selam guzel anneler,
artık benim gibi siz de her gün daha da belirginleşen tekmeler, taklalar ile kendinizi anneliğe daha yakın hissediyorsunuzdur.:CüvCüv:
tam okuyamadim geçmişi ama şeker yüklemeleri yapılmış, bebek hazırlıkları da tam hız devam ediyormuş anladiğim kadariyla.
bebeklerinizin ve sizin sağlığınızla ilgili haberler için
x41, aldığınız cicibici kıyafetler için de
x41
bizde de durumlar pek farklı değil, evi bebege hazırlamaya çalışıyoruz.ev 2+1 oldugu icin bir hayli yaman geçti bu süreç.misafir odamizdaki dolaplari evin bilimum yerlerine dağıtarak, bir kısmını ve çekyatı annemlere göndererek, odayı boşaltmayı başardım.artık evin girişinde ağzımıza giren dolaplar var ama cok da umrumda değil, guzel bir giriştense güzel bir bebek odasını tercih ettim.
odamız aralık sonunda gelecek daha cok var ama hala nefesim yetiyorken bu işleri aradan çıkartayım dedim.cunku aldığım 16 kilo:sm_cool: yüzünden çarpıntılarım başladı. bu hafta ozellikle göbekte ciddi bir büyüme var, 2 kişi 8 aylık mı diye sordu ki bunların birinin mesleği hemşirelikti:dilcikar:
doktor bu toraman halimden dolayı şeker yüklemesinde 50gr a gerek duymadi sen direkt 100 gr yaptır zaten şekerin çıkacak kesin dedi:sm_confused: ne yapalım artık son 3 ayımızda biraz zorlanacağız, diyetisyen yolu tekrar gözüktü
bunun dışında oğulcuğumun ilk 3 ayki kiyafetlerini büyük ölçüde tamamladım, alişveriş listemdekileri arkadaşlar arasında dağıtmaya da başladım, hiç utanmadan eve geldiklerinde ellerine tutuşturuyorum ürün kodlarının yazılı olduğu kağıtlarısengözlerimebaksanab
size de tavsiye ederim bu yöntemi. nasıl olsa birsey alacaklar, boylece onlari da ne alayım diye düşünme derdinden kurtarıyorum:teytey:
yarın bordürümüzü alacağım bir aksilik olmazsa, albümlere ekleyecegim bordürü, inşallah beğenirsiniz.
bir de size sormak istediğim bir şey var;
bazı dergi ve kitaplarda gebelikte alkol kullanımı ile ilgili olarak değişik bilgiler var; bir kısmı hiç içmeyin, bebeklerin beynine çok zarar veriyor diyor
:1no2:
ben arada bira ya da bir kadeh şarap içiyorum, doktorum da sakıncası yok bu kadarının dedi, sizin doktorların bu konuda görüşü nedir?