adacyo, ben de baktım listeye ama bence gereksiz. bolca pamuklu çamaşır yeterli bence. zaten hemen ped yerleştiriyomuşuz. renkli pamuklu çamaşır yeterli bence. bu yıl 6 kuzen ve arkadaş doğum yaptı hiçbiri bunları kullanmadı. şimdiye kadar da annelerimizin kullandıkalrını sanmıyorumDD
damla nasılsın canım, yaptın mı yemeklerini?
Dikkat edicem canım. Bugün başladım. Günde 1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum. Toplamda 12,5 kilo almışımBuketcim maşallah, şaşırdım valla... Dikkat et kendine... Peki toplamda kaç kilo almış oldun?
Birdahaki kontrole kadar azimliyim zaten. İnşallah dengelerim.gözün aydın canım en azından bir sorun olmadığını öğrenmişsin.kiloya gelince geçen ay bende 5 kilo almıştım bu ay 2 kilo almışım doktor hep böyle kontrollü git dedi. sende dikkat edersin gelecek aya az alırsın dengelenir
Sağol canım. Hayırlı olsun kuzine. Allah tamamına erdirsin.buketcim iyi haberlerine sevindim canım. gozun aydın.
kuzenimin sevgülüsünü istedik geldij bu gece.cumartesi de nisan var..bu iste halloldu.
herkese iyi geceler kizlar.
Doğumgünün kutlu olsun canım. İnşallah yeni yaşın şans getirir sana. Mutlu yıllar.hastane odamdan size günaydınlar..bugün benim doğum günüm..zor bir doğum günü beni bekliyor.dün öğrendim babam kemoterapiye başlıyacakmış.memlekete gitmem için uçak ayarlamaya çalışacak eşim.dua edinde bayramda babamla birlikte olabileyim.şu açıklık olmasaydı çok sevinecektim.dün istemeden gözümden yaşlar aktı oğluşum hemen tekme attı üzülme anne diye ve bu sabah ilk o doğum günümü kutladı ve gece onu rüyamda gördüm.benim için ne kadar teselli edici oldu bilemezsiniz.biz şimdi onlar için ne kadar telaşlanıyorsak onlar büyüdüklerinde bizim için telaşlanıp çabalayacaklar..evlat sahibi olmak başlı başına sabır işimiymiş.ama sabretmek demek her zaman acı çekmek değilmiş.insan zaman geçtikçe neler öğreniyorlar..ben bir yaşıma daha girdim inanın:CüvCüv:
Allah gülecek günler versin. Bebiş uğurlu gelsin. Hanenize bereket getirsin inşallah canım.Evlenirken tek taş almıştı bana eşim... Ama ben tam tur alyans istiyordum. Yıllardır bir türlü imkan olmadı. Ben de hep diyordum ki; ben hamileyken almazsan tam turu, vallahi çocuğu çıkartmam!!! Ama büyük konuştum Allah da cezamı verdi...
Benim hamileliğim sırasında borç üstüne borç yaptığımız yetmezmiş gibi ikimizin de işleri bozuldu ve işsiz kaldık 1 ay arayla... Şimdi benim aldığım tazminat parasından başka paramız da kalmadı... Doğum parasını bile nereden bulurum diye düşünüyorum kara kara... Allah dedi ki, sen şükretmeyip böyle konuşursan ben böyle yaparım adamı...
hatta olan tek taşımı bile geçen hafta kirayı ödemek için bozdurmak zorunda kaldım. Şimdi ne tek taşı ne tam turu.... Kiramızı, kredilerimizi ödeyecek parayı bulsa ve doğumda hastanede rehin kalmayım başka bir hediye istemiyorum... senağlamasenağlamasenağlama
Bunları yazdım da diye de kimse kötü hissetmesin sadece paylaşmak istedim, çünkü aileden kimseye anlatamıyorum. Sizler de hediyelerinizi bolca şükrederek iyi günlerde kullanın canlarımmmm. :)
Allah iyiliğini versin canım. Hakikaten gülermisin ağlarmısın durumu olmuş yani. Geçmiş olsun. kaydirigubbakcemile3
kiz uyumuyordum.. sabah doktora gittim babamla.. bide basima bisey geldiki.. aglarmisin gülermisin..
babamda fitik var.. doktor kontrol edelim dedi.. acti pantolonunu.. sonra dahasinida acti.. dedim ben cikayim
doktorda demezmi niye cikiyosunuzki.. nasil hamile kaldiniz o zaman diye ..
dedim bu benim babam..
ciktim disari.. ama güleyimmi utanayimmi sasirdim. saldim kendimi basladim gülmeye..
kontrol bitti.. doktor cagirdi beni.. özür diliyor falan.. dedim tamam sorun degil.. yeterki uzatmasin dahada..
ciktik babamla.. babamda basladi gülmeye..
ama neye ugradigimi sasirdim bi anda :bbo:
Yaaa giyersen öyle pembe donları falan :roflol: Aferin sana :roflol: :roflol:kızlar hiç birşeyim yk gayet iyiyim giydiğim cırt pembe çamaşırın tüyleri topaklanıp bana bu imajıı vermiş çok utandım doktorda(((((( ooff offfff bayılazaaaammm geri oldum geriiii
cnm ben cikolata yedim iki gündür üst üste aci birsey yemedim ondanmi oldu acaba ? zaten migde yanmasi yani eksime fln var ama agrilarim tam senin dedigin yerde iste.. migdemin sol üstünde sol gögsün hemen altinda ay cildircam nefes bile alamiyorum.. .kizimda durdu durdu simdi basladi atmaya ...
birde kan sonuclari gelmis.. kansizlik varmis (Anämie), sekerim yüklemeden önce 106 yükledikten sonra 90 nassil iyimi kötümü simdi yaww... bana eve göndermisler sanki coK anliyorum *haha*.. birde leukozyten bende olmasi gerekenden cok var kötümü iyimi ?
cnm kilo durumuna gelince ben hic vermiyorum hep aldiklarimi kendimde tutuyorum... bebise bir zarari olmadigi sürece kilo vermende bir sakinca bulmuyorum ben ...
Cikolataya ara vericem artik napiyim zor olucak ama :)
Ya aslinda ben bu demir eksikligi birde karnim da$ gibi oluyor : erken sancilar / dogumdan korkuyorum ACIKCASI...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?