kızçeler çok yoruldum annem geliyo ya yarın biraz ttizdir kendisi ben de çok dğınık olduğumdan hanım rahatsız olmasın diye acilen ablayla temizlik eylem planı yaptık o temizledi ben yemek yaptım ama çok yorucuydu işten sonra(((
selam kızlar.yazdıklarınızı okuyamıyorum kusura bakmayın çok kötüyüm.bugün başıma neler geldi inanamazsınız.annemi doktora götürdüm.hem dolaşmış olurum dedim.benim kendi doktoruma gittik.dönüşte otobüse binerken 50 yaşlarında teyzenin biri beni iteledi inicem diye kızımla beraber sıkıştık.bir güzel kadınla tartıştık.bilmiyordum diyo.ne olursa olsun insanları öyle itelemesi gerekmez.sonra eve yakın bir kafeye gittik birşeyler yiyelim diye.ordada lavaboya girdim.daha 2 dk olmadı kapıyı çalmadan dışarıdan açmaya çalışan biri geldi.sonra dayanamadı kapıyı çaldı deliğemi düştü bee dedi.bende şimdi çıkıcam o deliğe seni sokucam dedim.2 kişilerde beni dövmeye kalktılar.onu atlattım.çayı ben alayım dedim self servis.tam aldım çayları arkamda yaşlı bir teyze koluma çarptı çay elime döküldü.tam da semaverden yeni doldurulmuş kaynamış çay.elim su topladı.yanık kremi sürdük canım çok yandı yaa.
ne şanstır anlamadım.zaten bugün bu bebeği doğurmadım ya şükür zamanında doğar herhalde bundan sonra.eşimde dışarı çıkma diye kızdı bana.insanlarımız çok kaba olmuş.lavaboda beni sıkıştıran 2 kız çok saygısızdı.hamileyim azcık saygılı olun diyorum oralı olmuyorlar.onlarıda yetiştiren ana babalar varya.ne diyeyim ben.
dünde bir başım döndü gözüm karardı bir anda tansiyon fırlamış.kalp çarpıntım oldu.150 nabız bayılacam sandım nefesim kesildi annemler telaş yaptı.ellerim ara ara morarıyor.başımda dönüyor nedense anlamıyorum.işte böyle kızlar
Ay enelcim çok büyük geçmiş olsun, hepsi için topluca... Bir taraftan da kızacan bana ama gülmeden de edemedim. Komedi filminde bile arka arkaya gelmez bu kadar sahne... En çok da yanığına üzüldüm... Şimdi bir diyeceğim var, kızlar için dediğin sözler var ya, hemen dilini ısır!!! Hamileyiz, kimseyi kınamamamız gerek. öyle derler... Şimdiki nesil anne baba falan dinlemiyo pek... Kendi kardeşimden biliyorum, beni yetiştiren aynı anne baba yetiştirdi onu da ama sonuçta ortaya çıkana ailecek inanamıyoruz. Senin de evladın onlara benzemesin, aman sakın kınamayasın. Allah ıslat etsin deyiver, geç. :))
Sinirlenme, bak ne güzel sağlıklı bebişin, hala karnında durup duruyo... Şükredesin, off çekmeyesin :) Hiç bir şey senin gibi tatlı bir annenin canını sıkmaya yetmemeli... hele de dünyanın en büyük mucizesini içinde taşırken.. a.s.
enelcim canim benim ya bu ne boyle guzelim bugun basina gelenler pismis tavugun basina gelmemis be guzelim, Allah korusun kapisma oyle herkezle canim bebisini dusun, insanlar kafayi yemeye baslamis, saygi denen birsey kalmamis
biz geldiiiiiiiiiiiiiiiik
iyiyiz cok sükür ..
kizim uyuyordu.. biz onu gördükde o bizi göremedi..
1041 gr olmus kücük hanim.. boyuda 36 cm..
göbegimin altinda duruyor hanimefendi..
bende bir ayda 2,5 kg almisim.. pek bi yorum yapmadi bu sefer..benneyaptımki
carsamba günüde seker yüklemesi yapilcak.. recetede 300 ml diyo.. 300 ml seerbetmi?? uhaa:1rolleyes:
Enelcim, cok gecmis olsun canım.
bizde disari ciktigimizda ben cok tedirgin oluyorum elim hep karnımda.
malesef hanzo dolu heryer.
