Kızlar aranızda magnezyum kullanan varmı
çerez maşallah senin kızda tombiş olacak :)
gözün aydın hep böyle güzel haberlerle gel inşallah
Kızlar aranızda magnezyum kullanan varmı
ya bu takvime de sinir oluyorum he 3 gün geriden geliyor ya offf cinlerim tepemde yaaaaaaaaaaaaaaaaa.kötükedihüso:1no2:
ya bu takvime de sinir oluyorum he 3 gün geriden geliyor ya offf cinlerim tepemde yaaaaaaaaaaaaaaaaa.kötükedihüso:1no2:
kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öptüm. eşim gelir zaten geç kaldı. yemeği de ertelemeyelim bari..
aman allahım yaaaa eşimle anne karnıdaki bebeğin hareketlerini izledik :1shok: gözlerimiz yuvalarından fırladı be yaaaaaa. eşim diyor ki ben korkarım ya:roflol:
Valla ben de gece kuşuyum kızlar... E ne güzel işte yalnız değiliz, birlikteyiz baksanıza... :))) Bu arada aldıkların hayırlı olsun suhendan... bebişe de yavaş yavaş çalışmaya başlasan iyi olacak ama...klava: Küser sonra annesi, küser...
kızlar bu arada Atatürk öldü biliyo musun? isimli bir video var gözyaşlarınza hakim olamayacaksınız minnacık bir kız atamızın öldüğünü öğrenmiş ve nasıl ağlıyor. umarım böyle atamıza ülkemize bağlı evlatlar yetiştirebiliriz.
canım hangi siteden izlediniizz..bende bakmak istiyorum..bir tane görmüştüm,karnı çok fazla çatlak olan bir kadındı..karnını oynatıyordu sonra bebek başlıyor tepmeye löp löp..o mu acaba:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?