2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim baktim internetten.bana cok lazim gibi gelmedi.hamilelikte kullandigin kilotlari da ütüleyip götürürsen hijyene de dikkat edersen lohusa kiloduna gerek yok diye düsündüm.zaten bu internetteki listelere kalirsak masraftan baska birsey degil cogu para amacli bence.gercekten ihtiyacimiz olanlarin listesini hazirlamak daha iyi.

Sağolun kızlar, öptüm hepinizi, kendinize iyi bakın. iyi geceler... Benim belim feci ağrıyor biraz uzanmam lazım.

canım saol iyiyim sen nasılsın? tatlım yemeklerimi yaptım,a.s.yedik şimdi de komedi dükkanını izliyorum.

ohh afiyet olsun yarasın sana bebişine:)) eşim daha gelmedi geç yiyeceğiz anlaşılan:S
iyiyim canım nasıl olayım işte. biraz tembellik var üzerimde. dün dolapları düzelttim bugün yorgunum baya. canım da sıkılıyo. sabah ki 5 dk lık tel konuşması dışında ağzımı açmadım tüm gün. konuşmayı unutucam sanırım bu gidişle...

Buketcim maşallah, şaşırdım valla... Dikkat et kendine... Peki toplamda kaç kilo almış oldun?
Dikkat edicem canım. Bugün başladım. Günde 1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum. Toplamda 12,5 kilo almışım

Birdahaki kontrole kadar azimliyim zaten. İnşallah dengelerim.

buketcim iyi haberlerine sevindim canım. gozun aydın.
kuzenimin sevgülüsünü istedik geldij bu gece.cumartesi de nisan var..bu iste halloldu.
herkese iyi geceler kizlar.
Sağol canım. Hayırlı olsun kuzine. Allah tamamına erdirsin.

Doğumgünün kutlu olsun canım. İnşallah yeni yaşın şans getirir sana. Mutlu yıllar.

Allah gülecek günler versin. Bebiş uğurlu gelsin. Hanenize bereket getirsin inşallah canım.

Allah iyiliğini versin canım. Hakikaten gülermisin ağlarmısın durumu olmuş yani. Geçmiş olsun. kaydirigubbakcemile3

kızlar hiç birşeyim yk gayet iyiyim giydiğim cırt pembe çamaşırın tüyleri topaklanıp bana bu imajıı vermiş çok utandım doktorda(((((( ooff offfff bayılazaaaammm geri oldum geriiii
Yaaa giyersen öyle pembe donları falan :roflol: Aferin sana :roflol: :roflol:

iyi aksamlar kizlar, lohusalik kilodundan felan bahsetmissiniz valla bir dogum yaptim ama onuda ilk defa duyuyorum, en buyuk petlerden alin yeter ya, yeni yeni icatlar cikariyolar, regl olur gibi kanamaniz geliyor, zaten benim regl doemlerimde kanamam cok olurdu cokda buyuk bir fark olmadi, ilk gun biraz cok geliyor, onun icinde en buyugunden pet almistim yetmisti

herkese iyi akşamlar.bugünkü sohbetinize bayıldım vallaha.
ilahi çerez,lazanya ve nazan canlarım çok güldürdünüz beni allah sizi hep güldürsün.en kötününüz böyle olsun.
acibibercim nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun.eşin,miniş oğluşun ve ailenle uzun mutlu senelere inşallah.hiç üzülme babanda en kısa zamanda sağlığına kuvuşacak canım.
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
ben sabah erkenden 7 de kalktım.işe gittim.birkaç saat takıldım.sonra annemle gezdik dolaştık.bir kaç şey aldım kendime.çizme,kitap falan.ama kalça ağrılarım beni öldürüyor.azalma yok hala.hergün yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum.yarında çıkıcam.bakalım birde böyle deniyelim.
hepinizi öpüyorum.uyumuş olanlarada güzel rüyalar diliyorum canlarım.

itiraflar başlamış:)bende edeyim bari.
ilk 3 ay çiğ et yemedim sadece.sonra çokta dikkat etmedim.hergün açıkta olsa çayımı içiyorum.1 tane türk kahvem var.patates kızartması ve pizzada yiyorum.ortalama haftada 1 gibi.kola normalde hiç içmem ama bu hamileliğimde canım simitle-kola ya da simit-sade gazoz istedi onuda yaptım.hamilelikten dolayı canım ne yemek istediyse yedim diyebilirim.ilk gebeliğimde doktorum Türkiye'deki en ünlü doktorlardan biriydi.bana ilk 3 ay yasaklamıştı çiğ eti.ayrıca toksoplazma en fazla kedilerden geçen bir hastalıkmış.hatta canım o kadar istediki eşime çiğ köfte bile yaptırdım.hatta şu an sıcak çayımı yudumluyorum.aaa stres mi yapayım canım isterken.

selam kızlar bende akşam saatlerinde çok acıkıyorum eskaza bişey yesem offff mide ağrısından kıvranıyorum çokda acıkıyorum napıcağımı şaştım sağlıklıyken kilo yüzünden yiyemiyorum hamileyken ise midemin yüzünden yiyemiyorum ne zaman yicam çok merak ediyorum

slm kizlar...
ya kizlar sol tarafimda hemen gögsün altinda agrim var ve sanki birazciK sismis gibi sizce önemli olabilirmi ?

