2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayshince, sen aramızda en ilerde olansın galiba di mi? İlk doğumu senden bekliyoruz yani?

nazancım hoşgeldin,
biz bu gece fena kaynıyoruz valla. :teytey::teytey:

masallah canim Allah bozmasin keyfinizi, ben sabah ise gitmiyorum ama ogluma kalkiyorum , okula goturmek icin, benimde calisiyo gibi mesaim basliyor 7,30 da:bbo: ilk aylar erkenden kalkiyordum kendiligimden, simdi hep uyumak istiyorum nedense, erken kalkmaya alissak iyi olcak aslinda bebekler dogunca 3 saatte bir emzirmeye kalkicaz, sabahin korundede uyanacaklar , uykusuz gecelere hazirlanmaliyiz simdidenmirmirmirmir

ayshince, sen aramızda en ilerde olansın galiba di mi? İlk doğumu senden bekliyoruz yani?

kısmet canım aslında ben büyük bi ihtimalle Şubat annesiyim....doğum tarihimde 28 şubat olarak gözüküyo...kızlar erken gelir derler bakalım benim kız ne zaman teşrif edicek...ama ilk doğum yapacaklar arasındayım haklısın...Allah hepimize kolay doğumlar nasip etttirsin...

bizim ikimizin ayni gun bakarsin ayni anda doguma gideriz aysincimkaydirigubbakcemile5

burda olan herkese iyi geceler en iyisi yavaş yavaş yatayım ssabaha kalkamıycam yoksa....

iyi geceler canım, iyi uykular... sen yat ki, bebiş tepinmeye başlasın.. :teytey:

nazancım, o günler gelince bizim sisteme otomatik format atılıyomuş nasılsa; valla şimdiden uyku gelmeden yatağa girip eziyet edemem kendime... :dilcikar:
Ben de ilk aylar işyerinde mesai saatinde bile uyuyordum ama 4. aydan sonra düzeldim..

Amin canım, hepimize inşallah!!!

bizim ikimizin ayni gun bakarsin ayni anda doguma gideriz aysincimkaydirigubbakcemile5

Aaaa, evet yaa!! Senin takvimine dikkat etmemişim nazancım. Belki ben de aynı günlerde size katılırım. Bebiş 2 hafta ilerde gidiyor, doğum 22 şubata bile kayabilir diyor doktorum, bakıcaz artık... benneyaptımkisositososito

kizlar gozlerime yenik dusmeye basladim bende ben acmaya calistikca o kapaniyo, en iyisi bende gidip yatayim optum hepinizi, dadli uykular

herkese gunaydin arkadaslar iyi haftalar hihoyyyt
bi ce e yapip kacicam malesef isler felaket.
kafamçokkarıştı
sabah sabah cok mutlu oldum, yazilarini takip ettigim oldukca populer bir blogta benim bloguma ve bir yazima link verilmis heyyoo :teytey:

günaydın güzel hamişler.....nazancım belli olmaz belkide aynı gün doğum yaparız kısmet işi.....sende katıl adacyo bize yalnız kalmayalım ..

adacyo dediğin gibi oldu gece ben yattım bebeşim uyandı sol tarafıma yatıyorum bir hareket bir hareket sorma sağlı sollu geldi valla..acaba diyom hep solda genelde benim bebiş acaba rahatsızmı oluyor sola yatıncada o kadar hareketleniyor....

ayrıca herkesin günü güzel geçer inşallah..Benim gibi çalışanlara Allah sabır ve kolaylık versin...

Günaydın herkese,
ayshince canım sola yatmanla ilgisi yok, vücudunun salınımları sona erdiği için, sallanma vakti yani uyuma vakti bitti, şimdi uyanıp parti zamanı olarak algılıyormuş... Bu nedenle biz yattıktan sonra kudurmaya başlıyorlar...

