2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorunu degistirdini sevindim canim.. digerinden pek memnun degildin zaten
insallah bu 4 haftada bir cagirir en azindan.. varmi bi bilgin?
doktordan doktora degisiyor..

canim zaten 4 haftada gidiyordum ben sadece bizim praxis insanlari kandirmaya calisiyo 4 hafta doktor cagiriyo 4 hafta ebeye yolluyolardi arkadasim 27.5 haftalikken gitti 2 hafta sonra yine cagirmislar hatta kalp atislarini ve sancialrida dinlemisler normalde 32. haftadan sonra dinleniyo zaten 30.haftadan sonra 2 haftada bir gidiyorsun bende 27.haftada gidicem 4 sonrasi 31.haftaya denk geliyo belki benide 2 hafta sonra yine cagirir bakicaz iste hakkimda hakkimizda hayirlsii

haa.. ben karistirdim o zaman..
ben seni tüm gebelik boyunca 3 defa gideceksin saniyordum..
bazi yerlerde öyle ya..
hadi hayirlisi insallah

haa.. ben karistirdim o zaman..
ben seni tüm gebelik boyunca 3 defa gideceksin saniyordum..
bazi yerlerde öyle ya..
hadi hayirlisi insallah

yok canim ay Allah korusun hepden kafayi yerdim heralde ama sanirim sen hala karistiriyorsun o nazandi ama gebelik boyunca sadece 3 kere ultrasona girecekti ben daha duymadim gebelik boyunca 3 kere kontrole gidilsin yoksa varmi böyle sacma bisey bune yaaa

evet nazanla karistirdim..
ama eskiden burdada öyleymis..
bazie eyaletlerde bildigim kadariyla hala da öyle..

biz sansliyiz

merhaba güzel anneler sizlere bir şey soracağım, nasıl doğum yapacağınıza karar verdiniz mi, doktorunuzla konuştunuz mu bir de mesela normal doğumda hastaneye ödeyeceğimiz paradan başka doktora da para vericekmiyiz.

ben doktorumu gordugum ilk gun yaptigimiz konusmada bunlari da konusmustuk.
hersey yolunda gider aksi bir durum olmazsa epidural normal yapacagim.
kendisi de hastanenin normal dogumu destekleyen doktorlarindan biri, normal yapmami zorlayacagindan eminim. fizigin normal icin uygun gozukuyor, terslik olacagini dusunmuyorum demisti.
Ha bebek donmez ne bileyim baska bisey olur o ayri. onemli olan saglikli dogmasi tabiki.

hastaneye odenen para dısında ayrıca doktora odenen bir para yok. (en azindan bizim hastanede)

cerezcim sen balik yagi hapi kullaniyiomusun veya bununla ilgili doktoruna bisey sordunmu burda hic adi gecmiyo e cokda faydali diyolar ben balik tüketemiyorum malesef ne balik ne ceviz findikda varmi bilmyiorum ama findik yiyebiliyorum sadece ben sormayi düsünüyorum persembe bakalim ne diycek

bu arada bende normal dogum yapicam Allah izin verirse ins epiduralsiz burda zaten cok sikismadica kendi istegine göre sezeryana almiyor benimde isime geliyor acikcasi olurda sezeryanlik bir durum olursa acaba para almak icin kandiriliyomuyum gibi bir hisse kapilmiycam cok sükür biliyosunuz tr de bir cok yerde sirf para ugruna sezeryan önerilebiliyo buna istinaden söylüyorum

mesela sancımız gece geldi ve doktorumuz hastanede değil, gelmek için ücret alıyorlar mı yoksa bizim doktorumuz olduğu için doğumumuzu da yaptırmak durumundalar mı.
ben bugüne kadar farklı doktorlara gitmek durumunda kaldım c.tesi de yeni bi doktora gidicem ve normal doğum yapmak istiyorum, doğum hakkında henüz hiç konuşmadım

tabiki saat kacta olursa olsun dogum basladiginda gelmek uzre.bu ucrete dahil.

benim en son gittigimde kizim esniyordu.. acmis agzini kocaman.. e öyleyken kacmiyomuki su bogazina.. :uhm:

bi üst yorumumda da yazmistim.. rabbimin isine akil sir ermiyor iste

Boğazına su kaçmıyor canım çünkü ona göre ciğerleri filan kapalı diye biliyorum doğduğunda bebekleri baş aşağı tutmalarının nedeni o aldıkları ilk nefesle ciğerlerinin açılmasını sağlamak ağlamalarıda ondan zaten.Belki canları acıyodur bilmiyorum ama ilk zamanlar bebeğin ağlaması iyi derler o yüzden ciğerleri gelişirmiş.

Canım eğer dr un doğum yapacağın hastanenin dr uysa ayrıca dr a bir ücret ödemiyorsun ama senin dr un başka hastanede doğumu başka hastanede yapıcaksan o zaman hem hastaneye ücret ödüyorsun hem de dra diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltin sositososito

Kızlar benim de bebisin plesantası rahmin agzında duruyormus...Doktorum eger buyurken kendine dogru cekmezse sezeryan olursun dedi...
Ama ben kendimi ne sezaryana ne de normale adapte etmek istemiyorum insanlık hali sonucta son anda ne olacagı belli olmaz...
Sonra hayal kırıklıgına ugramak kotu olur benim icin....

kendini alistirma tatlim.
32 haftalik arkadasimin bebegi donmuyordu sezeryana girebilirsin donmezse demisti dr.
tam moda girdi sezeryan olucam diye bebek dondu kaydirigubbakcemile3

son anda ne olacağı hiç belli olmaz.benim ilk doğumumda hep normal doğurursun dediler doğuma gece 12 de girdim ertesi gün öğleye kadar sancı çektim en sonunda sezeryan oldum o yüzden herşeye hazırlıklı olun ,güçlü olun ,kendinize güvenin hiç korkmayın sonuçta herkesin hikayesi ayrı.

ege-deniz ordasin biliyorum cik disari sositososito sırnaşık şey

evet burdayim ama bugun cok mutsusuzum elif ya sadece okuyorum yazdiklarinizi bi turlu katilamiyorum offf atamadim ustumden su agirligi bugun oturdugum yerde 2 kilo mandalina yedim sizi okurken cokacimcoook bu arada benimkide normal dogum olucak zaten benim secme gibi bi luxumde yok olsaydi yinede normal derdim o ayri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…