kızlar bu sabah şeker yüklemesi yapıldı irenç ötesiydi 50gr yüklendi sonuç 98 çıktı :1shok:sizin nasıl sonuçlar:1shok: benimki normalmi acaba:1shok: dr gidip soran varmı aranızda aman nekadar çok sorusordum:roflol: hoşcakalın kızlar
bende bıkac hafta once yaptırmıstım senınkisi gayet normal benımkisi 138 cıkmıstı iyi dedi doktor 140 sınır demısti 140 dan yukarısı gebelık sekeri miş sanırım endişelenmea.s. bende azonce kontrolden geldım maşallah bebegın durumu ıyı miş kılosuda önde gıdıo dediama ben cok kılo almısım elımın yuzumun şişmemesı gereklımiş ekmegı kestı tatlıyıda kestı perhizime dıkkat etmem gereklımıs 6 hafta sonra yıne cagırdı fazla ayakta durma da 32. haftada dogurtmayalım seni dedı bide :CüvCüv:
ben daha baktırmadım şekerime ya:) en iyisi doktor beni uyarmadan ekmeği, şekeri keseyim. kilo aldı başını gitti malum. bi de yalnızım annemlerde olsam 2 katı olurdum sanırım.
iclal bi risk mi var erken doğumla ilgil. sadece kiloylamı lalaklı konuştu doktor?
hımm, o zaman dikkat et canım, bana da sola yat dedi dr.bebek düzgün duruyomuş, yani başı aşağıda. ama 4-5 gün sonra ayrıntılıda poposu aşağıda imiş. dr. değişir daha yeri rahat dedi. hayırlısı.
mystory, tansiyonunu ölçsene bi. gözün kızarık başın ağrıyosa yükselmiş olabilir. ayaklarını dik yukarı rahatlamaa çalış. başına serin nemli bez koy kan akışını yavaşlatsın. gözlerdeki kızarıklık, burun kanaması, bas ağrısı damarların genişlemesiyle alakalı olabilir. geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?