2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim tsk ederim, ama gercekten basina gelince anliyorsun, birde bebegini en guzel sekilde yetistirmek, terbiyesini vermek istiyorsun, mesela benim oglum aglardi, esimin aileside kiyamadigi icin kosup almak isterlerdi, sinirlenirdim, aglaya aglaya uyumasi gerektigi zaman uyuyacak derdim, kucaga alistirmalarini istemezdim, emzik sevmiyordu oglum sekere, recele felan batirip cocugun agzina tikiyorlardi, bunun gibi seyler gelde delirme:)

kiskanmaya gelince hayvanlar bile yavrularini nasil kiskaniyor sevmek icin yaklastiginizda yanina, kedi bile nasil aslan kesiliyor, dokundurmuyor, o bebisleriniz bir dogsun ilk gordugunuz anda nasil asik olacaksiniz, dunya bir yana bebisleriniz bir yana olacak, onun sevgisini hicbirsey gecemiyor, nasil kiskanmayasinizki

canim , oglum dogdugunda annem yanimda yoktu, ilk 6 aylikken gormuslerdi kiskanmamistim o zaman:roflol: ama arada kapisiyorduk annemle, cocugumu yetistirmekte annemde olsa kimsenin karismasindan hoslanmiyorum, buyukler herseye karismak istiyor haliyle kendilerini tecrubeli goruyolar, bizide cahil ama aslinda onlarin yaptigi cogu sey yanlis, ama anlatmak ve anlamalarini beklemek imkansiz, annem simdiden diyor, dogumda gelecek yanima, cok kapisiriz seninle bu sefer sen iki saatte banyo yaptirirsin, saati gelmeden meme vermezsin cocuga kiyameti koparirim diyor Allah yardimcimiz olsun, annemde olsa hic taviz veremem bu konuda kusura bakmasinlar, soz konusu cocugumsa cok ustume gelirlerse istemedende olsa kirabilirim:1closedeyes:

canım gözün aydın park yatak filan ısmarlamıştın dimi sen.Valla kurma konusunda takılırsan sorabilirsin benimki geldi kuramadık çıldırdım.En sonunda bana yakın dastini var oraya gidip sordum meğerse çok kolaymış ama salaklar içine açıklayıcı bir tarif koymamışlar tek birşeyi eksik yap kurulmuyo melet :) Ama çok güzel olduuuuuuuu

herkee merhab kızlar nasılsınız bebeişler nasıl geçmişi okumadım daha umarım ters bi durum yoktur

kaynanalardan bahsetmişiniz
onun yüzünden biraz önce eşimle tartıştım ve cok acayip sinirim bozuk helede eşime acayip sinirliyim nasıl bağırıyor bana manyak

Selam kızlar,
Benim dogumda annem gelecek yanıma..Kayınvalidem kızım eviniz zaten kucuk sen en rahat annenin yanında edersin...Hem ikimiz bir anda gelir gidersek hicbi ise yaramaz dedi...Yani dogumdan bikac hafta once annem gelecek o biraz durur o gidince kayınvalidem gelecek...Bakalım nasıl olacak durumlar....

gitmedim kızlae yarın gideceğim bazı belgeler yetişmedi neyse kankim doğuruyor bu akşam 40 haftayı doldurmuştu normal doğumla bekliyorduk ama sezeryanle almaya karar vermiş doktor ay çok heyecanlandım kızımın kuzey abisi geliyor:)))

Che cim canım bizim takvimler gorunmuyor....Ama sanırım aynıydı bizimkiler..Ne kadarlıksın canım simdi....

zakkumcum iki gündür benim bebişin hareketleri azaldı ve zayıfladı.önce daha çok hereket ediyordu yaw.inan aklım hep onda sizinde azaldığı günler oluyormu

merhaba annisler.. ortalarda kimseler görünmüyor ama..
bazilarimzi gece nöbetlerine alistirmaya baslamis bile kendini..
bu aradada epey sohbet edip merakimdan okumama sebep olmuslar..
tesekkürlerimi sunuyorum kendilerine
:teytey:

Che cim canım bizim takvimler gorunmuyor....Ama sanırım aynıydı bizimkiler..Ne kadarlıksın canım simdi....

