kızlar ben tecrubeli annişlere bişi sorcam doğumdan sonra ilk 3 gün süt gelmiyor muş ole diyolar bebiş aç kalmasın diye herkez yanına mama al diyor.sütün gelince sadece süt verirsin diyorlar.mamayı da biberonla değil kaşıkla vermemi önerdiler sizinle paylaşmak istedim ve tecrubeli ennişlerden de fikir alalımmm bakalımmm ...
günaydınnn canlarım..:Şeniz:
hepinizi öpüyorum öpüyorum..en erkenci benim sanırsam..
kızlar ben tecrubeli annişlere bişi sorcam doğumdan sonra ilk 3 gün süt gelmiyor muş ole diyolar bebiş aç kalmasın diye herkez yanına mama al diyor.sütün gelince sadece süt verirsin diyorlar.mamayı da biberonla değil kaşıkla vermemi önerdiler sizinle paylaşmak istedim ve tecrubeli ennişlerden de fikir alalımmm bakalımmm ...
kızlar ya bide bebeş aç kalınca sarılık olma ihtimali çok yüksek oluyomuşş.ben walla korkmaya başladım.
daha bebişi nasıl tutacağımı bile bilmiyorum. allah korusun bide hasta olursa nasıl bakarım inş bütün bebişler sağlıklı olur . allah meleklerimize yardım etsin .bizede sabır versin...
kizlar ya sirtimda kurek kemigine yakin bir yer cok agriyo benim, bugun ogrendimki, memislerim buyudugu icin agriyomuskaydirigubbakcemile3
ya kızlar size geçende bir soru sordum ama kimse dönüp bakmadı cevaplamadı bile yaaasenağlamasenağlamasenağlama
neyse tekrar sorayım belki okuyupta cevap yazan olur
şuana kadar göğsünüzden sıvı geldimi..ben sıkıyorum ama gelmiyor...memişler kocaman oldu halbuki....biri dediki eğer şimdiye kadar gelmediyse sütün olmaz
bütün dangalaklarda beni buluyor yaaa...ben bol bol sütüm olsun istiyorum doya doya emzireyim bebişimede yarasın istiyorum:ecrin_bebek:
tecrübeliler nolur öyle bişey olmadığı söyleyin bana...bide göğüs ucu ne zaman açılıyor..deliği yani...:1shok:
Anladım canım... Ama enteresan bişey gerçekten... Sen de google da lohusa külodu yazıp çıkan linklere tıklarsan ne kadar garip bişey alıp giymemizi önerdiklerini görürsün. Ameliaytlarda kafaya takılan boneler gibi kağıtla pamuk arası bir dokumadan kullan at külot yapılmış... Modeli mi farklı, kanamalara karşı yıkama problemi mi ortadan kalkıyor, nesi var ben anlamadım. Kullanıp atılacak birşeyin 6 lira olması da ilginç... Paket falan değil, adedi!!! 10 tane lazım olsa, 60 lira don parası mı vercez yani... Bir de ped kullanmak yeterli oluyor sanıyordum, çok mu kanamamız olacak acaba? :))) Şaştım kaldım.
bencede bütün dangalaklar seni bulmuş.hayır sütün geleceği varsa bile sen üzülüp kafana takcan .boşver sen onları ben son aylara doğru gelir diye biliyorum.benim de sadece su gibi bi sıvı geliyor.bide nette okumuştum göğüsleri sıvı gelsede gelmesede sıkmayın yazıyordu,iltihaplanabiliyormuş.canım sen takma kimseye inşallah süt fışkırır hepimiizin memişlerinden. :)
Kızlar başım çatlıyo kafamı duvarlara vurmak istiyorum..elma suyu iii geliyo muş bide peçete ıslattım.başıma koyuyorum ama mütiş ağrıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?