aynen öykübebek, nasıl oldum anlatamam, bir de doğurunca neler hissedeceğiz onu tahmin edemiyorum. alt tarafıma attığında rahatsız oluyodum ama artık nereye isterse indirebilir. yeter ki ses versin...
rehavet, bence başına gelmeden stres yaşama:) gelmek istiyosa gelme diyemiyo insan. ama annen gelirse kayınvaliden çok karışamaz sana. mesela benimki annemlerle olduğumda pek yorum yapmıyo. annemler hemen korumaya alıyo çünkü beni
hatta arkadaşım kayın validesine annem var gidebilirsin sen sonra gel demiş...dayanamadım artık diyor...inşallah tatsız olaylar olmaz.
.
nar bebe den canım..kargoda abudik gubudik bir kargo değil mng kargo..salı günü kargoya vermişler hala yok..deli olcam yaaarehavet hangi siteden vermiştin sipariş
off cok kotu yaa, allah korusun insallah hic birimiz o kadar delirmeyiz. kafamçokkarıştı
yazik kadinin ilk o lafi duydugu andaki hali gozumun onune geldi de.
cok uzulmustur.
allahim hicbirimizi sinirli birer lohusa haline donusturme yarabbim.
nar bebe den canım..kargoda abudik gubudik bir kargo değil mng kargo..salı günü kargoya vermişler hala yok..deli olcam yaaa
bu arada kargo yoldaymış birazdan gelirmiş oh beee.hemen kızımın yatağını kurup bakacağım..arabasına bakacağım çok heyecanlıyım
bu arada dün bana eşim dediki.hiç hamile gibi durmuyorsun..balık etliden biraz fazla duruyorsun....ne demekki şimdi bu..ben kiloyu kendime aldımda şişman mı duruyorum yani..hamile olduğum belli olsa diğer yerlerim daha zayıf olsa dahamı güzel dururdu..
benmi çok alınganım..kendimi şişman görmeye başladım o öyle dedikten sonra
aynen öykübebek, nasıl oldum anlatamam, bir de doğurunca neler hissedeceğiz onu tahmin edemiyorum. alt tarafıma attığında rahatsız oluyodum ama artık nereye isterse indirebilir. yeter ki ses versin...
rehavet, bence başına gelmeden stres yaşama:) gelmek istiyosa gelme diyemiyo insan. ama annen gelirse kayınvaliden çok karışamaz sana. mesela benimki annemlerle olduğumda pek yorum yapmıyo. annemler hemen korumaya alıyo çünkü beni
bebegi kiskanma konusuna gelince sahiden cok kiskaniyor insan, bebek agladiginda benimde kayinvaldem kosardi , oyle sinir olurdumki, bebegime kimse dokunmasin, ellemesin istiyordum, kiskancliktan migdeme agrilar giriyodu, esinizi kiskandiginizin misli misli bebeginizi kiskaniyorsunuz, eee en buyuk askiniz bebisiniz oluyor haliyle:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?