2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

akşam akşam keyfimi getirdin vallaha.çok yaşa sen emi.bir daha ki sefere bende böyle şeyler yapabilirim bak dermişim.can havliyle düşünemedim hiçbirşeyi.bebeğime birşey olacak diye deliye döndüm aklım gitti.zaten zor geldim bu günlere.hamileyiz diye dışarıda mı çıkmayalım.çıkamıyoruz işte böyle insanlar yüzünden.

enelcim geçmiş olsun..halkımız çok yozlaştı çooook..gençlerde terbiyesizlik diz boyu..ben lisede öğretmenlik yapmak istemiyorum artık diye kendimi boşuna yırtmıyorum..korkuyorum artık onlardan gerçekten..öğretmenken ağzınız açık kalacak şeyler yaşattılar kimileri bana..
vallahi evde oturup çocuğumu istediğim gibi yetiştirmeyi onlara laf anlatmaya çalışarak snir hastası olmaya yeğlerim..
nereye gidiyor bu insanlık,ben çocuğumu nasıl bir çevreye bırakacağım demekten alıkoyamıyor insan kendini..
ama inşallah biz çok gzüel ahlaklı terbiyeli bireyler yetiştireceğizki onlar diğerlerine örnek olup toplumun düzelmesinde az da olsa katkıları olsun..dimi kızlar...

nazancım geçmiş olsun? Bu arada hamileyken mi iş değiştirdin? Sen nasıl göze aldın, mecbur mu kaldın? Evlilik ve bebek arefesinde iş değiştirmeyin, eski işyerinizde daha fazla krediniz vardır derler ya bu tip durumlar için; ondan sordum... :)
Bir de merak ettim seni hamileyken nasıl işe aldılar diye ama sen yurtdışında yaşıyordun sanırım, ben Türk mantığıyla sorduğum sorumu geri alıyorum.

işe mi girdin canım.hayırlısı olsun.sevindim ama ağrılarına da üzüldüm.ama yinede herşeyden önemlisi sensin.kendine göre çaresine bakarsın canım.bir çözüm bulursun.

yok canim calisiyordum zaten part time birkac saat amabirkac saat bile olsa dayanamiyorum, hicbirsey yapamiyorum artik, bir yemek yapsam benden mutlusu yok, 6 hafta daha disimi sIksam annem gelecek, yarinda fizik tedaviye basliyorum belki faydasi olur

hay ağzına sağlık canım.çok doğru söyledin insan korkuyor bu gençlikten.çok da yobaz yetişiyorlar.sonumuz hayırlı olsun.inşallah bizim evlatlarımız bu durumu değiştirirler.:1hug: a.s. süprizzzzz

Amin rehavetcim amin!!!! :Saruboceq::Saruboceq:
Biz bir yere kadar terbiyeyi veririz de çevre ve arkadaşlar çok önemli bu noktada... yetiştirdiğimiz o terbiyeli miniklerimiz, aynen bahsettiğin, o korkulası liseli arkadaşlarının yanına gidince dejenere olacaklar diye korkuyorum... :sm_confused:

anladım canım.çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.inşallah iyi gelir fizik tedavide işe devam edersin.gönlüne göre olur herşey :teselli:

yok guzelim hamile kalmadan once basladim, hamileyken sozlesme yaptilar 6 aylik, ocakta bitiyor sozlesmem, zaten o zamanda hamilelik izinim basliyor, o zamana kadar disimi sIkayimda isten cikarmasinlar diyordum ama disimi sIktimda belimi hesap edemedimkaydirigubbakcemile3

kizlar benim dizim basliyo uzanip biraz ona bakayim , belimde rahat vermiyor zaten optum hepinizi iyi geceler

amin kızlar yaa..valla şu ergenlik çağları beni korkutuyor.çünkü ailelerine karşı ne kadar iki yüzlü olduklarını,bana söyledikleri yalanları bir bilseniz varya..canavar gibiler..sinir hastası olacaktım az daha devam etseydim..çok çok iyileirde var..hala görüşürüm kardeşim gibilerdir..çok seviyorum..ama kötüleride görünce allah korusun onlardan diyorum..ıslah etsin diyorum başka da birşey diyemiyorum

kızlar herkes nerde yaa? Nerelere kayboldunuz?
Benim karnımın alt kısmında birkaç ufak yırtık oluşmuş, hatta beyazlaşıp inci gibi parlamaya bile başlamışlar... (( Çok canım sıkıldı yaaa!!!

