Lavinia cım biz farklı yapıyoruz. Aklıa yatmayan tarafı şu ki, turşu zaten sarımsaklı falan kuruluyor, önce suya basıp sonra tekrar sarımsak katıp kavurmak niye? Turşu sarımsaklı falan hazır işte, yağı biberi, isteğe göre soğanı eklenip güzelce yenilebilir. gerçi bizimki barbunya turşusunun kavurması ama düz mantıkla, sarımsağı içine sindirmiş turşunun suya basılması fikrinden hoşlanmadım :jeyyar::jeyyar: (Tuzlar gidecek ya, nasıl da asabiyete bağladım. :roflol::roflol:)
ben karadenizli komsularimda tursu kavurmasini sIk sIk yiyorum , bu sene bende fasulye tursusu kurdum canim istedikce yapayim dedim, gecen misafirlerime yaptim, suya felan koymamistim , acayip eksi birsey oldu yaw pek begenmediler sanirim oldugu gibi duruyordu kavurma:roflol:
dünürüm bana gönder bana..
nasilsa gercek tadini bilmiyorum :ecrin_bebek:
kiz benim yaptigimi yersen bir daha yemek istemezsin:roflol:
YA SURDA HAMİLEYİZ YA NE BU BÖYLE KAVUYRMALAR SUNLAR BUNLAR AAAA iyi kadın çizgimden çıkacam ama haaaaaa
reklamlarda neler çıkıyo asıl onları linç etmek lazım hade biz alıyoz daalanı var alamayanı var. klava:
kizlar benim canim asil bugun pasta yapmak istiyor, ama vaktim yok aksama arkadasimin dugunune gidicez daha hazirlanip, kocisle oglusumun giyisilerini hazirlamam lazim, dun gece ruyamda kakaolu kek gordum ne pis bogaz olduk biz ya:roflol:
biz içanadoluluyuz, karadenizli tanıdık da yok(1 arkadaşım dışında), kavurmayı da 1 kere yemişimdir küçükken. bizimkiler bilmez. ama mıhlama mıdır muhlamamıdır. ben de onu çok sevdim. hayatımda 2 kere yedim. zaten bizim orada çökelek yaparlar yumurtalı veya sade. adına sündürme deriz. amannn ona benziyo. ne g
zel Türk mutfağımız var bizim. aman nazar değmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?