2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben baktım, çok ciciymiş koyuncuklar... :))) Pofidik pofidik... Duvarlar ne renk olacak?

duvarlar turkuaz mobilyamız beyaz kulplarımız da kristal turkuaz:) cocuk kendini prens charles zannedecek kanımcaşakkıdı

bu arada melekcim supersin, sen yoksa seminerde sagımda oturan cıtır hatun muydun:) biz en arkada solda camın kenarında oturuyorduk kocamla baskül ailesi olarak, ebatlarımız geniş ya belki gozune carpmisizdir:)

İlk satır için teşekkür ederim.
Saçmalama esas sen benden daha zayıf duruyorsun... Gerçi koyduğun resimde popo ve bacaklar veya bahsettiğin yumuk eller hiç gözükmüyor. Şu resmin dikey ve daha geniş açı olanını koyaydın ya!!!
Ayrıca benimkiler de hiç küçük değiller, 85 C yim normalde ama artık sütyenlerim sıktığı için, babanelerin taktığı arkası ve askıları kalın, balensiz modeller var ya, onlardan taktım. Onlar da göğüslerimi olduğundan küçük gösterdiler. Yoksa bi görsen hiç öyle değil. süprizzzzz

adacyo albümlerine baktim bütün resimler cok güzel masallah

Canım teşekkür ederim, senin albüm var mıydı? Bakayım mı? :)

Ohh ohh baya soft ama seçmece renkler...melek in de mi albümü var? ben de hemen bir kolaçan edip geliyorum hemen!!!

little_suzy baktım canım yeni eklediğin resme. Eller, evet yumuk olmakla birlikte bana hala iyi göründüğünü de eklemeliyim!!! Sanırım 39 kilo falan evlendin, ola ola 69 oldun, şimdi de konuşuyosun :)))))

kizlar bebeklerinizin isimleri belliyse isime göre ninni söyleyen bi site var.güzel ama bizimkinin cinsiyetini ögrenemedigimiz icin ismi de belli degil.o yüzden dinleyemiyorm

little_suzy baktım canım yeni eklediğin resme. Eller, evet yumuk olmakla birlikte bana hala iyi göründüğünü de eklemeliyim!!! Sanırım 39 kilo falan evlendin, ola ola 69 oldun, şimdi de konuşuyosun :)))))

vallahi iyi moral oldu canım cok sagol ama dun doktorun tartısıyla 84 kg bastım,
0.1 ton olmaya 16 kilo kaldı

her yerimden eşit olarak kilo aldım, kulak memelerim bile daha bir dolgun sanki:) belki ondan goze 84 gibi gelmiyorumdur.

doktor dedi ki burdan cıkısta bir migrosa git, 5 kiloluk zeytinyaglarindan 3 tane yanyana diz, işte sen onlari devamlı uzerinde tasıyorsun, bu gidisle 3 tane daha tasıyacaksın, kendine bunu yapmabenneyaptımki

sonucta dikkat ediyor olman, bilincli olman cook cok guzel, en cok şımaracağın dönemde kendini tutmayı beceriyorsun ve kilonu kontrol altında tutabiliyorsun, bunu yapmak bunca hormonal değişim arasında çok zor birsey..

bu yuzden ben eminim dogumdan sonra hele ki bebişlerin pesinde kostururken sen o kilolari 5er 5er verirsin, evlenmeden onceki haline de dönersin.kaydirigubbakcemile5

cinsiyet belli degil miiii:1shok::1shok::1shok:

dalga geciyor sizin minik yani sizinle:sm_cool:

yok o dalga gecmiyor da doktorlar dalga geciyor galiba.önce kendi doktorumuz erkek dedi.sonraki kontrolde bizim doktor yoktu o gün arkadasi bakti kiz dedi.ama iki doktor da birbirinden emindi.en sonki kontroldede bizim sipa bacaklarini acmadi.böylece kaldik iste,:uhm:

vay be:) en yakın kontrol ne zaman?? bizimkinin de bacaklar kapalıydı, doktor salladi salladi gobegimi sopayi yiyince acti bacaklari

azcık popoya şaplak lazim sizinkine de

adacyo baktin mi?begendin mi.bebeginin ismi ne olacak?

hekat sen bir harikasın, ağlıyorum şu an.. Bu ninni çok ama çok güzel Valla çok teşekkür ederim. Eşim de minnettar sana, çok beğendik!!! :sm_cool:siteye üye oldum ninniyi indirmek için. Zehra Defne olacak kızımızın adı... İnşallah en kısa sürede siz de öğrenirsiniz cinsiyetini... :Saruboceq:

vay be:) en yakın kontrol ne zaman?? bizimkinin de bacaklar kapalıydı, doktor salladi salladi gobegimi sopayi yiyince acti bacaklari

azcık popoya şaplak lazim sizinkine de

2 bucuk hafta var daha kontrole canim.bakalim belli olursa cok rahatliycam artik.

bak simdi ben de heyecanlandim senin adina.dur sizin kizin ninnisini bir de ben dinleyim.simdi zehra olarak mi defne olarak mi dinliycez ninniyi:uhm:

bak simdi ben de heyecanlandim senin adina.dur sizin kizin ninnisini bir de ben dinleyim.simdi zehra olarak mi defne olarak mi dinliycez ninniyi:uhm:

ben her iki isim için de indirdim ninniyi pc me... Ama önce Zehra'yı dinlemeni tavsiye ederim... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…