2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar...

alkol konusunda haftada en fazla 1 kadeh kırmızı şarabın zararsız olduğunu hem doktordan hemde bir kaç kişiden duydum ama yinede bilemem tabiii

little_suzy merhaba,

Alkol kullanımı ile ilgili bilgim yok... Sadece bir gece canım çok martini istemişti, ben de bardapın dibine bir parmakçık koyup, zeytiniyle falan hüpletivermiştim... Kimseye de ne içmeden önce ne de içtikten sonra sormadım... kaydirigubbakcemile3
Baya kilolanmışsın, başlangıçta zayıfmıydın bari? Ben zaten tombiş başladığım için fazla kilo almamaya çalışıyorum; şu ana kadar 6,5 kilo aldım ama buna rağmen şu anki kilomu söylemeye utanıyorum.

oohhh afiyet olsun sekerim:) aslında en güzeli sormamak, derdin tasan olmuyor, böyle takarak daha zor herşey insan oynatıyor devreleri-tatlicadiarzu-

ne yazık ki evlendiğimden beri mutemadiyen kilo almaktaydım, kilolu başladım yani
eşim dalga geçiyor baban sana 25 sene bakmış 50 kilo aldırabilmiş ben sana 3 sene baktım 30 kilo aldırdım diye:)

ben de ayne öyle, evlendikten sonra 20 kiloya yakın aldım. Şimdi de 6,5 kilo... Böylelikle 30 kiloya doğru gidiyorum ben de! Umarım doğumda büyük bir kısmı gider de hiç olmazsa evlilik nedeniyle aldığım kilolarla başetmek sorunda kalırım sadece... :)))

evlenince kilo almayan cok nadir insan vardır, veririz bence neden vermeyelim.

bu tamamen irade işi, sonuçta sağlıktan dolayı bir kilo alma yok cok şükür, tamamen keyficokacimcoook

ama tabi ben bu gidişle doğuma 30 kilo ile gideceğim için doktor çok kızdı bana, bebeginle ilgilenecek halin olmayacak dogumdan sonra dedi

ama inanın kızlar oyle abartı birseyler de yemiyorum, hamilelik oncesinden daha az bile yiyorum ama tuzlu seyler cok yiyorum bu yuzden de inanılmaz bir şişlik var vucudumda, mesela çorabımı cıkarıyorum, lastik yerinde çukur oluyor, cok fazla su içiyorum, ozellikle ilk 3 ay elimde bardakla geziyordum, gecede 3-4 kere kalkıyorum su içmeye. bendeki belirtiler hamilelik şekerini işaret ediyor.

ellerim kollarım hep yumuk yumuk şiş, manikürcü kız hayret etti ellerimin şişliğine, o da dedi 8 aylık gibisiniz diye:)

gecen doktora gittigimde cok cici bir kadın vardı, haftaya doguracagım dedi, benim gobek onunkinden buyuktu ya:CüvCüv:

oooo baya kilo almışsın sen zaten hamilelik öncesinde de

Ben zaten esas kredimi hamilelik öncesinde doldurdum bu nedenle şimdi dikkat etmek zorundayım. ((( Normalde boğazıma çok düşkünümdür ama Allahtan bu dönemde normal insanlar kadar yiyerek doyabiliyorum ve hatta bu şekilde kilo da veriyorum zaman zaman... cokacimcoook Mesela en son aldığım kilo 8 i bulmuştu ama 1,5 kilo vermişim yine... :))) :dilcikar:

little_suzy alemsin valla... Göbüşün 8 aylık olması olayına baya güldüm... :)))) Bu arada göbüişer topiğine girsene bi, son birkaç sayfadan birinde benim iki tane fotom var. Kahverengi giysili... Ya da arama, albüm yaptım, orda rahat rahat bütün aylardaki resimlerimi görebilirsin. Çok mu fenayım yaaa, bi baksana...

Canım ben baktım, çok ciciymiş koyuncuklar... :))) Pofidik pofidik... Duvarlar ne renk olacak?

canım ben hamilelik öncesi 52 kiloydum. Sonra ilk 3 ayda 48 e düştüm. Şimdi yine 60 oldum. 8 kilo almışım yani. Ama benim boyda çok yok. 1.62.

Hah kızlar nihayet geldiniz, yaşasın!!!! Melekcim sen baya zayıfmışsın yaw, maşallah.
Melek sen baktın mı benim albüme, nasıl tompili olduğumu görebilirsin orada... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Little_suzy, ben de şimdi senin albüme bakcam canım... Albümlere bakıp, yorumlar için tekrar burada buluşalım. :))

once gelinligini ve gülüşünü çok begendim bunu belirteyim

fena mı??:1shok: gayet iyi durumdasın, daha ne olsun, ne eksik ne fazla tastamamsın 6.5 ay için valla:lepi:

yanyana yürüsek sana hamile demezler kizim benim yanimda:)

sende hic degilse gögüsler küçük ordan kurtarıyorsun, ben resmen 3üz taşıyorum.bir bebek 2 meme:):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…