http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/193523-bebislere-alinanlarin-fotolari-buraya.html
ben buradan baktım hekatcım.
little_suzy merhaba,
Alkol kullanımı ile ilgili bilgim yok... Sadece bir gece canım çok martini istemişti, ben de bardapın dibine bir parmakçık koyup, zeytiniyle falan hüpletivermiştim... Kimseye de ne içmeden önce ne de içtikten sonra sormadım... kaydirigubbakcemile3
Baya kilolanmışsın, başlangıçta zayıfmıydın bari? Ben zaten tombiş başladığım için fazla kilo almamaya çalışıyorum; şu ana kadar 6,5 kilo aldım ama buna rağmen şu anki kilomu söylemeye utanıyorum.
ben de ayne öyle, evlendikten sonra 20 kiloya yakın aldım. Şimdi de 6,5 kilo... Böylelikle 30 kiloya doğru gidiyorum ben de! Umarım doğumda büyük bir kısmı gider de hiç olmazsa evlilik nedeniyle aldığım kilolarla başetmek sorunda kalırım sadece... :)))
oooo baya kilo almışsın sen zaten hamilelik öncesinde de
oooo baya kilo almışsın sen zaten hamilelik öncesinde de
Kızlar nereye kayboldunuz bir anda? :1no2::1no2::1no2:
little_suzy alemsin valla... Göbüşün 8 aylık olması olayına baya güldüm... :)))) Bu arada göbüişer topiğine girsene bi, son birkaç sayfadan birinde benim iki tane fotom var. Kahverengi giysili... Ya da arama, albüm yaptım, orda rahat rahat bütün aylardaki resimlerimi görebilirsin. Çok mu fenayım yaaa, bi baksana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?