22+6 yım canım sen
ya bebek oynuyomu
benim sadece
sey oluyor
habi karnım zonkluyor gibi oluyor bebkmi
o neolur biri bişey yazsın

22+6 yım canım sen
ya bebek oynuyomu
benim sadece
sey oluyor

kız deniz korkma yaa..bazı anneler baştan beri çok az hissedermiş hatta omu değilmi ayırt edemezlermiş..sonuçta kontrollere gidiyorsun değilmi..senin yapından kaynaklanıyordur..benimde yengem 6 ay boyunca hissetmemeiş.6 aydan sonra seyirme gibi olmuş pıt pıt...hamilelik boyunca çok az hissettim diyor..acaba çocuk çokmu yavaş olacak demiştik ama yerinde durduğu yok..hiperaktif valla..benimkide 17. haftadan beri çok hareketli.doğunca tam tersine löp gibi yatar oturur dururmuş bide:)))) üzülme canımm

bu arada neden kavga ettiniz kayınvaliden yüzünden..anlayışsız kocan neden bağırdı bakalım..bende çok sinirliyim şuan aslında..ama çok başka bir olay...

22+6 yım canım sen
ya bebek oynuyomu
benim sadece
sey oluyor

Ben bugun tam 23 um canım.....
Benim bebis masallah cok oynuyor hatta karnımı acıp baktıgımda hareketlerini gozlerimle de gorebiliyorum....
Bazen benimde zonkluyor gibi oluyor ama icimde pıtır pıtır pıtırdandıgını da hissediyorum canım...

denizcim herşey üstüste geliyor desene bir bebeğin hareketleri ikincisi eşin ama canım senin bebeğin annesini çok üzmeden yavaş yavaş hareket ediyor baştan beri böyleydi yanlış hatırlamıyorsam

Ben de, bazen son derece kat kat giyinekken bile, giysilerimi hoplamasını görüp irkiliyorum... :))) Bu videoyu nerde izledin, biz de izlesek ya ))

Ohh ohh iyi demiş valla... Bende kaynana yok ama iki tane görümce var ki, yedi sülaleme yeter. Üstelik de evlenmemiş iki görümce... Anladınız siz onu )) Bakalım benim annem ve kardeşimle, 2 görümcem aynı anda gelecekler gibi görünüyor, üstelik bizim düğünümüzden beri görüşmüyorlar... Nasıl geçecek acaba günler, ben de kara kara düşünüyorum. Hem evlenmemiş, hem de çocuk doğurmamış görümcelerim bilmiş havalara girerlerse saçlarını başlarını yoluveririm vallahi. :))):mymeka::mymeka:

merhaba annisler.. ortalarda kimseler görünmüyor ama..
bazilarimzi gece nöbetlerine alistirmaya baslamis bile kendini..
bu aradada epey sohbet edip merakimdan okumama sebep olmuslar..
tesekkürlerimi sunuyorum kendilerine:teytey:
Bu taş bana geldi galiba... kaydirigubbakcemile3Gece nöbetindeki takımı yazmaları için kışkırtan bendim... :jeyyar:

Bu taş bana geldi galiba... kaydirigubbakcemile3Gece nöbetindeki takımı yazmaları için kışkırtan bendim... :jeyyar:

afferim sana.. :hooray:
diyorum ya alistirma yapiyorsunuz bebeli günlere..
ben o saatleri horul horul uyuyarak geciriyorum..
kizim dünyaya geldimi acisini fei cikaracak benneyaptımki

bugün saat 5de randevumuz var kücük hanimla..
bakalim ne dicek doktor teyzemiz.. kilomuz boyumzu ne olmus bakalim..
seker yüklemesinide soram.. burda sormadan bisi vermiyorlar
:bbo:

canım google a anne karnında hareketler yazdım çıkıyor zaten ama içim ürperdi resmen bazen bebek o kadar seri hareket ediyor yada kafasıyla bastırıyor ki o an bile içim gidiyor eşim diyor daha dur biraz daha büyüsün daha güçlü hissedeceksin diye ama o benden meraklı sürekli eli karnımda kzı tekme attıkça öpüyor onu kick box cı kızım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…