canım benim daha göbeğimin göremediğim kısımları yok..hergün eşimede soruyorum çatlak varmı diye..adam bakıyor bakıyor yok diyor..sadece bacakla kalçanın birleştiği yerde oluşmuş..göbeğimde hiç yok inşallah ta olmaz ama yapı meselesi bu..annemin 1 tane çatlağı yoktur mesela..çatlayacağı varsa yağda yatsan da çatlıyormuş...Ben de göremiyordum ama bir tarafı büyüteçli olan ayaklı makyaj aynaları var ya, onu alıp, göbeğimin göremediğim alt tarafına tutunca gördüm. Işık yukardan yansıyınca belli oluyo....(( Annelik hatırası deyip katlancaz artık, bi kere yırtıldıktan sonra yapacak bişi yok zaten... Albümdeki resimlerime bakmışsındır belki, ne kadar dombili oldum ben, bir de üstüne bu yırtıklar... hayatımın bundan sonraki kısmını, eş, kadın falan olarak değil sadece anne olarak geçiricem galiba... senağlamasenağlama
benim kızda dün öğlenden akşama kadar hiç hareket etmedi..eşim tam dışarı çıkıyordu..bende kendi kendime konuşuyordum..kızım hadi ama yaa öğlenden beri kıpırdamadın diye..hemen geri döndü,bişeymi var neden kıpırdamadı dedi.elini karnıma koyduğu anda kocaman bir pat diye tekme..ohh dedi valla aklım kalırdı onda dedi..insan telaşlanıyor yaaagünaydın canlarım..
bizim kız korkuttu bizi gene..hiç sesi çıkmıyordu.sabaha kadar uyuyamadık kocamla..sanırım uyandı.
sabah bi tekme attı..göbeğimde açıktı.kocam göbeğimin hareketlendiğini görünce gözünden yaş gelmeye başladı..bende onu öyle görünce bende ağladım..
bir çıksada rahatlasak vallahi aklımız hep onda.
aynı morel bozukluğu bende de var canım..anlatmıştım hatta giydiğim hiçbirşey yakışmadı,bir hamile bu kadarmı sevimsiz olur dedim..ağlayacaktım..tam o sırada arkadaşım aradı..ona mızmızlandım biraz hiçbişey yakışmıyor diye..2 saat güldü bana telde..sen kesin abartıyorsun diye..doğumdan sonra eski kiloma dönmeliyim..bişeyleri üstümde beğenmedimmi psikolojim bozuluyor..kendimi çirkin hissediyorum:1no2:nasılsınız
yok oynamıyıor bu bebek oynamayacakta deli olacam ya
neden oynaıyor ya 23 haftalık oldu 24. haftaya girdi allahım yok yok yok doktora gitmemede 3 hafta var daha deli olacam ya
neyse dünb hamile pantolon aldım kızlar ay acyip oldum mağazada sinirlerim bozuldu duba gibi olmuşum
ay allahım bi insana giydikleri hiç.mi yakışmaz ıyy sinir oldum ben doğumdan sonra bu kiloları vermezsem kesin kafayı yerim zaten kemikli bi yapım var allahım davu gibiyim
ama şimdilik bebeğim iyi olsun diyorum hgerşeye razıyım
ama oda oynamıyor anesini rahatlatmıyor
kabızlık sorunumu lazanyacım
ya bendede var ve ne yapacağımı bilmiyorum ya çok kötüyüm ne yesem fayda etmiyor
lavinia 2 sabahtır benimdee oluyor geçiyor inş daha ileri gitmez
kızlar yaaa omega 3 hapı ne kdar yararlı bileniniz varmı benim doktara sordum balık yemiyorsan iç dedi tiksinmiyorum fakat balık buraya gelmiyooo en son 1 ay önce yemiştim sizce almalıyım dimi içeniniz varsa bilgi verebilirmi
Peki iştah açmıyor mu? Ben de balık yemiyorum da...
Ayşin canım benim doktor da somonda olduğunu söyledi malesef burayada gelmiyoo bende takviye yapcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?