acıbiberim canım çok özür dilerim yazmayı unutmuşum babacığına çok geçmiş olsun.
hediye konusunda ben de istiyorum ama bizde geçen sene ev aldık ve ayda 1400 lira kredi ödüyoruz o yüzden kararsızım bebek için masrafda olcak bakalım kısmette varsa olur yoksa avucumu yalarım artık.
itiraf köşesine şunu eklemek istiyorum haftada birkaç kez türk kahvesi içiyorum ve geçen hafta pizza yedim. ama canım deli gibi sucuk salam sosis istiyo offfffffff yaa.
bir de kızlar ben klasik müzik dinlemekten hoşlanmadığım için pek dinlettrimiyorum bebeğeme ama vicdan azabı çekmiyor değilim. ama ben hoşlanmayınca sinir olunca ona ne faydası var ki demiii
sizin hepinize sıraya sokup falakaya yatırmak lazım ama bebişlerinize dua edin..siz üzülürseniz onlarda üzülür:1no2: onlara kıyamadığımdan yoksa elimden kaçışınız zorduklava:
bu ne yaa slamlar sosisler hamburgerler kolalar...valla ayıpladım sizi:dilcikar:
en sağlıklı besleneniniz benim işte benim:sm_cool::roflol:
normalde hamburger yemem dışarda..evde kendim yaparım..katkı maddesi çok diye...bidee bişey söyleyeyimde mideniz bulansın da görün....bi daha yiyemeyin o hamburgerleri...
eşimin yengesi kanada da oturuyor...bir fabrika için solucan toluyorlarmış işi oymuş..ıyyyy dedim ne fabrikası o öyle iğrenç solucanı ne yapacaklar dedim...mc donalds için topluyoruz köfteleri daha yumuşak yapıyormuş dedi...duyduğumuzdan beri ağzımıza sokmuyoruz dedi..zaten hamileiğmin ilk evrekleriydi..sürekli kusuyordum..o gün aklımdan çıkmadı hasta yattım valla.....dışardan herşeyi yemeyin..ben artık hiiiiiç güvenmiyorum hazır gıdlara...canım ne isterse evde yapıyorum....yapamadığımıda yemezsem ölmem diyorum unutmaya çalışıyorum
tatlım birkaçımız dışında hangimizin annesi dinletmiş klasik müzik bebğine sıkıntı yaşamana gerek yok ayrıca ben bir artısı olmadığını düşünüyorum belki sadece sakin oluyodur klasik müzik dinleyen bebekler mesela annem bana dinletmiş kuantum fiziğinden anlamam:))) kafadan 3 basamaklı sayıları çarpamam sadece sakin biriym:)))
sizin hepinize sıraya sokup falakaya yatırmak lazım ama bebişlerinize dua edin..siz üzülürseniz onlarda üzülür:1no2: onlara kıyamadığımdan yoksa elimden kaçışınız zorduklava:
bu ne yaa slamlar sosisler hamburgerler kolalar...valla ayıpladım sizi:dilcikar:
en sağlıklı besleneniniz benim işte benim:sm_cool::roflol:
normalde hamburger yemem dışarda..evde kendim yaparım..katkı maddesi çok diye...bidee bişey söyleyeyimde mideniz bulansın da görün....bi daha yiyemeyin o hamburgerleri...
eşimin yengesi kanada da oturuyor...bir fabrika için solucan toluyorlarmış işi oymuş..ıyyyy dedim ne fabrikası o öyle iğrenç solucanı ne yapacaklar dedim...mc donalds için topluyoruz köfteleri daha yumuşak yapıyormuş dedi...duyduğumuzdan beri ağzımıza sokmuyoruz dedi..zaten hamileiğmin ilk evrekleriydi..sürekli kusuyordum..o gün aklımdan çıkmadı hasta yattım valla.....dışardan herşeyi yemeyin..ben artık hiiiiiç güvenmiyorum hazır gıdlara...canım ne isterse evde yapıyorum....yapamadığımıda yemezsem ölmem diyorum unutmaya çalışıyorum
ya kızlar size geçende bir soru sordum ama kimse dönüp bakmadı cevaplamadı bile yaaasenağlamasenağlamasenağlama
neyse tekrar sorayım belki okuyupta cevap yazan olur
şuana kadar göğsünüzden sıvı geldimi..ben sıkıyorum ama gelmiyor...memişler kocaman oldu halbuki....biri dediki eğer şimdiye kadar gelmediyse sütün olmaz
bütün dangalaklarda beni buluyor yaaa...ben bol bol sütüm olsun istiyorum doya doya emzireyim bebişimede yarasın istiyorum:ecrin_bebek:
tecrübeliler nolur öyle bişey olmadığı söyleyin bana...bide göğüs ucu ne zaman açılıyor..deliği yani...:1shok:
tatlım mcdonalds ın köftesini türkiye de pınar dağıtıyor domuzeti riskinden dolayı türkiye deki mcdonaldslara özel bir işlem bu ve yıllardır böyle üniversite yıllarımda mc de çalışmışlığım vardır bana güven afiyetle ye burgerınki nerden bilmiyorum ama whoopera deliriyorumm
koca memeli nazan hahahahahahahaha bi de benimkilere dersiniz gülme komşuna.....
bugun arkadasima gittim , tum arkadaslar ondaydi, birazda gogus dekolteli giymistim, sirtim agriyo diyorum, dana gibi olmus memelerin tabii agrir sirtin diyolar, taktilar orda zaten tum gun dalga gectiler memelere bak diye-tatlicadiarzu-, hollanda ineklerine baka baka onlarami benziyorum ne:roflol:, hakkatten zormus buyuk meme yaa, bosuna kucultturmuyormus millet sirti agriyo insanin
elifcim ben de 5 ay sonra 30 olcamsüprizzzzzanaeeemmmm (burhan altıntop bagirmasi ile)
ben seni 25-26 falan saniyordum.. neden boyle bi hisse kapildiysam.
anammm tekrar, bu basligin en yaslisi benmiyim yaw
1 ay sonra 30 oluyorum
ben de istiyomcanım kusura bakma valla:çok üzgünüm: dün çok yemişim yaa hala kendime gelemedim boşver yeme yemekaydirigubbakcemile3
ben sana yapıp yollayayım ingiltereye istersen...
pembe don mu:asigim: canim bosver baska bisey olmasinda.herseyin iyi olmasi daha güzel.kızlar hiç birşeyim yk gayet iyiyim giydiğim cırt pembe çamaşırın tüyleri topaklanıp bana bu imajıı vermiş çok utandım doktorda(((((( ooff offfff bayılazaaaammm geri oldum geriiii
bol barbeque soslu bir whooper menüyü annemin kendi elleriyle açacağı mantıya bile değişmem hastayımmm uleyynnnnn!!
ben varım adayco bişeylere dalmışım
baktım kimse yazmıyor...:))
Bişi sorcam, doğum için çanta hazırlığında listelerde lohusa külodu yazıyor. Ben internetten lohusa külodu nedir diye baktım, hep kullan at şeklinde külotlar çıktı karşıma. nedir bunların özelliği, başka bir çamaşır kullansak olmuyor mu? Nasıl bişi amak lazım acaba? kaç tane lazım ki bu külotlardan? Tanesi 6 lira çünkü...
canim benim o konuda hic bilgim yok.nedense ben alisveris moduna giremedim birtürlü.arastirmiyorumda.bilmemkibu rahatlik niye.sonra ben cekecem galiba acisini.ocakta baslicaz gibi geliyor.burdan ögrendiklerimi not aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?