2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse canım benim cok uykum geldi dayanamıyorum...
Zaten prenses de rahat oturtmuyor bilgisayar basındaYaramaz kızım benim....Bu saatlerde bir baslıyor artık ne zaman uyursam....
Hadi iyi geceler canım..Uykularımız bebislere yarasın....

iyi geceler hanimlar ben geldim aslinda biyere gitmedim ama yazmadim uzun zamandir sebebini sormayin bende bilmiyorum cünkü ins hepiniz iysinizdir biz iyiyiz cok sükür migde yanmalari disinda

herkese iyi geceler yatmadan once ugrayım dedimmirmirmirmir hepinizi öptüm bebeklerınizde sizlerde Allah a emanetsınız byea.s.

arkadaşlar öncelikle hepinize günaydın. dün bir öneri yazmıştım, neyseki ADACYO arkadaşım değiştirmiş. kızlar benim tansiyonum düşük ve ayaklarımı havaya dikerim düştüğünde. buraya yazarken de bu ayrıntıyı :1hug: düşünmeden yazdım. çok çok özür diliyorum.... tekrar ADACYO ya teşekkür ediyorum...

Günaydın arkideşler. Bugün kimsecikler yok buralarda demekki..
Hva sabahtan yağmurluydu. Şimdide güneş açtı. Yinede Aydın havasına belli olmaz. Birazdan kocişim yürüyüşe çıkarır beni yine :))

selam güzel hamişler,
geldim ama kimse yok. neyse hava çok güzel burda gezin bakalım ben kurstan yorgun geldiğim için dinlenmek istiyorum. bebişleri ve sizi çook öptüm. kuzucuklara iyi bakın.

merhaba arkadaslar herkese iyi pazarlar.
cuma aksamindan beri neler yazdiniz neler oldu bilemiyorum okuyamadim benneyaptımki
insallah herkes iyidir, ters giden birsey yoktur umuyorum.

ben nerelerdeydim, cuma aksami annemler geldi izmirden, dun kuzenimin nisanini yaptik gunduz. gece de eglenmeye gittik. coook yorgunum mirmirmirmir

bugun sabah kahvaltidan sonra annemleri gonderdim.
esim nöbetci bugun isyerine gitti simdi :1closedeyes:

bense yeni buldugum temizlikci bayan evde ve birbirimize alismaya calisiyoruz, herseyi bana soruyor filan öff kafamçokkarıştı
bakalim pek uyanık birseye benziyor. onu yaparsam yetismez filan diiyip duruyor, utanmasa fazla mesai parasi isteyecek. amann ne zor isler. isci emekci diyorum da yok yani bu temizlik piyasasi almis basini gitmis :1shok: geldiler gene soldan soldan.
ay ne uzun yazdim. optum hepünüzüüü.

slm kizlar iyi pazarlar hepinize, buketcigimin dedigi gibi bende oturamiyorum bilgisayar basinda sag gogsumun altinda ve ayni hizada sirtimdaki agri olduruyo beni dun dugundeydik agliycaktim nerdeyse taki olsada kalksak diye dua ettim sirtimdaki agri beni mahvediyor, gideyim biraz yine uzanayim

Ben de PC başındayım ama bugün telefonda bedava günüm olduğu için Ankara'daki annemleri ve arkadaşlarımı arayıp uzuuuun telefon görüşmeleri yapıyorum. Görüş günü yani bugün... :)))
Arada sırada da gelip neler yazmışsınız diye bakıyorum. :) Aslında kaşlarımı falan almak istiyorum bugün hava güneşli, aydınlık diye ama hiç de koca göbüşümle aynaya yanaşıp, sabır gerektiren bu ince işle uğraşacak sabrım yok benim... Koca göbekli olmak ne zormuş yaaa.... ((

selam kızlar ben bugün uyuyan güzeldim:)))))9 da kalktık vitaminszle pazara gittik meyve sebze aldık kahvaltı vs. derken o annesine gitti 12 de ben de gossip girl izleyip mutfağı yerleştirecektim sözde ama uyumuşum şimdi uyandım:)))))bir amca elektirikli testeretyle odun bölüyor o olmasa uyanmazdım :))))

neyse ben mutfak yerleştirme işine döneyi yarın temizlik var abla küfretmesin bana:))))salı günü de annem ve kardeşim geliyor doğuma kadar bendeler yandı gülüm keten helva:))izmir e gideceğim onları havaalanından almak için gitmişken kemeraltına uğrayıp bebek şekerlerine bakacağım ve sizleri bilgilendireceğim güzel hami$lerim!!!

