç birşeyim yk gayet iyiyim giydiğim cırt pembe çamaşırın tüyleri topaklanıp bana bu imajıı vermiş çok utandım doktorda(((((( ooff offfff bayılazaaaammm geri oldum geriiii

ahaha deli yaaa,
kendinde korktun bizide korkuttun sırnaşık şey

Bişi olur mu olmaz mı bilmiyom ama ben de içiyom valla. hala hayattayım... kaydirigubbakcemile3:içelim:

en önemli olanı bırakmışsın sen tebrik ederim .kolayı dert etme bence 1 bardağın bi sakıncası olacağını hiç sanmıyorum.güzel beslen ve hamileliğinin tadını çıkar bunlar ufak şeyler

:roflol: komik olmus lazanyacim ama iyide olmus, yani gercek kan olmasindan bin kat iyidir hadi gecmis olsun buda guzel bi ani olarak kalir :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…