Haklısın, kadın konusunda bişey diyemicem... Bak ben de başıma gelen birşeyi anlatayım:
Hamileliğim sırasında bir gün otobüse bindim, tabii kimse yer vermiyor, ayakta itiş tepiş gidiyoruz... Yanımdaki kız ayağıma bastı ama nasıl basmak, ayağımın üstüne çık desem bu kadar yapamaz. ben çığlık attım can havliyle. Kız yüzüme baktı, öylece durdu... Ayağımı ezdiniz, bir özür dileseydiniz bari dedim, kız da yine ses yok... Ben tabii hem hamile hamile ayakta gitmenin, hem iş çıkışı olmasının hem de kızın bu fütursuzluğunun karşısında iyice hiddetlendim. kız sessiz kaldığı için kavga çıkarsam ben suçlu olucam.... Ben de ayağımı kaldırıp var gücümle ve ayağımın topuk kısmıyla kızın ayağına bastım. yetmedi, sigara söndürür gibi de yaptım ayağının üstünde... kız bana acı dolu bir bakışla baktı ama ben de aynen onun bana yaptığı gibi sessiz kaldım. Hayatımdaki en sinsi intikam hikayem olarak ömür boyu hatırlıcam snaırım... :)))
Bir de yıllar önce, otobüste arkadan fordçuluk yapmaya çalışan bir magandayı uyarmama rağmen devam etmesi, otobüsteki diğerlerinin de sessiz kalması üzerine, çantamdan çıkardığım dolmakalemin ucunu adamın şeyine saplayışım vardı... Onu da unutamam!!! Belki biraz neşeni yerine getirir bunlar... Aslında yazarken biraz da utanmadım değil ama yapana değil yaptırana bak diye de bir laf vardır... di mi?
Haklısın, kadın konusunda bişey diyemicem... Bak ben de başıma gelen birşeyi anlatayım:
Hamileliğim sırasında bir gün otobüse bindim, tabii kimse yer vermiyor, ayakta itiş tepiş gidiyoruz... Yanımdaki kız ayağıma bastı ama nasıl basmak, ayağımın üstüne çık desem bu kadar yapamaz. ben çığlık attım can havliyle. Kız yüzüme baktı, öylece durdu... Ayağımı ezdiniz, bir özür dileseydiniz bari dedim, kız da yine ses yok... Ben tabii hem hamile hamile ayakta gitmenin, hem iş çıkışı olmasının hem de kızın bu fütursuzluğunun karşısında iyice hiddetlendim. kız sessiz kaldığı için kavga çıkarsam ben suçlu olucam.... Ben de ayağımı kaldırıp var gücümle ve ayağımın topuk kısmıyla kızın ayağına bastım. yetmedi, sigara söndürür gibi de yaptım ayağının üstünde... kız bana acı dolu bir bakışla baktı ama ben de aynen onun bana yaptığı gibi sessiz kaldım. Hayatımdaki en sinsi intikam hikayem olarak ömür boyu hatırlıcam snaırım... :)))
Bir de yıllar önce, otobüste arkadan fordçuluk yapmaya çalışan bir magandayı uyarmama rağmen devam etmesi, otobüsteki diğerlerinin de sessiz kalması üzerine, çantamdan çıkardığım dolmakalemin ucunu adamın şeyine saplayışım vardı... Onu da unutamam!!! Belki biraz neşeni yerine getirir bunlar... Aslında yazarken biraz da utanmadım değil ama yapana değil yaptırana bak diye de bir laf vardır... di mi?
kiz sagir dilsiz olmasin, bu kadar laf yetmiyormus gibi ayagini ezmene ses cikarmadigina gore kesin sagir dilsizdi acidim bak simdi kizakaydirigubbakcemile3
kizlar bir belim agriyor felaket, dayanamiyorum artik, bugun ise gittim daha 15 dk olmustu baslayali aglamaya basladim agridan , eve gonderdiler gelmeseydin keske dediler, sanirim hasta kalicam bundan sonra, yeni girmistim isten atmasinlar diye dayanmaya calisiyordum ama dayanamiyorum artik, ne yapicam ben 3 ay bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?