kizlaaarrr yapmayinnn
kayınvalideler olmasa esimiz, eslerimiz olmasa minik meleklerimiz olmayacagi icin.
allahın verdigini kuldan kıskanmak hele hele babannesinden filan ne bileyim cok aykırı bir dusunce gibi geliyor bana.
yinede o psikoloji insana neler yaptiriyor yasayip bilmedigim icin cok konusmiyim diyorum.
nazancim soyluyorsa dogrudur, tecrube konusuyordur diyerek dua etmekten baska carem yok .yerimseniben
allah utandirmasin ne diyeyim, insallah yasamayız o sıkıntılari.
gülşah canım eşimin yaptığı gibi yapsana bi, dr da uyandırmak için baya bi hırpalamıştı göbeğimi. tatlı bişiler ye. ya dün öyle olunca çok korktum sizin de yaşamanızı istemem bu duyguyu.
nazan ya, kendi annemizden de kıskanıyomuyuz peki. benim kayınvalidem zaten korkusundan tutamaz bebeği de. annem çok hırçın sever gibime geliyo:SS
sorma canım yaa bende dedim nasıl söyledin nasıl cesaret ettin diye..her işi annem yapıyor dedi..demek temizlik vs..o birkere yerinden kalkıp bir işin ucundan tutmuyor dedi..zaten lohusalıkta bebeği kıskanma paylaşamama durumu çok olurmuş annelerde..arkadaşımda öyleydi biraz...bebek ağladığında kayın validesi hemen yanına koşuyormuş hemen kucağına alıyormuş..oda sinirlenmiş..sen mi emzireceksin neden hemen başına koşuyorsun demiş...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu arada kargo yoldaymış birazdan gelirmiş oh beee.hemen kızımın yatağını kurup bakacağım..arabasına bakacağım çok heyecanlıyım
Che cim canım bizim takvimler gorunmuyor....Ama sanırım aynıydı bizimkiler..Ne kadarlıksın canım simdi....
22+6 yım canım sen
ya bebek oynuyomu
benim sadece
sey oluyor
habi karnım zonkluyor gibi oluyor bebkmi
o neolur biri bişey yazsın
22+6 yım canım sen
ya bebek oynuyomu
benim sadece
sey oluyor
habi karnım zonkluyor gibi oluyor bebkmi
o neolur biri bişey yazsın
ya kızlar şimdi anne karnında hareket eden bebklerin videosunu izlemdim büyük ihtimal 8-9 aylık hamileler ama ayakları bile belli oluyor benim tekmelerde genelde göbeğim iniyor şişiyor özlellikle başını çok rahat hissediyorum bazen
sorma canım yaa bende dedim nasıl söyledin nasıl cesaret ettin diye..her işi annem yapıyor dedi..demek temizlik vs..o birkere yerinden kalkıp bir işin ucundan tutmuyor dedi..zaten lohusalıkta bebeği kıskanma paylaşamama durumu çok olurmuş annelerde..arkadaşımda öyleydi biraz...bebek ağladığında kayın validesi hemen yanına koşuyormuş hemen kucağına alıyormuş..oda sinirlenmiş..sen mi emzireceksin neden hemen başına koşuyorsun demiş...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu arada kargo yoldaymış birazdan gelirmiş oh beee.hemen kızımın yatağını kurup bakacağım..arabasına bakacağım çok heyecanlıyım
Bu taş bana geldi galiba...merhaba annisler.. ortalarda kimseler görünmüyor ama..
bazilarimzi gece nöbetlerine alistirmaya baslamis bile kendini..
bu aradada epey sohbet edip merakimdan okumama sebep olmuslar..
tesekkürlerimi sunuyorum kendilerine:teytey:
Bu taş bana geldi galiba...kaydirigubbakcemile3Gece nöbetindeki takımı yazmaları için kışkırtan bendim... :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?