nazancım hoşgeldin,
biz bu gece fena kaynıyoruz valla. :teytey::teytey:
ayshince, sen aramızda en ilerde olansın galiba di mi? İlk doğumu senden bekliyoruz yani?
kısmet canım aslında ben büyük bi ihtimalle Şubat annesiyim....doğum tarihimde 28 şubat olarak gözüküyo...kızlar erken gelir derler bakalım benim kız ne zaman teşrif edicek...ama ilk doğum yapacaklar arasındayım haklısın...Allah hepimize kolay doğumlar nasip etttirsin...
burda olan herkese iyi geceler en iyisi yavaş yavaş yatayım ssabaha kalkamıycam yoksa....
masallah canim Allah bozmasin keyfinizi, ben sabah ise gitmiyorum ama ogluma kalkiyorum , okula goturmek icin, benimde calisiyo gibi mesaim basliyor 7,30 da:bbo: ilk aylar erkenden kalkiyordum kendiligimden, simdi hep uyumak istiyorum nedense, erken kalkmaya alissak iyi olcak aslinda bebekler dogunca 3 saatte bir emzirmeye kalkicaz, sabahin korundede uyanacaklar , uykusuz gecelere hazirlanmaliyiz simdidenmirmirmirmir
Amin canım, hepimize inşallah!!!kısmet canım aslında ben büyük bi ihtimalle Şubat annesiyim....doğum tarihimde 28 şubat olarak gözüküyo...kızlar erken gelir derler bakalım benim kız ne zaman teşrif edicek...ama ilk doğum yapacaklar arasındayım haklısın...Allah hepimize kolay doğumlar nasip etttirsin...
bizim ikimizin ayni gun bakarsin ayni anda doguma gideriz aysincimkaydirigubbakcemile5
günaydın güzel hamişler.....nazancım belli olmaz belkide aynı gün doğum yaparız kısmet işi.....sende katıl adacyo bize yalnız kalmayalım ..
adacyo dediğin gibi oldu gece ben yattım bebeşim uyandı sol tarafıma yatıyorum bir hareket bir hareket sorma sağlı sollu geldi valla..acaba diyom hep solda genelde benim bebiş acaba rahatsızmı oluyor sola yatıncada o kadar hareketleniyor....
ayrıca herkesin günü güzel geçer inşallah..Benim gibi çalışanlara Allah sabır ve kolaylık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?