doktorunu degistirdini sevindim canim.. digerinden pek memnun degildin zaten
insallah bu 4 haftada bir cagirir en azindan.. varmi bi bilgin?
doktordan doktora degisiyor..
canim zaten 4 haftada gidiyordum ben sadece bizim praxis insanlari kandirmaya calisiyo 4 hafta doktor cagiriyo 4 hafta ebeye yolluyolardi arkadasim 27.5 haftalikken gitti 2 hafta sonra yine cagirmislar hatta kalp atislarini ve sancialrida dinlemisler normalde 32. haftadan sonra dinleniyo zaten 30.haftadan sonra 2 haftada bir gidiyorsun bende 27.haftada gidicem 4 sonrasi 31.haftaya denk geliyo belki benide 2 hafta sonra yine cagirir bakicaz iste hakkimda hakkimizda hayirlsii
haa.. ben karistirdim o zaman..
ben seni tüm gebelik boyunca 3 defa gideceksin saniyordum..
bazi yerlerde öyle ya..
hadi hayirlisi insallah
yok canim ay Allah korusun hepden kafayi yerdim heralde ama sanirim sen hala karistiriyorsun o nazandi ama gebelik boyunca sadece 3 kere ultrasona girecekti ben daha duymadim gebelik boyunca 3 kere kontrole gidilsin yoksa varmi böyle sacma bisey bune yaaa
evet nazanla karistirdim..
ama eskiden burdada öyleymis..
bazie eyaletlerde bildigim kadariyla hala da öyle..
biz sansliyiz
merhaba güzel anneler sizlere bir şey soracağım, nasıl doğum yapacağınıza karar verdiniz mi, doktorunuzla konuştunuz mu bir de mesela normal doğumda hastaneye ödeyeceğimiz paradan başka doktora da para vericekmiyiz.
mesela sancımız gece geldi ve doktorumuz hastanede değil, gelmek için ücret alıyorlar mı yoksa bizim doktorumuz olduğu için doğumumuzu da yaptırmak durumundalar mı.
ben bugüne kadar farklı doktorlara gitmek durumunda kaldım c.tesi de yeni bi doktora gidicem ve normal doğum yapmak istiyorum, doğum hakkında henüz hiç konuşmadım
elif_bs sen hangi hastaneye gidiyorsun
benim en son gittigimde kizim esniyordu.. acmis agzini kocaman.. e öyleyken kacmiyomuki su bogazina.. :uhm:
bi üst yorumumda da yazmistim.. rabbimin isine akil sir ermiyor iste
merhaba güzel anneler sizlere bir şey soracağım, nasıl doğum yapacağınıza karar verdiniz mi, doktorunuzla konuştunuz mu bir de mesela normal doğumda hastaneye ödeyeceğimiz paradan başka doktora da para vericekmiyiz.
Kızlar benim de bebisin plesantası rahmin agzında duruyormus...Doktorum eger buyurken kendine dogru cekmezse sezeryan olursun dedi...
Ama ben kendimi ne sezaryana ne de normale adapte etmek istemiyorum insanlık hali sonucta son anda ne olacagı belli olmaz...
Sonra hayal kırıklıgına ugramak kotu olur benim icin....
ege-deniz ordasin biliyorum cik disari sositososito sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?