Canım ben baktım, çok ciciymiş koyuncuklar... :))) Pofidik pofidik... Duvarlar ne renk olacak?
once gelinligini ve gülüşünü çok begendim bunu belirteyim
fena mı??:1shok: gayet iyi durumdasın, daha ne olsun, ne eksik ne fazla tastamamsın 6.5 ay için valla:lepi:
yanyana yürüsek sana hamile demezler kizim benim yanimda:)
sende hic degilse gögüsler küçük ordan kurtarıyorsun, ben resmen 3üz taşıyorum.bir bebek 2 meme:):teytey:
adacyo albümlerine baktimbütün resimler cok güzel masallah
duvarlar turkuaz mobilyamız beyaz kulplarımız da kristal turkuaz:) cocuk kendini prens charles zannedecek kanımcaşakkıdı
bu arada melekcim supersin, sen yoksa seminerde sagımda oturan cıtır hatun muydun:) biz en arkada solda camın kenarında oturuyorduk kocamla baskül ailesi olarak, ebatlarımız geniş ya belki gozune carpmisizdir:)
kizlar bebeklerinizin isimleri belliyse isime göre ninni söyleyen bi site var.güzel ama bizimkinin cinsiyetini ögrenemedigimiz icin ismi de belli degil.o yüzden dinleyemiyorm
little_suzy baktım canım yeni eklediğin resme. Eller, evet yumuk olmakla birlikte bana hala iyi göründüğünü de eklemeliyim!!! Sanırım 39 kilo falan evlendin, ola ola 69 oldun, şimdi de konuşuyosun :)))))
ailemiseviyorum.com
bazi isimler olmayabilir
cinsiyet belli degil miiii:1shok::1shok::1shok:
dalga geciyor sizin minik yani sizinle:sm_cool:
yok o dalga gecmiyor da doktorlar dalga geciyor galiba.önce kendi doktorumuz erkek dedi.sonraki kontrolde bizim doktor yoktu o gün arkadasi bakti kiz dedi.ama iki doktor da birbirinden emindi.en sonki kontroldede bizim sipa bacaklarini acmadi.böylece kaldik iste,:uhm:
adacyo baktin mi?begendin mi.bebeginin ismi ne olacak?
vay be:) en yakın kontrol ne zaman?? bizimkinin de bacaklar kapalıydı, doktor salladi salladi gobegimi sopayi yiyince acti bacaklari
azcık popoya şaplak lazim sizinkine de
hekat sen bir harikasın, ağlıyorum şu an.. Bu ninni çok ama çok güzel Valla çok teşekkür ederim. şim de minnettar sana, çok beğendik!!! :sm_cool:siteye üye oldum ninniyi indirmek için. Zehra Defne olacak kızımızın adı... İnşallah en kısa sürede siz de öğrenirsiniz cinsiyetini... :
tesekkür ederim canim.ise yaradiysa ne mutlu bana.bebisin dogdugunda da dinletirsin misil misil uyusun insallah.
hekat sen bir harikasın, ağlıyorum şu an.. Bu ninni çok ama çok güzel Valla çok teşekkür ederim. Eşim de minnettar sana, çok beğendik!!! :sm_cool:siteye üye oldum ninniyi indirmek için. Zehra Defne olacak kızımızın adı... İnşallah en kısa sürede siz de öğrenirsiniz cinsiyetini... :Saruboceq:
2 bucuk hafta var daha kontrole canim.bakalim belli olursa cok rahatliycam artik.
yok yok rahatlamayacaksin, o zaman da tipini merak edeceksin daha çok, sonra tip biraz daha belli olacak bu sefer saçları gozleri ne renk onu merak edeceksin, sonra doğacak huyunu, ne zaman konuşacağını merak edeceksin...
bu iş hep merakla hep heyecanla geçiyor, hiç bitmiyor, Allah da bitirmesin.
Allah bebişlerimize sağlık versin
hepinizi cok operim cifter cifter, iyi geceler kızlar
bak simdi ben de heyecanlandim senin adina.dur sizin kizin ninnisini bir de ben dinleyim.simdi zehra olarak mi defne olarak mi dinliycez ninniyi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?