Hayır değildi bi kere!!!! :dilcikar:
telefonundan uzanan bir kulaklık boynundaydı, sağır olsa telefonunu kulaklıkla kullanamaz değil mi?? sırnaşık şey
Kız o kadar sessiz kalınca, ben de sağır birine eziyet mi ettim acaba diye dikkatlice gözlemlemiştim de ondan biliyorum... kaydirigubbakcemile3
işe mi girdin canım.hayırlısı olsun.sevindim ama ağrılarına da üzüldüm.ama yinede herşeyden önemlisi sensin.kendine göre çaresine bakarsın canım.bir çözüm bulursun.
enelcim geçmiş olsun..halkımız çok yozlaştı çooook..gençlerde terbiyesizlik diz boyu..ben lisede öğretmenlik yapmak istemiyorum artık diye kendimi boşuna yırtmıyorum..korkuyorum artık onlardan gerçekten..öğretmenken ağzınız açık kalacak şeyler yaşattılar kimileri bana..
vallahi evde oturup çocuğumu istediğim gibi yetiştirmeyi onlara laf anlatmaya çalışarak snir hastası olmaya yeğlerim..
nereye gidiyor bu insanlık,ben çocuğumu nasıl bir çevreye bırakacağım demekten alıkoyamıyor insan kendini..
ama inşallah biz çok gzüel ahlaklı terbiyeli bireyler yetiştireceğizki onlar diğerlerine örnek olup toplumun düzelmesinde az da olsa katkıları olsun..dimi kızlar...
enelcim geçmiş olsun..halkımız çok yozlaştı çooook..gençlerde terbiyesizlik diz boyu..ben lisede öğretmenlik yapmak istemiyorum artık diye kendimi boşuna yırtmıyorum..korkuyorum artık onlardan gerçekten..öğretmenken ağzınız açık kalacak şeyler yaşattılar kimileri bana..
vallahi evde oturup çocuğumu istediğim gibi yetiştirmeyi onlara laf anlatmaya çalışarak snir hastası olmaya yeğlerim..
nereye gidiyor bu insanlık,ben çocuğumu nasıl bir çevreye bırakacağım demekten alıkoyamıyor insan kendini..
ama inşallah biz çok gzüel ahlaklı terbiyeli bireyler yetiştireceğizki onlar diğerlerine örnek olup toplumun düzelmesinde az da olsa katkıları olsun..dimi kızlar...
yok canim calisiyordum zaten part time birkac saat amabirkac saat bile olsa dayanamiyorum, hicbirsey yapamiyorum artik, bir yemek yapsam benden mutlusu yok, 6 hafta daha disimi sIksam annem gelecek, yarinda fizik tedaviye basliyorum belki faydasi olur
nazancım geçmiş olsun? Bu arada hamileyken mi iş değiştirdin? Sen nasıl göze aldın, mecbur mu kaldın? Evlilik ve bebek arefesinde iş değiştirmeyin, eski işyerinizde daha fazla krediniz vardır derler ya bu tip durumlar için; ondan sordum... :)
Bir de merak ettim seni hamileyken nasıl işe aldılar diye ama sen yurtdışında yaşıyordun sanırım, ben Türk mantığıyla sorduğum sorumu geri alıyorum.
kizlar benim dizim basliyo uzanip biraz ona bakayim , belimde rahat vermiyor zaten optum hepinizi iyi geceler
kızlar herkes nerde yaa? Nerelere kayboldunuz?
Benim karnımın alt kısmında birkaç ufak yırtık oluşmuş, hatta beyazlaşıp inci gibi parlamaya bile başlamışlar...(( Çok canım sıkıldı yaaa!!!
ahh gülüm kıyamam sana.olucak o kadar,annelik hatırası işte.bende de varmı diye hep anneme soruyorum yok diyor.ben pek göremiyorum göbek büyüdü ya.doğumdan sonra bakıcam artık.ama bende bekliyorum yapacak birşey yok.
Ben de göremiyordum ama bir tarafı büyüteçli olan ayaklı makyaj aynaları var ya, onu alıp, göbeğimin göremediğim alt tarafına tutunca gördüm. Işık yukardan yansıyınca belli oluyo....(( Annelik hatırası deyip katlancaz artık, bi kere yırtıldıktan sonra yapacak bişi yok zaten... Albümdeki resimlerime bakmışsındır belki, ne kadar dombili oldum ben, bir de üstüne bu yırtıklar... hayatımın bundan sonraki kısmını, eş, kadın falan olarak değil sadece anne olarak geçiricem galiba... senağlamasenağlama
kızlar herkes nerde yaa? Nerelere kayboldunuz?
Benim karnımın alt kısmında birkaç ufak yırtık oluşmuş, hatta beyazlaşıp inci gibi parlamaya bile başlamışlar...(( Çok canım sıkıldı yaaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?