Benim karnımın alt kısmında birkaç ufak yırtık oluşmuş, hatta beyazlaşıp inci gibi parlamaya bile başlamışlar... (( Çok canım sıkıldı yaaa!!!

ahh gülüm kıyamam sana.olucak o kadar,annelik hatırası işte.bende de varmı diye hep anneme soruyorum yok diyor.ben pek göremiyorum göbek büyüdü ya.doğumdan sonra bakıcam artık.ama bende bekliyorum yapacak birşey yok.

Ben de göremiyordum ama bir tarafı büyüteçli olan ayaklı makyaj aynaları var ya, onu alıp, göbeğimin göremediğim alt tarafına tutunca gördüm. Işık yukardan yansıyınca belli oluyo.... (( Annelik hatırası deyip katlancaz artık, bi kere yırtıldıktan sonra yapacak bişi yok zaten... Albümdeki resimlerime bakmışsındır belki, ne kadar dombili oldum ben, bir de üstüne bu yırtıklar... hayatımın bundan sonraki kısmını, eş, kadın falan olarak değil sadece anne olarak geçiricem galiba... senağlamasenağlama

ben moralim bozulmasın diye öyle dikkatlice bakmadım.zaten kalça göbek saldı gidiyor.selülitleri gördükçe sinirlerim bozuluyor.birde çizme aldım ayaklarım kalınklaşmış fermuar kapanmıyor.deli oluyorum.ne yapalım doğumdan sonra bi çare bulucaz.şimdi kendimizi üzmeyelim.

kimse yazmıyor, kimse konuşmuyor... Ben de yavaş yavaş yatayım bari... Herkese iyi geceler...

oooooo onlar bişeymi benim 2 aylıkken başladı.kalçamdan dizime kadar,popom hep yırtık .göbeğimdede yeni başladı.benim inciler sana moral olsun:))

Üstelik ben en başından beri her duştan sonra bebe yağıyla yağlanıp aklıma geldikçe de kolajen ve elastin içeren nemlendirici ile masaj yapıyorum ama nafile... Yırtılacağı varsa yırtılıyo ben ona kanaat ettim artık. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri boşuna sıvandım, her giyinme işleminden önce pijamalarımı giyip boşuna bekledim... senağlamasenağlama

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar..sengözlerimebaksanab

Saka maka epey bi zaman giremedim ya nete..sanmayin ki KK sadece,mail bile okuyamiyordum ya delirdim...nette ve bilgisayarda sorun vardi,kudurttu beni...neyse gece bir arkadas geldi sorunumuzu cözdü cok sükür..aranizdayim tekrardan yani kaydirigubbakcemile2 cok özledim hepinizi yawww...nasilsiniz bakalim,keyifler yerinde mi? malum cok olunca ara gecmisi okumayadim, cok birikmis :-( umarim ben yokken iyi gelismeler olmustur..himm bu arada iki seye rast geldim atlaya atlaya söyle bir bakaken koptum yani :)

lazanya gecmis olsun canim ama cok güldüm ..aslinda senin yasadigina degil yasanan bu olaya gülsahimin yaptigi o muazzam yorum "pembe don giymek senin neyine" :roflol::roflol: Allah sana uzun ömür versin ne diyeyim ya..yiktin beni...

cerez, senin yasadigin da sanirim haftanin hitleri arasinda:roflol: umarim babam almaca bilmiyordur dicem ama 42 yasindaysa kesin biliyordur ve birlikte mahcup olmussunuzdur..komedi yaaaa::)) nasil bir pot kirmis doktor yaa...onun yerinde olmayi hic istemezdim nasil toparlayacagini bilememistir...

Sehnaz 52, seni rüyamda gördüm canim..iyi misin? nete de giremedim deli oldum, merak ettim...

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

beklenennnnnnnnnnnnnnnn haberrrrrrr sonundaaaaaaaaaaa geldiiiiiiiiii :lepi:

kizim oluyor insallah :lepi: persembe günü bir zahmet kücük poposunu kaldirip kendini gösterdi hatun kizimiz :roflol: sonunda annesi de meraktan kurtardi...ayy paylasamadim sizinle de hemen, kac gündür netin ve bilgisayarin düzelmesi icin ugrasip durduk... neyse ki cok sükür hersey normal gidiyor,kizim masallah saglikli..artik kizim diye sesleniyorum ona, cok daha keyifliymis böylesi..

artik ben de ögrendigime göre liste tamamlanmistir heralde :roflol: Buketcim söyle yildizli bir sekilde listeye yazarsin artik beni :roflol:

hepinizi öptümmmmm....simdiden güzel bir gün dilerim sizlere...günaydinnnnnnn !!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…