2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kactim fistiklar..
pazartesi görüsürüz insallah..
kimi pasta derdinde kimi tatli kimi muhlama.. ee kimide ütü..
bende alisverise cikicam..kuzenim 1 yasina giriyor.. hediye bakicam
öpüyoruz hepinizi

kızlar bende dün bir arkadaşımda dr.otkerin sütlü bir tatlısını yedim çok güzeldi..panda connat midir tam hatırlamıyorum adını..böğütlen sosuda var üzerine dökülüyor..internetten bakmaya çalıştım ama bulamadım..tavsiye ederim.aslında bir markete gidip bakmak istiyorum...fisfisfis

buldum buldum adını....PANNA COTTA KREMALI BÖĞÜRTLEN SOSLU PASTA..DR OTKERİN.....DÜN YEDİM HARİKAYDI.TAVSİYE EDERİM...MARKETE GİDERSEM İLK İŞİM BUNDAN ALMAK OLACAK...

kızlar bu sabah şeker yüklemesi yapıldı irenç ötesiydi 50gr yüklendi sonuç 98 çıktı :1shok:sizin nasıl sonuçlar:1shok: benimki normalmi acaba:1shok: dr gidip soran varmı aranızda aman nekadar çok sorusordum:roflol: hoşcakalın kızlar

valla damla, eşim ilk adını duydu dalga geçti sündürmeyle. tadını da sevmedi zaten. işte bi atasözü vardır da söylemeyim şimdi.

bilen biliyo güzelim, sündürmek fiilini bile bilmeyenleri duydum:)))))

arkadaşlar kolay gelsin. ben sabah bitirdim ütülerimi. biz de eşimin yeğeninin doğum günü var ona gidicez akşam.

bende bıkac hafta once yaptırmıstım senınkisi gayet normal benımkisi 138 cıkmıstı iyi dedi doktor 140 sınır demısti 140 dan yukarısı gebelık sekeri miş sanırım endişelenmea.s. bende azonce kontrolden geldım maşallah bebegın durumu ıyı miş kılosuda önde gıdıo dedi ama ben cok kılo almısım elımın yuzumun şişmemesı gereklımiş ekmegı kestı tatlıyıda kestı perhizime dıkkat etmem gereklımıs 6 hafta sonra yıne cagırdı fazla ayakta durma da 32. haftada dogurtmayalım seni dedı bide :CüvCüv:

ben daha baktırmadım şekerime ya:) en iyisi doktor beni uyarmadan ekmeği, şekeri keseyim. kilo aldı başını gitti malum. bi de yalnızım annemlerde olsam 2 katı olurdum sanırım.

iclal bi risk mi var erken doğumla ilgil. sadece kiloylamı lalaklı konuştu doktor?

suanlık rahım kapalı dedi bebegın kafası asagıdaymıs sol tarafına yat surekli dedı ayakta fazla durma dedı kılo almayı engellemem gereklımıs cunkı c ok kılo aldım cok kıloda elımın yuzumun şişmesıne neden olurmus son ayına var daha dedi o şişlikler gebelıkte tansıyonu aniden yukseltıomus oyuzden anne ıcın cok tehlıkelı dedi hamur ıslerını yasakladı ekmegıde kestı a.s.

hımm, o zaman dikkat et canım, bana da sola yat dedi dr.bebek düzgün duruyomuş, yani başı aşağıda. ama 4-5 gün sonra ayrıntılıda poposu aşağıda imiş. dr. değişir daha yeri rahat dedi. hayırlısı.

mystory, tansiyonunu ölçsene bi. gözün kızarık başın ağrıyosa yükselmiş olabilir. başına serin nemli bez koy kan akışını yavaşlatsın. gözlerdeki kızarıklık, burun kanaması, bas ağrısı damarların genişlemesiyle alakalı olabilir. geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Son düzenleme:
oohhh ne güzel çeşit çeşit yemekler.benim hiç aş ermem olmuyo bende mi bi tuhaflık var.hç bişey canım çekmiyo.çeksede annem yok burda .ya hamile kalana kadar gurbette olmak annem den ayrı olmak hiç bu kadar koymamıştı bana.bu sıralar sulu gözüm ota ...... ya ağlıyom zati.

arkadaşın eşi 1 aylık hamileymiş canı patetes kavurma çekmiş .şimdi onu yapcam.başkası için yapmak keyifli ya hoşuma gitti.yazı yazarkende kızım tepik atıyo.gerçi tepikmi elimi neresi daha anlamıyom

selam kızlar nasılsınız... umarım sızler ve bebıslerınız cok ıyıdırler.. Son 1 hafta baya bır yogundum sıteyı takıp edemedım. Ne var ne yok?

Selam arkideşler. Ne var ne yok? Ben artık fazla giremiyorum nete. Oturunca kaburgama ağrı giriyo ya sağ göğüs altımdan,ya da aynı hizzada sırtımdan. Dr.uma söyledim tek şikayetim o diye ama pek önemedi. Gördüğüm kadarıyla birçoğumuzdada var dimi? Katlancaz artık.
Bide bu hafta farkettim göbişimin sarı çizgisi çıkmış benim.
Tam midemden başlıyo,kasığıma kadar iniyo. Çok sevimli ya.

uketcim benim de kalça kemiklerim ve bikini bölgemde şiddetli bir ağrı var normalmiş kemikler genişleyip doğuma hazırlık moduna griyormuş neler göreceğiz daha kmbilir??kızımı kucaklayıp kokusunda uyuduğum günler de gelecek hepimiz için:)))

Arkadaşlar,
Yüksek tansiyonda ayakların ykarı dikilmemesi gerekiyor. Aksine BAŞIN YUKARDA TUTULMASI gerekiyor. Bir yüksek tansiyon hastası olarak çok eminim bundan.... Görünce amannn diyim, dedim. Öptüm hepinizi, acil şifalar.

Selam kızlarr,
Malum annemdeyim fazla giremiyorum..
Bu bilgisayar azıcık eski gecmiside fazla okuyamadım zaten sayfalar fazla bide bu bilgisayarla anca 1 gunde okuyabilirdim galiba gecmisi.....
Agrılardan bahsetmissiniz gorebildigim kadarıyla....Ben de Allaha sukur fazla agrı sancı yok yalnızca cok fazla yurudugumde sag kasıgıma bir sancı giriyor onun dısında iyiym Allaha sukur...
Eee o kadarlık da olacak artık dimi.???

Selam,
Evet bugün ağrılardan ve aşerdiğimiz mamalardan bahsettik bolca... :))) Ben evde olduğum için artık fazla yürümüyorum, bu nedenle kasık ağrısı sorunum yok. Sadece sol göğsümün altına yerleşen midemdeki ağrılardan şikayetçiyim... Bebişler için katlanıcaz artık )

Evet canım napalım bizden daha kotu olanları dusunelim hep....
Ben de pek aserme falan olmuyo niye acaba..Sadece daha hamile oldugumu bile bilmeden canım acaip ekmek arası kofte istemisti hani su sokaklarda satılanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…