Ohh ne güzel sen baya programlısın... Ben de dip köşe bişeyler yapayım daha da ağırlaşmadan diyorum ama elim varmıyor... Bu eve taşınalı 5 ay oldu, bu nedenle dolapların falan çok fazla dökülüp yerleşmesi gerekmiyor ama kapı çerçeve temizliği ve yine de yerleşip düzeltilecek dolaplar var tabii. Bir de bebişe göre yeniden düzenlenecek dolap ve çekmeceler var... :)))
Ben de en son yazdığımdan beri 2 tane kek yaptım, birisi pişti diğeri fırında. Bakalım nasıl olacak? ama tabanlarım feci şekilde ağrıyor, acayip yoruldum. Lazanya'cım Allah kavuştursun inşallah en kısa sürede... Benim annemler doğuma gelecekler anca... Gerçi bu kadar erken gelseler evde kavga eksik olmaz. Hem özlüyoruz, hem de bir araya gelince kapışmadan duramıoruz :)))
Ben buralardayım yine, yazan olursa eğer... :)

selam kızlar aralık anelerini geezdim ne gzel şeyler almışlar bebişlerine:))))bakcam ben de şimdi kızımınkilere:)))kaydirigubbakcemile2

bende bugün anormal yorulmuşum oturduğum yerde uyucak gibiyim.karnımda davul gibi sanki.hep aynı şeyleri giymekten sıkıldım.o yüzden bir yere gitmekte istemiyorum(.inşallah bu sıkıntılı günlerin sonu güzel olacak.

Ben de çok yoruldum, bütün bir gün yaptığım iş de bir çorba, bir yemek, iki de kek... Bittim vallahi bittim!!! UYkum falan yok da tabanlarımın altı zınk zınk atıyor...

Selam kızlar

valla bende yeni oturdum yerime biraz bakınayım dedim. Ben de ramazan bayramından sonraki hafta taşınmıştım. Hala yerleşemedim :)

Ben de lazanyanın yazdığı üzere Aralık annelerine bir bakayım dedim, bazıları doğurmuş bile... kalanlar da gün sayıyor... Bizler de Şubatta dökülmeye başlıcaz demek ki... Bir bakıcaz birinden günlerce haber yok, sonra bi bakıcaz doğurmuş... Ne güzel yaaa!!! Onlar geri sayım için topic de açmışlar. Biz de o günleri görürüz inşallah!!!

selam guzel anneler,

artık benim gibi siz de her gün daha da belirginleşen tekmeler, taklalar ile kendinizi anneliğe daha yakın hissediyorsunuzdur.:CüvCüv:

tam okuyamadim geçmişi ama şeker yüklemeleri yapılmış, bebek hazırlıkları da tam hız devam ediyormuş anladiğim kadariyla.

bebeklerinizin ve sizin sağlığınızla ilgili haberler için x41, aldığınız cicibici kıyafetler için de x41

bizde de durumlar pek farklı değil, evi bebege hazırlamaya çalışıyoruz.ev 2+1 oldugu icin bir hayli yaman geçti bu süreç.misafir odamizdaki dolaplari evin bilimum yerlerine dağıtarak, bir kısmını ve çekyatı annemlere göndererek, odayı boşaltmayı başardım.artık evin girişinde ağzımıza giren dolaplar var ama cok da umrumda değil, guzel bir giriştense güzel bir bebek odasını tercih ettim.

odamız aralık sonunda gelecek daha cok var ama hala nefesim yetiyorken bu işleri aradan çıkartayım dedim.cunku aldığım 16 kilo:sm_cool: yüzünden çarpıntılarım başladı. bu hafta ozellikle göbekte ciddi bir büyüme var, 2 kişi 8 aylık mı diye sordu ki bunların birinin mesleği hemşirelikti:dilcikar:

doktor bu toraman halimden dolayı şeker yüklemesinde 50gr a gerek duymadi sen direkt 100 gr yaptır zaten şekerin çıkacak kesin dedi:sm_confused: ne yapalım artık son 3 ayımızda biraz zorlanacağız, diyetisyen yolu tekrar gözüktü

bunun dışında oğulcuğumun ilk 3 ayki kiyafetlerini büyük ölçüde tamamladım, alişveriş listemdekileri arkadaşlar arasında dağıtmaya da başladım, hiç utanmadan eve geldiklerinde ellerine tutuşturuyorum ürün kodlarının yazılı olduğu kağıtlarısengözlerimebaksanab

size de tavsiye ederim bu yöntemi. nasıl olsa birsey alacaklar, boylece onlari da ne alayım diye düşünme derdinden kurtarıyorum:teytey:

yarın bordürümüzü alacağım bir aksilik olmazsa, albümlere ekleyecegim bordürü, inşallah beğenirsiniz.

bir de size sormak istediğim bir şey var;

bazı dergi ve kitaplarda gebelikte alkol kullanımı ile ilgili olarak değişik bilgiler var; bir kısmı hiç içmeyin, bebeklerin beynine çok zarar veriyor diyor:1no2:

ben arada bira ya da bir kadeh şarap içiyorum, doktorum da sakıncası yok bu kadarının dedi, sizin doktorların bu konuda görüşü nedir?

ben de bakayim dedim ama aldiklari seyler hangi topicde bulamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…