2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum bana minoset vermişti içebilirsin diye iç istersen bi tane zararı yok demişti. plus olanı değil ama sadece minoset

tünaydın deme vakti gelmiş. anca okudum yazılanları, ütümü de bitirdim:) yaşasın diğer işler:)))

bu arada ne kadar az kilo almışsınız(( ben niye 10'a dayandım. bulantımın olmamasından ve yediğimi çıkarmamamın bir etkisi olduğunu söyleyin n'olurrrrrr...

Laviniacım benim de aynı başağrım hiç geçmiyor zaten kronikleşti migrenim var benim gebelik tetiklemiş hergün 2 minoset içiyorum elimde değil yoksa dayanamıyorum doktor böyle geçirecez başka yoklu yok dedi sana tavsiyem boyun bölegene masaj yaptır beni biraz rahatlatıyor bir de çikolata gibi tatlı şeylşeri fazla tüketme o da tetikliyor çok geçmiş olsun iyi anlıyorum seni:)))

herkese merhab nasılsınız kızlar bebeişler nasıl giremedim iki gündür özledim valla geçmiş oku oku bitmiyor ters bi drum yoktur umarım
esma gelmedimi daha hiç

Tünaydın herkese,

Lavinia cım, iki parça pamuk arasına karabiber dök yarım çay kaşığı, üstüne de bol kolonya koy. Bu pamuklardan 3çift hazırla; biri iki kaşının ortasına, diğer ikisi de şakaklarına. Sonra kafana bağla yat. Hemen baş ağrın geçecek. Geçmiş olsun canım.

DAYANILMIYO WALLA ELMA SUYU İÇİYORUM İİİ GELİMUŞ KAFAMI DUVARLARA ÇARPASIM GELİYO senağlama senağlama senağlama senağlama İNŞ GEÇER YOKSA ÖLCEM AĞRIDAN :Saruboceq:

ya kızlar kafama bişety takıldı sitede bi yerde yazıyor günde 20 t4ekme atarsa sağğlıklıdır diye ama benimki okadar oynamıyor sağlıksızmı şimdi yani
gerçi benimki pek oynuyor sayılmaz

kızlar resim nerden yükleyecem.???

Lazanya'cım ben diğer konuda sen sorar sormaz cevap yazmıştım, cevabı buraya da yapıştırayım.

Lazanya'cım, www.kucukresim.com sitesi, resimler aşırı büyük değilse otomatik küçültme yapıyor. Benim dijital fot. makinesi ile çektiklerimi küçültüyot. Ben rahat kullanıyorum o siteyi, tavsiye ederim.

ya kızlar kafama bişety takıldı sitede bi yerde yazıyor günde 20 t4ekme atarsa sağğlıklıdır diye ama benimki okadar oynamıyor sağlıksızmı şimdi yani

Canım bu konuda benimde kafam karışıktı.Baya araştırmıştım.28. haftadan sonra hareketleri takip etmek gerekirmiş.Hareket sayısına dikkat etmek için henüz erken yani.

LAVINIAAAA!!! Orda mısıııııınnnnn??? :))))
Baş ağrını yarım saat içinde geçirecek bir yöntem yazdım sana, okudun mu, uyguladın mı canım?

sakın nette yazan şeylere aldanıp canınızı sıkmayın .ben etki altında kalıp doktora gittim.gerçi içim rahatlamış oldu. areketleri az diye doktora gittim benim tembel kızım uyuyordu herhalde doktoru bile uğraştırdı gene de çok az hareket etti..28 .haftadan önce hareket sayma dedi.azalma diye bişey olmaz. sen yorulunca hissetmezsin dedi.benim kide hala öyle aman aman hareket etmiyo.ediyoda çoooook güçlü hareketler olarak hissetmiyorum.yemekten sonra hareket eder dedi doktor ama benimki canı isteyince açkende hareket ediyo sonra 3-4 saat tık yok.her çocuğun mizacı farklı ya bizimkiler uslu olcak galiba :) yine de çok endişe edersendoktora gidersin

LAVINIAAAA!!! Orda mısıııııınnnnn??? :))))
Baş ağrını yarım saat içinde geçirecek bir yöntem yazdım sana, okudun mu, uyguladın mı canım?

jnm öldüm de benim ağlayanım yok ....senağlama senağlama senağlama senağlama

işyerindeyim kız nerden bulım karabiberiiii yavrucum...

slm kizlar, kahvaltimi yaptim yazdiklarinizi okuyordum ama kahvalti sonrasi carpintilarim basladi yine icim cekiliyor sanki biraz uzanayim bakarim size optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…