2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de suan annemlerdeyim ıspartadayım...Yolculuga cıkmadan once kontrole gitmistim..Yolculuk 10 saat olacagı icin dr krampların olabilir diye magnezyum vermisti...Gelecegim gun iki tane kullandım sonrasında 4-5 gun daha devam ettim simdi bıraktım Allaha sukur krampım falan olmuyorr....Şimdilik icmeyi dusunmuyorum ama bakalım....

canlarım selam hepinize,
selence ve çerez çok sevindim kızlar herşeyin normail olmasına. çerezcim bebeşine maşallaaahh ne güzel büyümüş.

bebekler ilk doğduklarında ciğerlerine giren oksijenin ciğerlerini yakması sonucu ağlarlar.

benimde bebeğim birkaç gündür k yavaş tekmeler atıyor üzülüyorum. bu sabahta sol tarafıma yatmış uyuordum sağ tarafımda bir ağrıyla uyandım. çok yoğun günler geçiriyorum ondan herhalde pek yavaş hissediyorum tekmeleri ağlıycam ya.
geçtiğimiz hafta ne güzel çok sert atıyordu oğlum.
öpüyorum sizi ve bebeleri
bebekleriniz odalarını güle güle kullansınlar mutlu günlerde inşallah

ya bu takvime de sinir oluyorum he 3 gün geriden geliyor ya offf cinlerim tepemde yaaaaaaaaaaaaaaaaa.kötükedihüso:1no2:

ya bu takvime de sinir oluyorum he 3 gün geriden geliyor ya offf cinlerim tepemde yaaaaaaaaaaaaaaaaa.kötükedihüso:1no2:

Canım o site günleri doğru hesaplayamıyor... Ben bütün siteleri denedim, birtek şu an kullandığım sitenin hesaplaması doğru... Sen de bir bak istersen...

selam kızlar güzel haberlerle dönenlere kargosu gelenlere çok sevindim.
bişey sorcam kızlar, bayramda masko açık olur mu, eşimle anca o zaman rahat gezebilicez. annemler de ankarada olcak. bari tatil bi işe yarasın.

bu arada damla benm de geriden geliyodu yeniden ayarladım. sat günümü değiştirdim:)

kızlar bana doktor her gittiğimde düzenli magnezyum al diyo.tadı kötü ama alıyorum. erken doğumu önlüyomuş. ama 8. ayda kesilmesi de gerekiyomuş. o zaman da doğumu geciktirebiliyomuş çünkü. aklınızda olsun....

canım o site yanlış yapıyor ben geçende sat ı 1 hafta erken yaptım hala geriden geliyordu..baby gaga ya geçtim bende artık

Son düzenleme:
aman allahım yaaaa eşimle anne karnıdaki bebeğin hareketlerini izledik :1shok: gözlerimiz yuvalarından fırladı be yaaaaaa. eşim diyor ki ben korkarım ya:roflol:

kızlar bu arada Atatürk öldü biliyo musun? isimli bir video var gözyaşlarınza hakim olamayacaksınız minnacık bir kız atamızın öldüğünü öğrenmiş ve nasıl ağlıyor. umarım böyle atamıza ülkemize bağlı evlatlar yetiştirebiliriz.

aman allahım yaaaa eşimle anne karnıdaki bebeğin hareketlerini izledik :1shok: gözlerimiz yuvalarından fırladı be yaaaaaa. eşim diyor ki ben korkarım ya:roflol:

canım hangi siteden izlediniizz..bende bakmak istiyorum..bir tane görmüştüm,karnı çok fazla çatlak olan bir kadındı..karnını oynatıyordu sonra bebek başlıyor tepmeye löp löp..o mu acaba:CüvCüv:

doğru söylüyosun küsecek kızım.daha bişey alasım gelmiyo.eşimde yarıyıl tatilinde alalım diyo biz alamadan gelcek çocuk :))

ben onu cuma günü beyaz show da izledim..yavrum benim yaa nasıl ağlıyor içim burkuldu..kıyamam ona ben..nasıl içli içli söylüyor..hassasiyetini seveyim senin ben

ben kaçtm yalancı romantiği izliycem foxta çok eğlenceli. hadi öptük sizleri teyzelerr kendinize ve oğlumun arkadaşlarına iyi bakın emii.

bebek takvimim niye görünmüyo sizce kızlar?

ben soluma dönüp yatabiliyorum sadece.dün ben soluma yattıkça kızımda soluma soluma nasıl sokuluyo hareket ediyo :)) mecburen döndüm sağıma ,korktum ezilir diye bişey olurmu onun olduğu tarafa yatsam.çünkü sağıma veya yüzüstü yatnca midem yanıyo ve uyuyamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…