2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet zakkumcum insan tekmelerini duymayınca çok heyecanlanıyor bişey mi oldu diye öyle oldumu lütfen kızım anneye tekme at diye yalvarıyorum ama hanımefendi canı ne zaman isterse atıyor

aynen öykübebek, nasıl oldum anlatamam, bir de doğurunca neler hissedeceğiz onu tahmin edemiyorum. alt tarafıma attığında rahatsız oluyodum ama artık nereye isterse indirebilir. yeter ki ses versin...

rehavet, bence başına gelmeden stres yaşama:) gelmek istiyosa gelme diyemiyo insan. ama annen gelirse kayınvaliden çok karışamaz sana. mesela benimki annemlerle olduğumda pek yorum yapmıyo. annemler hemen korumaya alıyo çünkü beni

Son düzenleme:

benim annem kayınvalidemde gelirse tatsızlık olmasın ve kadın kendini rahat hissetsin diye gider..ondan korkuyorum...biraz patavatsız kayınvalidem var çünkü..annemde ağzını açıp karşılık vermez kırılmasın diye...

ya kızlar şimdi anne karnında hareket eden bebklerin videosunu izlemdim büyük ihtimal 8-9 aylık hamileler ama ayakları bile belli oluyor benim tekmelerde genelde göbeğim iniyor şişiyor özlellikle başını çok rahat hissediyorum bazen

hatta arkadaşım kayın validesine annem var gidebilirsin sen sonra gel demiş...dayanamadım artık diyor...inşallah tatsız olaylar olmaz.
.

off cok kotu yaa, allah korusun insallah hic birimiz o kadar delirmeyiz. kafamçokkarıştı
yazik kadinin ilk o lafi duydugu andaki hali gozumun onune geldi de.
cok uzulmustur.
allahim hicbirimizi sinirli birer lohusa haline donusturme yarabbim.

gunaydin kizlaarr umarim herkes guzel bir hafta sonu gecirmistir.. dun aksama kadar hayatimda hersey normaldi ama hic yapmadidigim biseyi yaptim ve turk tv sinde haberleri izledim ve cookkk uzun zamandan sonra ilk kez aglama krizine girdim berbat bir geceydi haberi soylemek istemiyorum zaten izleyenler anlamistir.haberin etkisiyle kabuslar gordum butun gece ve cok suratsiz bir gune uyandim. simdi bi annemle konusayim kafami dagitmaya calisayim sonra doncem araniza.

sorma canım yaa bende dedim nasıl söyledin nasıl cesaret ettin diye..her işi annem yapıyor dedi..demek temizlik vs..o birkere yerinden kalkıp bir işin ucundan tutmuyor dedi..zaten lohusalıkta bebeği kıskanma paylaşamama durumu çok olurmuş annelerde..arkadaşımda öyleydi biraz...bebek ağladığında kayın validesi hemen yanına koşuyormuş hemen kucağına alıyormuş..oda sinirlenmiş..sen mi emzireceksin neden hemen başına koşuyorsun demiş...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bu arada kargo yoldaymış birazdan gelirmiş oh beee.hemen kızımın yatağını kurup bakacağım..arabasına bakacağım çok heyecanlıyım

bu arada dün bana eşim dediki.hiç hamile gibi durmuyorsun..balık etliden biraz fazla duruyorsun....ne demekki şimdi bu..ben kiloyu kendime aldımda şişman mı duruyorum yani..hamile olduğum belli olsa diğer yerlerim daha zayıf olsa dahamı güzel dururdu..
benmi çok alınganım..kendimi şişman görmeye başladım o öyle dedikten sonra

Moralini bozma hiç.Benim kocişim her konuda bir melek ama beni tombişim diye sevmiyor mu deliriyorum :))))Kaç kere söyledim hamilelik psikolojisinden anla biraz diye ama yine tombişim diyor ya....:CüvCüv::dance:

gunaydin fistik annisler, dun benim oglusumda hic tekmelemedi gercekten korkuyor insan, ama dikkat ettimde cok yoruldugun zaman bebegin haraketleri cok azaliyor, surekli ayakta oldugunda cok uyuyor demekki bebek haraket etmiyor, dogumdan sonrasina gelince, tam psikopatlasiyor insan, ben buyuk oglumda gece saat basi kalkip nefesini dinlerdim yasiyomu diye, basinda beklerdim haraket etsin diye, en az ilk 1 ay diyeyim , hic uyumadim nefes dinliycem diye:roflol:

bebegi kiskanma konusuna gelince sahiden cok kiskaniyor insan, bebek agladiginda benimde kayinvaldem kosardi , oyle sinir olurdumki, bebegime kimse dokunmasin, ellemesin istiyordum, kiskancliktan migdeme agrilar giriyodu, esinizi kiskandiginizin misli misli bebeginizi kiskaniyorsunuz, eee en buyuk askiniz bebisiniz oluyor haliyle:asigim:

kizlaaarrr yapmayinnn
kayınvalideler olmasa esimiz, eslerimiz olmasa minik meleklerimiz olmayacagi icin.
allahın verdigini kuldan kıskanmak hele hele babannesinden filan ne bileyim cok aykırı bir dusunce gibi geliyor bana.

yinede o psikoloji insana neler yaptiriyor yasayip bilmedigim icin cok konusmiyim diyorum.
nazancim soyluyorsa dogrudur, tecrube konusuyordur diyerek dua etmekten baska carem yok .yerimseniben
allah utandirmasin ne diyeyim, insallah yasamayız o sıkıntılari.

gülşah canım eşimin yaptığı gibi yapsana bi, dr da uyandırmak için baya bi hırpalamıştı göbeğimi. tatlı bişiler ye. ya dün öyle olunca çok korktum sizin de yaşamanızı istemem bu duyguyu.

nazan ya, kendi annemizden de kıskanıyomuyuz peki. benim kayınvalidem zaten korkusundan tutamaz bebeği de. annem çok hırçın sever gibime geliyo:SS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…