2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın kızlar,Bugün erkenciyim çünkü eşim bir iş görüşmesine gitti, görüşme sabah erken saatte olunca biz de epey erken kalktık... Bakalım, bir tanesi sabahtan bir tanesi öğleden sonra 2 görüşmesi var bugün. inşallah iyi geçer ve artık bir iş bulur. Dua edin lütfen... :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canlarım..
bizim kız korkuttu bizi gene..hiç sesi çıkmıyordu.sabaha kadar uyuyamadık kocamla..sanırım uyandı.
sabah bi tekme attı..göbeğimde açıktı.kocam göbeğimin hareketlendiğini görünce gözünden yaş gelmeye başladı..bende onu öyle görünce bende ağladım..
bir çıksada rahatlasak vallahi aklımız hep onda.

canım bebek nasibiyle gelir derler.inşallah eşinin iş görüşmesi olumlu geçer.
dualarım sizinle.
Allahım yar ve yardımcınız olsun.:Saruboceq:

tebessümüm hoşgeldin bitanem.
gözlerimiz yollarda kaldı.msnde gece muhabbetini çok özledim seninle.vakit katbetmeden yapalım..Şeniz
prensesimiz de hayırlı olsun.çok geç gösterdi ama olsun nazlı olacak belli:asigim:

Gözünüz aydın!!! :)) Ama nolur yapmayın böyle, çok panik yapıyorsunuz, benim kızımın da bazen 2 gün hiç hareketini hissetmediğim oluyor... Böyle uykusuz geceler yaşamayın lütfen... Onların en çok mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir anne babaya ihtiyaçları var. Yapmayın böyle.... :teselli:

canım benim bir kaybım var 4.ayda kaybettim bebeğimi geçen sene şubat ayında..
ondan ister istemez o kayıp yüzünden kendimizi kasıyoruz.
yaşamayan bilemez derler ya o durum geçerli..yüreğimiz ondan ağzımızda..

herkeze günaydın arkadaşlar günümüz mutluluk getirsin inşallah hepimize......
ADACYO CANIM EŞİN HAYIRLI HABERLE DÖNER İNŞALLAH
TEBESSÜM GÖZÜN AYDIN CANIM RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN BELLİKİ CİMCİMEN ÇOK NAZLI OLACAK
bebek hareketine gelince maşallah sübanallah oğluşum dün banyodan çıkınca bornozla biraz karnımı seveyim deim 1 saate yakın karnımı seyrediyorduk eşimle inanırmısınız arkadaşlar artık karnımda netarafa döndüğü belli oluyooo duruyo duruyo birden tekmeliyoo ama maşallah rabbim korusun hareketliyiz eşimle ne kadar şükretsek az rabbim bugünlerinde nasıl bişey olduğunu gösterdi allahım ÇOOOOOK GÜZEL Bİ DUYGUUU YAAAAAA

nasılsınız
yok oynamıyıor bu bebek oynamayacakta deli olacam ya
neden oynaıyor ya 23 haftalık oldu 24. haftaya girdi allahım yok yok yok doktora gitmemede 3 hafta var daha deli olacam ya
neyse dünb hamile pantolon aldım kızlar ay acyip oldum mağazada sinirlerim bozuldu duba gibi olmuşum
ay allahım bi insana giydikleri hiç.mi yakışmaz ıyy sinir oldum ben doğumdan sonra bu kiloları vermezsem kesin kafayı yerim zaten kemikli bi yapım var allahım davu gibiyim
ama şimdilik bebeğim iyi olsun diyorum hgerşeye razıyım
ama oda oynamıyor anesini rahatlatmıyor

günaydııınnn tatlılarım!!!!
neşeli bir gün olsun hepimiz için ve lüften ben tuvaletle ilişkimi sıkılaştırayım :)))))bugün3, gün karnım ağrıyor artık(((

günaydınnn..

ADACYO EŞİN güzelHABERLE DÖNER İNŞALLAH
umudum mutluluğun daim olsun jnm.

Saruboceq cım gözün aydın...ama pek fazla onu düşün me ...belki bilerek tekme atmaz ınatçı olur.:) bizimki babası elini koyunca tekme atmayı bırakıyo oyun yapıyo cadı ....:)

kızlar ben çok huysuz yatmaya başladım çok sabah bi kalktım kıçım ayrı yerde başım ayrı yerde bebişimden öğrendim galiba bende gece babamızı tekmelemişim... onun yalancısıyım walla ne oldu sana diyor.bilmem dedim kızına sor... :)

Canım tahmin ettim zaten... İnşallah bu sefer bir sorun yaşanmaz, sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız..

aslı noldu kankan dogum yaptimi?

gunaydin herkese bu arada

evet dünürüm ,kankim doğurdu kolay olmuş epidural sezeryan yaptı.oğlumuz çok tatlıymış akşam 19,30 civarı doğdu annesinin memesinden düşmemiş küçük suratlım yerim ben onun burnunu!darısı bizlerin başına !!!

Kızlar hepinizin, eşimin iş görüşmesiyle ilgili iyi dileklerinize teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin nolur...:Saruboceq:

günaydııınnn tatlılarım!!!!
neşeli bir gün olsun hepimiz için ve lüften ben tuvaletle ilişkimi sıkılaştırayım :)))))bugün3, gün karnım ağrıyor artık(((

kabızlık sorunumu lazanyacım
ya bendede var ve ne yapacağımı bilmiyorum ya çok kötüyüm ne yesem fayda etmiyor

cok sevindim :teytey:
allah anali babali saglikla buyutsun. insallah.
bizim yerimize de op kokla bebecigi.

enelcim,nazancım çok geçmiş olsun......kızlar yavaş yavaş okuyorum okudukça yorum yapabiliyom kusura bakmayın..beni atladı diye düşünmeyin sakın....hamile olarak işimiz zor..Allahtan hergün bindiğim otobüste birileri yer veriyor Allah razı olsun ama şunuda diyim yer verenler genelde orta yaşlı bayan veya erkekler oluyor...genç delikanlılarda hiç iş yok..görünce kafasını öbür tarafa çeviriyor...Allahım ıslah etsin hepimizi ne diyim...

adacyo canım inşallah eşinin görüşmeleri olumlu geçer....

lazanya canım o kankanın bebişinede Allah nazarlardan saklasın..

benim kızımında dün akşamdan beri pek sesi çıkmıyor...ne gece hareketlendi nede sabah bakalım ne zaman uyanıcak....

günaydın kızlar ya otobüste hepimizin maceraları desenize :) ama adacyo senin o adama yaptığına çok güldüm zaten onlara oralarından ceza vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…