2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zakkumcum ben geçen pazar maskodaydım..mobilya siparişimizi verdim...adamın dediği bayramın üçüncü günü açıcaz dedi..hatta bi sorun olur veya değişiklik yaparsan ben burdayım dedi....gitiiğim yerin adını ve adresinide verebilirim sana...güzel şeyler var....

kızlar ya bebişlerin gelmesine az kaldı ...farkındamısınız benim son 14 hafta nasıl geçer aklım hep onda

bu şarkım bebişimin olsun dinleyin kızlar ,,,

Bekliyorum biliyorsun
Gittin haber yok senden!
Arıyorum açmıyorsun
Yoksa korktun mu benden?/ Yoksa bıktınmı benden
Bakma sen sitemlerime
Toplasan üç beş kelime/ Alt üstü kaç kelime?
Huysuzlum kızgınlığım hep hasretinden
Ben bitmeden / Tükendim bak
Hadi dön artık!
Çok özledim seni, öksüz kaldım.
İki satır yazsan, yeter sandım.
Aynaya baktım, o an anladım
Nerde olursan ol ruhum seninle...
Kendine dikkat et oralarda
Üşütüp edip de hastalanma
Bekleyenin var bak buralarda
Bebek gözlüm, bil ki aklım sende

Metin Arolat - Ruhum Seninle

mts canım ben iki aydı kullanıyorum magnezyum...ama daha ne kadar devam edicem bilmiyorum..ne kadar kullansamda arada yinede kasılmalarım oluyor...süt ve yoğurduda artırdım ama neyse dayanıcaz artık...
selence ve çerezcim sonuçlara ve iyi haberlerinize sevindim...

canım benim daha göbeğimin göremediğim kısımları yok..hergün eşimede soruyorum çatlak varmı diye..adam bakıyor bakıyor yok diyor..sadece bacakla kalçanın birleştiği yerde oluşmuş..göbeğimde hiç yok inşallah ta olmaz ama yapı meselesi bu..annemin 1 tane çatlağı yoktur mesela..çatlayacağı varsa yağda yatsan da çatlıyormuş...

benim kızda dün öğlenden akşama kadar hiç hareket etmedi..eşim tam dışarı çıkıyordu..bende kendi kendime konuşuyordum..kızım hadi ama yaa öğlenden beri kıpırdamadın diye..hemen geri döndü,bişeymi var neden kıpırdamadı dedi.elini karnıma koyduğu anda kocaman bir pat diye tekme..ohh dedi valla aklım kalırdı onda dedi..insan telaşlanıyor yaaa

aynı morel bozukluğu bende de var canım..anlatmıştım hatta giydiğim hiçbirşey yakışmadı,bir hamile bu kadarmı sevimsiz olur dedim..ağlayacaktım..tam o sırada arkadaşım aradı..ona mızmızlandım biraz hiçbişey yakışmıyor diye..2 saat güldü bana telde..sen kesin abartıyorsun diye..doğumdan sonra eski kiloma dönmeliyim..bişeyleri üstümde beğenmedimmi psikolojim bozuluyor..kendimi çirkin hissediyorum:1no2:

kabızlık sorunumu lazanyacım
ya bendede var ve ne yapacağımı bilmiyorum ya çok kötüyüm ne yesem fayda etmiyor

kızlar yedikleriniz fayda etmiyorsa çözüm bulamıyorsanız en yakın sağlık ocağına gidip bekunis yazdırın..1 kere yutun düzene giriyor:lepi:

kızlar yaaa omega 3 hapı ne kdar yararlı bileniniz varmı benim doktara sordum balık yemiyorsan iç dedi tiksinmiyorum fakat balık buraya gelmiyooo en son 1 ay önce yemiştim sizce almalıyım dimi içeniniz varsa bilgi verebilirmi

benim mide bulantım hortladı kızlar bu dönemde normal mi bu yardım edin ........

Yaa benim prenses de hareketlenmedi daha bugun...Oysa her sabah onun hareketlenmesiyle uyanırdım..Allahım aklıma kotu seyler getirmek istemiyorum yaa..Ne kadar alısmısım hareketlerine.....

ben her hafta yediğim halde dr. bana buradaki balıkların içinde omega 3 olmadığını söyledi..ancak kuzey ülkelerin balıklarında varmış o yüzden balık hapını düzenli içmemi önerdi...sarı şeffaf bir görüntüsü var ama hap içmede zorlanmadığım için sorun olmuyor..sabahları tok karınla içiyorum bitane sabah aç karınla kan,demir hapı tek hap onu içiyom...akşamlarıda magnezyum yada bugün gündüz içicem tok karınla akşamları unutmaya başladım...

Böcüğüm sağol canım ya doktorum seven seas diye bi ilaç önerdi bugün alayım ozaman devlet karşılamıyormuş yirmi küsürdü alayım canım yaaa

Peki iştah açmıyor mu? Ben de balık yemiyorum da...

iştahım var ama dizginliyorum kendimi dikkat etmem gerekiyor ...yasakkelime mesela son 10 günde kilo almadım ama diyete devam ediyom düzenli yiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum...iştah olsada nafile...bazen diyorum ben bu günlerdede yiyemiyceksem ne zaman yicem..ne güzel bahanemizde var biz hamileyiz ama ama :çok üzgünüm: yiyemiyorum işte..nerden çıktı şu şeker ....

mts endişelenme annesi bazen hareketlerini hisseddemeyebilirmişiz sakin ol işeyler atıştır ve su içip sol tarafına biraz uzan bak nasıl hissedeceksin doktor tavsiyesi

Ayşin canım benim doktor da somonda olduğunu söyledi malesef burayada gelmiyoo bende takviye yapcam galiba

evet canım banada somonda olduğunu söyledi...ama buradaki somonlarda ne kadar var bilemem...ssk karşılamıyo doğru söylüyorsun ...ama içinde bayağ var bir kere aldımı uzun süre gider..hatta dr.um doğumdan sonrada devam et bir süre dedi yararlıymış süt içinde...

kızlar ben yemek isimlerine bile hasaslaştım....ne etcem böleee :S ama şimdi geçtiii. midem bomboş oldu.öğlen yemeğinde doldururum artık :)

valla bilmiyorum laviniacım ben zaten paranoyak oldum evde sebzeleri meyveleri bile koklamaya başladım bozuk mudur diye son kullanım tarihine 2 ay olan şeyleri bile yemiytorum zehirlenirsem diye eşim psikolojiktir herşeyi korkarak yiyorsun da ondandır dedi valla sonumu hiç iyi görmüyorum

canım marin cup al o da omega3 neticede 9.50 ytl.
bana onu önerdi doktorum.devlet karşılamıyor evet.

mts bende aynı durumdaydım.anlayabiliyorum seni.tatlı bişeler ye.
su iç üstünede.sonra yat dinle kendini bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…