Sibser merhaba,
Aynısı bende de oluyor. Ben midemin sol göğsümün altına kaydığını düşünüyorum. Biraz acı, ekşi, asitli veya bulgur gibi şişecek şeyler yediysen göğsünün altında hissettiğin şey o olabilir. Midenin şişliği yaniii :) Be dikkat ettim ve takip ediyorum, benimki öyle oluyor. Bilmem sana mantıklı geldi mi? :)

cnm ben cikolata yedim iki gündür üst üste aci birsey yemedim ondanmi oldu acaba ? zaten migde yanmasi yani eksime fln var ama agrilarim tam senin dedigin yerde iste.. migdemin sol üstünde sol gögsün hemen altinda ay cildircam nefes bile alamiyorum.. .kizimda durdu durdu simdi basladi atmaya ...

birde kan sonuclari gelmis.. kansizlik varmis (Anämie), sekerim yüklemeden önce 106 yükledikten sonra 90 nassil iyimi kötümü simdi yaww... bana eve göndermisler sanki coK anliyorum *haha*.. birde leukozyten bende olmasi gerekenden cok var kötümü iyimi ?

Evet işte ağrı, yanma ve nefes almada güçlük... Tam da benim yaşadığım şey... Ben de düşündüm şimdi kısır ve çikolatayı çok yediğim günler oluyor bana... :)))
Şeker sonucuna aklım ermedi, yükleme yapıldıktan sonra nasıl düşüyor acaba? :)) Ama sonuçta yüklemeden sonra 90 olup, 140 ı geçmediğine göre sorun yok. Leukozyten e baktım akyuvarlarla ilgili bişi galiba... ben tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, ben de yoktu böyle bir ölçüm... O nedenle bu konuda bişi söylemesem daha iyi olacak... Kansızlık için demir hapı falan verdiler mi? Çayı fazla içme, bir de vitaminlerini süt ve çay içtiğin zamanlardan en az 3 saat önce ya da sonraya denk getir. Çay ve süt demir emilimini önleyerek kansızlık yapıyor...

ja cnm ben demir hapini iki aydir kullaniyorum ve farkina vardimki her demir hapini kullandiktan yarim saat sonra kahvalti etmem gerekiyor benim kahvaltiya ilk CAYla basliyorum...

leukozyten evet akyuvar cnm... benim normalinden yüksek iyimi kötümü onuda bilmiyorum tabiki...

cnm birde senin agrin olan yer yani bizim degisimizle : migdenin sol üst kösesi gögsün hemen altinda birazcik sislik varmi agiran yerde ??

şişlik var mı bilmiyorum,dikkat etmemişim, şu anda da olmadığı için bişi diyemiyorum ama şöyle tarif edeyim, otururken daha rahatsız ediyor. kalkıp yürümek iyi geliyor. Bir de oturacaksam, elimle soğ göğsümü kaldırır gibi altına yerleştirip, sanki oarada yer açtığımda nefesimde düzelme oluyordu. yani ben hep öyle yapıyorum... Hatta elimi gayri ihtiyari oraya kokuyormuşum. Eşim de soruyor o zamanlar yine miden mi diye... :)))
Demir hapını gece yatarken alsan daha mı iyi acaba... Böylelikle vücut emene kadar başka hiçbir gıdayla midede yada bağırsakta karşılaşmamış olur... Çünkü bazı demir hapları midede çözünüyor, bazıları da bağırsakta... Bu nedenle besinlerin birbiriyle karşılaşma süresi önemli... demir hapına göre beslenmeye kalksan ya süt ve ürünleri, ya da çay tüketecek zaman bulmakta zorlanacksın...

ne bileyim cnm ya benim doktor bana kahvaltidan yarim saat önce ic dedi ama alman nerden bilsin bizim missssss gibi türk cayi icitigimizi her sabah onlar ya portakal suyu/herhangi bir meyve suyu yada KAHVE iciyorlar...

Evet bende uyurken veya otururken hep elim oralarda... gezerken daha rahat hic agrilari hissetmiyorum bile ama cok ayakta duruncada aksamlari birden krampflarla uyaniyorum hemde CIGLIK ATARAK...

Bak çikolataya ara ver birkaç gün, düzelme olduğunu göreceksin. Bir de ufak atıştırmalar olsa bile akşam yemeği faslını saat 7 de bitirmeye çalış. Haa şimdi aklıma geldi, poğaça gibi mayalı hamurdan üretilen şeyler yediğimde de yerimde duramıyorum. Bulgur ve maya gittikçe daralan midemizde ciddi bir hacim artışına sebep oluyor bence... :)))

Bu arada ben 1,5 kilo vermişim yaaa... şaşırdım valla. Bugün korka korka dijital tartıya çıktığımda gördüm. üstelik öğleden sonraydı, sabah, aç karna ve tuvalete gittikten hemen sonra değildi... Yarın sabah tartılsam 2 kilo vermiş görürüm her halde... Gayte normal yiyorum ve evden haftad bir çıkıyorum. Evde doğru dürüst hareket de etmiyorum. nasıl kilo veriyorum acaba? Normalde hep tombikimdir ben...

cnm kilo durumuna gelince ben hic vermiyorum hep aldiklarimi kendimde tutuyorum... bebise bir zarari olmadigi sürece kilo vermende bir sakinca bulmuyorum ben ...

Cikolataya ara vericem artik napiyim zor olucak ama :)

Ya aslinda ben bu demir eksikligi birde karnim da$ gibi oluyor : erken sancilar / dogumdan korkuyorum ACIKCASI...

Bu son yazdığını biraz açar mısın, sende böyle bişey mi oluyor? bazen benim de karnım sertleşiyorum, kıpırdayamıyorum, karnım birden büyümüş gibi oluyor. Korkmalı mıyız bundan? Aynı şeyden mi bahsediyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…