bugün saat 5de randevumuz var kücük hanimla..
bakalim ne dicek doktor teyzemiz.. kilomuz boyumzu ne olmus bakalim..
seker yüklemesinide soram.. burda sormadan bisi vermiyorlar :bbo:
çerezcim kızının güzel haberlerini bekliyoruz..
benim kızdan hala ses yok..neysem keyfi bilürrr..
dün aksam kizim basladi tekmelemeye..
ama tekmeleri hem sag tarafimda hissediyorum hem sol tarafimda.. ayni anda hemde..hihoyyyt
esime söyledim.. ne dese begenirsiniz..
diyor demekki bacaklarini acmis hopluyor icerde..
e be adam zipzipmi icerisi
Bence hem elleriyle, hem ayaklarıyla hem de popolarıyla ittirebiliyorlar... Dolayısıyla biz de dört bir yandan tekme yiyebiliyoruz. :))) Hatta benim kızımın kafasıyla ittirip çıkmaya çalıştığını bile gördük ultrasonda... Doktorumuz bile şaşırdı... Bizim kız yüzüstü yatmış, dizlerini bükmüştü (secde pozisyonu) bir taraftan kafasıyla, bir taraftan da ayaklarıyla ittiriyordu... :1no2:
bisey sorucam ama gülmek yok.. gercekten aklima takildi..
hani bebisler icimizde ya.. suyumuz varya.. onlar o suyu yutuyorlar dimi??
e yutuyorlarsa bogazlarina kacmiyormu?? balik degil ya bunlar..
dün 1 yasindaki kuzenim bendeydi.. su icirirken birazcik hizli gittimi bogazina kaciyor.. öksürüyor falan.. bebek anne karnindayken nasil oluyo peki??
canim sikildi belki bebis ne yapsin zaten hala anlamis degilim o daracik yerde 2 büklüm nasil duruyorlar Rabbimizin nimeti iste hey Allahim nelere kadirsin sen
bisey sorucam ama gülmek yok.. gercekten aklima takildi..
hani bebisler icimizde ya.. suyumuz varya.. onlar o suyu yutuyorlar dimi??
e yutuyorlarsa bogazlarina kacmiyormu?? balik degil ya bunlar..
dün 1 yasindaki kuzenim bendeydi.. su icirirken birazcik hizli gittimi bogazina kaciyor.. öksürüyor falan.. bebek anne karnindayken nasil oluyo peki??
güzel bir soru ama cevabini bende bilmyorum.benimki suan 4 bir yandan saldiriyor bana hic durduragi yok masallah hatta bir gece dogru dürüst uyutmadi beni tepindi durdu inaniin icimden ne oldu acaba rahatmi edemiyo diye gecti o kadar yani hani oynamayinca kaygilaniyoruz ya cok oynayinca bi sorun teskil etmiyordur heralde dimi canim hayirli haberler alirsin ins benimde bu persembe. sonunda doktorumu degistirebildim cok mutluyum bu konuda bi arkadas söylemisti oda gecen hafta ilk daha gitmis bayagi memnun kalmis bakalim ins hayirlisi olur
iki büklüm degillermiski.. rahatlari iyimis onlarin icerde..
Allahimin isi iste.. akil -sir erdirilirmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?