Ben de bunu, aşağıda göreceğiniz yazından okuyup öğrendim:
"İçinizdeki hareketlerine dikkat etmek sureti ile bebeğinizin gece ve gündüzü nasıl geçirdiği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Annelerinin kollarındaki bebekler gibi, küçüğünüz de sallanarak uykuya dalar. Sizin günlük hareketleriniz size sallanma gibi gelmeyebilir fakat amniyotik sıvı öyle bir tamponlama sağlar ki bebeğin tüm hissedebildiği nazik bir sallanıştır. Bu nedenle gündüz boyunca uyuması ihtimali daha fazladır. Halbuki gece için bu farklı bir hikayedir, yani dinlenmek için yattığınız zaman. Aniden bebeğiniz uyanır ve parti yapmaya hazır hale gelir! "

adacyo yazı çok güzelmiş kızımda geceleri yatmadan çok tekmeliyor bi de sabah uyandığımda bende babasını öyler uyandırıyorum elini karnıma koyuyorum babası kızının tepiklerini yediği zaman uyanıyor ve kızını öpüyor

Herkese günaydınlar ve iyi haftalar...

Güzel bir İstanbul sabahından merhabalar..Nasılsınız? Umarım iyisinizdir!..kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar keyifler iyidir umarım öpüyorum hepinizi benim de yoğun geçecek günüm bodruma gitmem lazım teslimatım var muck muckk!!

umudum01 nerelerdesin özletin kendini????

günaydın kızlar:CüvCüv:

anca okuyabildim yazılanları, gündüzler bitmiş gece de faaliyete geçmişsiniz ama olmuyo ki. bizimki ben olmadan uyuyamıyokaydirigubbakcemile

dün çok kötü oldum. eşimle kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktık. hava çok güzeldi sahil de cıvıl cıvıldı. ilk başta hoşuma gitti ama eşim durmak bilmedi:sm_confused: vay efendim çok kilo aldım canım dikkat etmem gerekiyo artık demişim de o da çıkmadığımız günleri telafi etmek istedi. tam 13.45 te evden çıktık,15.40 a kadar. ya diyorum kasıklarım ağrıdı, nefesim kesildi bu yolun bi de dönüşü var.. ama yok. 1-2 yerde dinlendik ama eve geldim cılkım çıktı. bi de dönüş yolunda kızımız için eşyalara bakalım geç olmadan diyince daha varr bakarız demez miklava: deliye döndüm. eve geldik, hemen uzandım. bi baktım tekme falan yok. akşama doğru alışveriş yaptık eve geldik yattım dinledim yine yok . eşim film koydu seyrediyoruz. başladım ağlamayasenağlamasenağlamasenağlama

bebeğimde tık yok...

delirdim kızlar ne kötü bişey. bir de siz demiştiniz sanırım işte günde şu kadar tekme hissetmeliymişiz. eşim yaklaştı. ben ağlıyorum tabi. kızıma kızdı anneni üzme diye. eliyle pıtlattı uyuyorsa uyansın diye.. yok. delirdim. başım da çatlıyacak gibi ağrımaya başladı...

neyse bi süre sonra zayıf tekmeler attı kızım bebeğim benim...

paylaşmak istedim arkadaşlar. bir de dün mynetteki haber başlığına bakmıştım.

Allahım herkesin bebeğini sağlıklı şekilde eline alıp büyütmeyi nasip etsinnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız...doğum tarihlerinizi konuşmuşsunuz...benimde büyük ihtimal şubat sonu olur..dr hep öle diyor.vaktini doldurursa 2 mart diyor...yaa bu arada kayınvalidem ben martta geleceğim dedi..ben şimdi kadına surat yaparım çatarım diye korkuyorum lohusa halimle..çünkü kimden duysam sinir küpü haline geliyormuş..hatta arkadaşım kayın validesine annem var gidebilirsin sen sonra gel demiş...dayanamadım artık diyor...inşallah tatsız olaylar olmaz.

bu arada benim kalça ağrım geçmiyor..yürüyüş yapıyorum ağrı geçiren jellerle ovuyorum banamısın demiyor yaa..özellikle merdiven inip çıkarken yaşlılar gibi oldum..eşim koluma giriyor illaki..öle aman aman çok kilo da almadım..boyumdan da kaldırıyorum zaten kiloyu ama neden böyle oldu yaa....

bide sabah sabah sinirlendim.hala kargom gelmedi..verdiğim siparişler elime ulaşmadı tam 1 hafta oldu..memlekete gideceğiz zaten..açtım müşteri hizmetlerine ağzıma geleni saydım sabah sabah...biz size geri döneceğiz dedi ama kargonun hatası diyorlar biz hemen yollamıştık diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…