2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.muhtemelen kimse yoktur,sizde sabah okursunuz.gezmeden anca geldim.bugün sahilde yürüyüş yaptım çooooooook iyi geldi.bide hamile pantolonu bluz aldım.bebişe hiç bişey almadım hep kendime çalışıyom :)

simdi de okuyabilirizyerimseniben hayirli olsun aldiklarin güle güle giy.

teşekkürler adacyo.sen de benim gibi gece kuşusun galiba.gece yatmak bilmiyorum sabahta kalkmak

Valla ben de gece kuşuyum kızlar... E ne güzel işte yalnız değiliz, birlikteyiz baksanıza... :))) Bu arada aldıkların hayırlı olsun suhendan... bebişe de yavaş yavaş çalışmaya başlasan iyi olacak ama... klava: Küser sonra annesi, küser...

Sabah yazsak yine kızarlar, çünkü Pazartesi sabahı işler çok yoğun olur, öğleden önce kolay kolay okuyup bitiremezler. Bu nedenle sabah, akşam farketmez kızlar, yazalım!!! :içelim: :roflol:

tüm albümler bölümünden yeni doğan bebek resimlerne bakıyorum, aralık annelerinden aybükea doğum yaptı konusuna baktım, bazen hamile kalmaya çalışanların konularını okuyorum, bazen de anketlere katılıyorum; anketler bölümünden... Aklıma daha gelirse yazarım yine. Sen nelere bakıyosun?

ben oyun kulübüne takiliyorum en cokhihoyyyt:teytey: bazen nisan annelerine bakiyorum.belki bizim dogum nisana sarkarsa.bazen sosyal kulüplere bakiyorum

iyi geceler güzel hamişler burada olan arkadaşlara...sabah yine bir iş günü beni bekliyor ama uykum gelmedi..biraz bakayım kızlara dedim sonra yatarım...7 de ayaktayım...günler kısa koştur koştur bi bakmışım akşam olmuş akşamda ev işleri oturup dinlenmeye bi fırsat olmuyor...artık ne zaman işte çıkarsam o zaman dinlenicem galiba....

Ben de oyunlara takılıyorum bazen... Benim nisana değil de şubata kayma durumum var... 22 şubat ile 09 mart arası bekleniyor doğum... Arasıra şubat annelerine bakıyorum bende.. Senin doğum ne zamana?

slm kizlar, iyi geceler hepinize yatmadan bir bakiyim dedim bende size, zaman gectikce daha az girebilecez galiba ya, biraz oturunca belim agriyo , ama aklimda sizde kaliyor, bakmadan edemiyorum:)

slm kizlar, iyi geceler hepinize yatmadan bir bakiyim dedim bende size, zaman gectikce daha az girebilecez galiba ya, biraz oturunca belim agriyo , ama aklimda sizde kaliyor, bakmadan edemiyorum:)
iyigeceler nazancim.sorma o bel agrisi bende de var.hem de bel fitigi.

iyigeceler canim.kiz nasil kalkcan sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…