ya yükleyemedim olmuyor boyutu büyük diyor nasıl küçülteceğimi bilmiyorum üühühühühühühühüh
tünaydin annisler..
gecmis olsun laviniacim.. isteymissin.. ne desek nafile..
kacda paydos?
akşam 6 zaten kendi annemlere gidicem orada kalıcam hafta sonu annem sağolsun Turşu kavurması, muhlama LAHANA ROHTIKOSU ,LOBYA ÇORBASI en sevdiğim yemekleri yapmışcokacimcoook onlar yiyince diner inş.:Saruboceq:
akşam 6 zaten kendi annemlere gidicem orada kalıcam hafta sonu annem sağolsun Turşu kavurması, muhlama LAHANA ROHTIKOSU ,LOBYA ÇORBASI en sevdiğim yemekleri yapmışcokacimcoook onlar yiyince diner inş.:Saruboceq:
Lavinia sağol yaaaa!!!!!! Afiyet olsun dicem ama dişlerimi sıktım, arasından söylüyorum.... :))))klava: klava: klava:
lazanya.. kiz su nickini degis.. yaptircan bana sonunda lazanya evde..
canim dün senin durumunu anneme anlattim.. gülmekten bi hal oldu.. cok yasasin emi dedi..
cok sükür bisey degilmis.. azicik action olmus iste:smiley-cool:
ya yükleyemedim olmuyor boyutu büyük diyor nasıl küçülteceğimi bilmiyorum üühühühühühühühüh
ya ben nasıl güldüm akabinde bir bilsen hacerim :))))
ama LAZanya kolay bulunan ve yapılan bir yemek kuzum yaptırıver beni ana ana yi yi et olsunnn
bu tursu kavurmasi nasi bisi??
hic yemedimde duymadimda?
yawrucuuum şimdi karadenizin verimli ve mis gibi toprağında yetişmiş taze fasulyelerin turşusunu kurmakla başlıyor yemeğin yapılışı; fasulye turşularını ikiye ya da üçe bölüp bol soğan ve armısakla kavuruyorsun yanına hamsi buğulama yapıyorsun ve de yine karadenizimin mis toprağında yetişmiş minik haşlama patatesleri haşlayıp yanına afiyetle yiyorsun((((
kuru kuru yutkundum suracikta.. :bbo:
ama balik sevmem.. onu napcaz bilmiyorum..
ben bi karadenizli bulayimda yaptirayim.. allahim ne kadar temeblim -tatlicadiarzu-
gir nete bul tarifini dene dimi :ecrin_bebek:
kız seni parçalarım ben ama benim başımağrıyodu yetmiyomuş gibi bi de canım muhlama ve turşu kavurması çekti sayende böyle nispet yapılır mı????ağlarım ama ühüüüü ben de memlektten isteyecem hamsi de yolllayacaklar yiycem((((((
oklava falan sallama bosuna.. düs lavinianin pesine.. sende git annesine
bu tursu kavurmasi nasi bisi??
hic yemedimde duymadimda?
ya ben nasıl güldüm akabinde bir bilsen hacerim :))))
ama LAZanya kolay bulunan ve yapılan bir yemek kuzum yaptırıver beni ana ana yi yi et olsunnn
ne kadar şanslısın ki Karadenizli bulmakta zorlanmayacaksın zira biz KAradenizliler çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane modunda heryerde ve çokçayız uheueheuheuehe Sbirya da bile bulabileceğin bizleri Almanya da bulman zor olmayacak tatlımm:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?