2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

noooollduu datlum yaa mirmirmirmir
anlat parcaliyim kim canını sıktıysa Çok üzgünüm çoook

kızlar ne çok yazmışsınız..okumak için pek vaktim yok şimdi..sonra bakarım inşallah..bzimde kargo gedli..arabasınıda park yatağınıda kurduk..ay çok sevindim yaa.yatağın rengi çok güzel,bayıldım...arabada kullanışlı..kozmetikleri de geldi..benim hediye chicco çatlak önleyici kramimde geldi..bakalım işe yarayacakmı...
kızımın yağını şampuanını sabunlarını koklayıp duruyorum...Allahım hepimzinkini sağ salim kavuştursun,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlarr
son 2 günün özetini vereyim size
c.tesi 100 gr.lık şeker yüklemesi sonucum düşük çıktığı için diyete gerek görmedi doktorum çok şükür :dance::dance::dance:
bugün de sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın 2. dozunu vurdurdum o da bitti şimdilik ayrıca ebe kalp atışlarını dinledi daha karnıma dokundurur dokundurmaz öyle bir yüksek sesle kalp sesini duydukki ebe bile şöyle bir irkildi :)) kaydirigubbakcemile3çok normal dedi. tansiyon falan da şimdilik iyi bir daha ki aya görüşelim dedi.
yani 31. haftamda:lepi:
geçmişin hepsini okuyamadım aslında okumak için açmıştım ki gelen giden oldu sürekli başında oturamadım.umarım herkes iyidir. öpüyorum hepiniziŞeniz

İnsallah bebisinle hayırlı ve saglıklı gunlerde kullanırsın rehavetcim....

saolun kızlar hepiniz.daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..bayramdan sonrada kalanları tamamlayacağız nasipse..hastane çantasını falan hazırda bulunduracağız..ocakta yapacaktık güyyaaa ama benim kalçam acaip ağrıyor o kadar dolaşmaya gelemeyeceğim herhalde..çok kötü çok..nasıl geçecek bilmiyorummm

biz geldiiiiiiiiiiiiiiiik
iyiyiz cok sükür ..
kizim uyuyordu.. biz onu gördükde o bizi göremedi..
1041 gr olmus kücük hanim.. boyuda 36 cm..
göbegimin altinda duruyor hanimefendi..
bende bir ayda 2,5 kg almisim.. pek bi yorum yapmadi bu sefer..benneyaptımki
carsamba günüde seker yüklemesi yapilcak.. recetede 300 ml diyo.. 300 ml seerbetmi?? uhaa
:1rolleyes:

masallah kizina canim 1 2 sayfa ötede sana bisey sormustum bi bakarmisin

masallah kizina canim 1 2 sayfa ötede sana bisey sormustum bi bakarmisin

tesekkür ederim canim :1hug:

görmemisim sorunu simdi gördüm..
bana taa basta demsiti doktorum eger balik yemezsen omega hapi kullan diye.. ama üzerine düsmedim..
bende balik yemiyorum.. haftada bi kere ya fischstäbchen yiyorum yada schlemmerfilet.. cokacimcoook yerini tutmaz ama tuttugu kadar artik..
o balikyagi hapini nasil yutcamida bilmiyorum üstelik.. fisfisfis agzinda patliyormus..
velhasilkelam ne ben aniyorum nede doktorum..

mts ben kullandım canım
ama devamlı değil doktorum krampların fazlalaştığı zaman 2-3 gün kullan bırak dedi bende 3 gün kullandım sonra kramplarda azalma olunca bıraktım daha tekrar başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…