2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum cnm ya simdi internette arastiriyorum alman sayfalarinda ve egerki sertlesme, kasiklarda cekme ve bel agrilariyla beraberse ve bunlar 1 saat dinlendiginizde gecmezse doktorunuza / hastaneye gidin diyor ama bilmiyorum kendimi korkutmakta istemiyorum... Ilk bebegimi kaybettikten sonra bu bebek bende cok stress yapti ya herseye ama HERSEYE korkuyorum..

Çok üzüldüm, bilmiyordum... Umarım bir aksilik olmadan bebişini kucağına alırsın. fazla pimpiriklenme, olmaz bişi... İlk bebeğini kaybederken benzer bişi yaşadın mı bilmiyorum ama bence zor bir olasılıktan bahsediyorsun. Bana uymuyor bu dediklerin... En azından şu ana kadar yaşadığım sertleşmeleri diğer belirtiler takip etmedi Allah'a şükür...

Takma cnm kafana bende takmiyorum simdi sonucta her vucüt degisik, hastaliklari hamileligimizi hepimiz degisik yasiyoruz belkide benim karnim sertlesiyor seninki sertlesmiyor benim belim agriyor senin baska biryerin...

Ben ztn cok asiri derece PIMPIRIKLIYIMDIR Kardesimi dogumdan sonra hastaneden eve getirdigimizde gün icerisinde dört kez hastaneye götürdügümü hatirliyorum ...

Ben simdi uyumaya calisayim egerki düzelmezsem ozaman hastaneye giderim veya yarin sabah giderim... hadi öptüm seni...

IYI GECELER, Bebise iyi baH haaa...

iyi geceler sana da canım. sen de bebişe iyi bak ama fazla düşünüp üzme onu... Annesi üzülünce o da üzülür...

valla öyle, gerçi yavaş yavaş gelmeye başladı ama akşam kapatmıştım, gece dayanamayıp yine girdim. :)

bendeki de iş 8,5-9 gibi dalmışım uykuya bi kaktım saat 11 dağıtmadan yatayım derken baktım bulaşık yığılı hemen topladım yattım ama nafile gitti uyku maalesef

Valla sen kaşınmışsın sanki
Ben de yoğun iş hayatından sonra birden evde oturmaya başlayınca pc ye sardırdım. manyaklar gibi geç yatıp öğleye doğru uyanıyorum. Halbuki daha önce çalışmaktan ve bütün gün dert dinlemekten fenalaşmış halde, pelte gibi olurdum :))

canım aslında tutamadım kendimi dalmış gitmişim bugün 6 saat ders üstüne 1 saat etüd ardından veli toplantısı 2 saat sonra eve geldim yemek yaptım yorgunluktan uzandığım yerde sızmışım. bulaşık falan bırakıp yatamıyorum huy odaları toplar öyle yatarım akşamları. benim tek cumartesim boş diğer günler çalışıyorum geç kalkmak gibi bir lüksüm yok keşke olsaydııı. sabah 6,5 ta ayaktayım

Allah kolaylık versin. Ben de öyle bütün gün deliler gibi mülakat yapıyordum ve birgün pat diye işsiz kaldım. 1 ayı geçti evdeyim. Yoksa sabahları 6 da uyanıp, 8 de dönüyordum eve. Başlarda aynı saatlerde uyuyup uyandım ama sonraları uyku saatlerim sürekli evde olanlarınkine benzedi işte... :))) Aslınd çalışırken de arkadaşlarla, şimdi evde olsak da seda sayan izleyip, çene çalsak diyorduk ama ben evde oturduğumdan beri bir kere bile seda sayan izlemedim... :)))

canım umarım iş konusu doğumdan sonra yoluna girer. demi ya hep öyle deriz evde olsakda izlesek falan diye gerçekten evde olunca izlemiyor insan. napcanki zaten bütün gün evde vakit geçmez uyuycanki geçsin. ben bayrama saklıyom kendimii uyuycam 9 güünn.

Valla doğumdan sonra da evde mis kokulu kızımı bırakıp gitmek istemem aslında ama şartlar... ( İnşallah o zamana kadar eşim iyi bir iş bulur da ben bir süre daha kızımla kalabilirim evde. Çalışırken bayram tatili nasıl dört gözle beklenir bilirim. Off ne güzel olacak değil mi, hem sosyal hayat renklenecek hem dinleneceksin. :)))

eşim ablasının yanına gitcek bayramda kayseriye. ben annemlerde kalcam ayy bilsen babamı dert aldı şimdiden sen ne seviyosun ben hazırlıyım ne istersen alıcam fallan kendimi bebeler gibi hissettim he

ayyy çok hoş hakikaten... ben de özendim şimdi. Benim ailem ankarada ama bu bayram sapancaya eşimin ailesinin yanına gidecez sadece. Orda da ilgi alaka olur ama kendi annemin göstereceği gibi olmaz. Annem doğumda gelecek.. Şu doğum olsa da hem ben anne olsam, hem benim annecim gelse... :))

ben şanslılardanım benim ailem yakın bana istanbuldalar hemde minibüsle 15 dakika falan. allah kavuştursun tatlım insanın ailesi gibi hele annesi gibi yok valla ya.

Ne güzel... Allah ayırmasın. Canım uyku bastırmaya başladı, ben yavaş yavaş yatayım. İyi geceler, sonra görüşürüz yine. :))

günaydın güzel anneler ,günaydın böceğim
kızlar lohusa kilodu falan demişsiniz..ya o listelerde çok saçma şeyler var bence..hepsi alınıp bir köşede duracakmış gibi geliyor..boşuna para gibi geliyor bana..o yüzden ben listeler bağlı kalmayı hiç düşünmüyorum...

bide kilo muhabbeti de olmuş...dün bir dr dinledim..hamileikte en fazla 9 kilo alın diyor...her ay 1 kilo diyor..nasıl başaracağız ki onu...ben tuzsuz yemeye çalıştım verdim..ama 1 haftada 1 kilo almışım çok moralim bozuldu..halbuki dikkat ediyordum.çok az esnetmiştim...hemen dün yine başladım...

bu arada geceleri bişeyt atıştırmayı çok istiyorum çok acıkıyorum çünkü..ama meyve bile yiyemiyorum..durmadan su içiyorum..bazende ıhlamurla falan dolduruyorum mideyi...çünkü gece,uykunun ortasında,hatta sabah bile canıma okuyor mide yanması...ister istemez dikkat etmek zorundayım

günaydın kızlar ben bi kaç gündür yoktum yine evde durmuyoz ki kurtlandık.walla. iiyiz biz .bende çok mandalina yiyorum hala elma armut ayva ne bulursam ama kilolarca mandalina yiyorum ne yapcam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…