2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lavinia cım biz farklı yapıyoruz. Aklıa yatmayan tarafı şu ki, turşu zaten sarımsaklı falan kuruluyor, önce suya basıp sonra tekrar sarımsak katıp kavurmak niye? Turşu sarımsaklı falan hazır işte, yağı biberi, isteğe göre soğanı eklenip güzelce yenilebilir. gerçi bizimki barbunya turşusunun kavurması ama düz mantıkla, sarımsağı içine sindirmiş turşunun suya basılması fikrinden hoşlanmadım :jeyyar::jeyyar: (Tuzlar gidecek ya, nasıl da asabiyete bağladım. :roflol::roflol:)

benim başımın ağrısı geçti açıktım kafamda kuşlar gibi yemekler dönüyor......ayyy ayyyy açımmm açççççç akşam olsunnnnnnn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jnm tadı da orada yaaa .....

ben karadenizli komsularimda tursu kavurmasini sIk sIk yiyorum , bu sene bende fasulye tursusu kurdum canim istedikce yapayim dedim, gecen misafirlerime yaptim, suya felan koymamistim , acayip eksi birsey oldu yaw pek begenmediler sanirim oldugu gibi duruyordu kavurma:roflol:

dünürüm bana gönder bana..
nasilsa gercek tadini bilmiyorum
:ecrin_bebek:

hamileliğim boyunca ilk dafa yemek aşerdim kızlar....inş son olur kuşlar gibi bütün yemekler kafamın üstünde dönüyor..... yemek dönüyorrr... ne zormuşşşş.ama beni affedin kızlar ben masumum hepsi cadımın işi...klava: klava: klava:

YA SURDA HAMİLEYİZ YA NE BU BÖYLE KAVUYRMALAR SUNLAR BUNLAR AAAA iyi kadın çizgimden çıkacam ama haaaaaa

selam.minik kızımın hamiş teyzeleri ve minik arkadaşları nasıllar bakalım?
herkese iyi hafta sonları diliyoruz.
lavinia cım geçmiş olsun.annenin güzel yemeklerini düşün baş ağrıların falan kalmaz.
evdeyim kızımın battaniyesini örüyorum ben.
kocaman öpüyorum.

YA SURDA HAMİLEYİZ YA NE BU BÖYLE KAVUYRMALAR SUNLAR BUNLAR AAAA iyi kadın çizgimden çıkacam ama haaaaaa

onu benim aklıma düşüreni varya .....klava: kızlar bu bebişin kaçışı yok benden çok fena 5 kardeş yiuecek yeminimde varr bune ya ... size dediğimede utandım ama bilinmez diye yemek ismi vermekten çekinmedim açıkcası ne bilim hepinizde birazcık lazlık var...

reklamlarda neler çıkıyo asıl onları linç etmek lazım hade biz alıyoz da alanı var alamayanı var.klava:

biz içanadoluluyuz, karadenizli tanıdık da yok(1 arkadaşım dışında), kavurmayı da 1 kere yemişimdir küçükken. bizimkiler bilmez. ama mıhlama mıdır muhlamamıdır. ben de onu çok sevdim. hayatımda 2 kere yedim. zaten bizim orada çökelek yaparlar yumurtalı veya sade. adına sündürme deriz. amannn ona benziyo. ne g
zel Türk mutfağımız var bizim. aman nazar değmesin.

reklamlarda neler çıkıyo asıl onları linç etmek lazım hade biz alıyoz da alanı var alamayanı var.klava:

bu dedigin dogru iste canim..
teyzem mesela.. iki oglu var (rabbim onlara uzun ömür versin)
diyoruzki bi tane daha yap.. belki bi kizin olur.. severiz..
oda cok istiyo.. ama diyo.. yapmam.. bu iki cocugumun bile istediklerini karsiliyamiyorum.. reklamrda bisey görüyorlar.. cocuk bu.. istiyorlar.. onlara daha istediklerini alamazken bi tane daha yapmam diyo..
bu reklam propagandasi berbat bisey.. bazen kendini anne olarak cocuklara yetmiyo gibi hissediyormus.. ah ahh

kizlar benim canim asil bugun pasta yapmak istiyor, ama vaktim yok aksama arkadasimin dugunune gidicez daha hazirlanip, kocisle oglusumun giyisilerini hazirlamam lazim, dun gece ruyamda kakaolu kek gordum ne pis bogaz olduk biz ya:roflol:

kizlar benim canim asil bugun pasta yapmak istiyor, ama vaktim yok aksama arkadasimin dugunune gidicez daha hazirlanip, kocisle oglusumun giyisilerini hazirlamam lazim, dun gece ruyamda kakaolu kek gordum ne pis bogaz olduk biz ya:roflol:

bende geçen gün uykudan sesli bir şekilde irmik helvası diyerek uyandım:roflol:..eşim 2 saat güldü bana:dilcikar:

canım çekti muhlama yapmaya gidiyorum..karadenizli değilim arkadaştan öğrenmiştim çok beğenmiştim....

zakkumcum tatlım bizde de normal fasulye kavrulur ama turşusunu kavuranda var. ayyy sündürme miiii benim herif duymasın o benden daha fazla aş eriyor. sündürmeye bayılır duymasın aman. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…