kızlar ben yemek isimlerine bile hasaslaştım....ne etcem böleee :S ama şimdi geçtiii. midem bomboş oldu.öğlen yemeğinde doldururum artık :)
evet canım banada somonda olduğunu söyledi...ama buradaki somonlarda ne kadar var bilemem...ssk karşılamıyo doğru söylüyorsun ...ama içinde bayağ var bir kere aldımı uzun süre gider..hatta dr.um doğumdan sonrada devam et bir süre dedi yararlıymış süt içinde...
canım hapının adı ne..ben haftada 2 kere yerim ama..dr yeterli olur demişti..şimdi siz dedikten sonra işkillendim..acaba yetmiyormu diye....bide senin aldığın ne kadar
Kızlar eşimin ilk görüşmesi bitti, güzel geçmiş, şartları da süper!!! Bir kişi alacaklarmış ve hızlı bir işe alım olacağını söylemişler. Eşim iyi geçti diyor... Bakalım inşallah eşimi alırlar işe... Öğleden sonraki görüşme iptal olmuş, pozisyonu dondurmuşlar((
Eşim de şimdi eve geliyor. Ama sabahkinin sağlık sigortasından araca, telefondan yemeğe, primden ferdi kaza sigortasına kadar her bişeysi var. Eyy büyük Allahım, sen bilirsin yarabbii!!!! :Saruboceq:
Ben işten çıkartılıp eve oturmadan önce İnsan kaynakları alanında çalışıyordum halbuki... Bütün gün işim, mülakat yapıp insanları işe yerleştiriyordum... Bu arada bizim şu anki durumumuz gibi, eşi hamile olanlara da ufak torpiller yapmadım değil. Onların duasını aldıysam eğer diyorum, belki şansımız biraz daha artar. Tabii bahsettiğim bu torpil, benzer şekilde uygun iki aday arasında kaldığımda, eşi hamile olana öncelik vermek şeklinde masum bir torpildi. Yoksa hiçbir şekilde hakedeni madur edip, haketmeyene öncelik şeklinde değildi... :1no2::1no2:
Yaa hangi kanalı açsam yemek yapılıyo yaaa!!! feci acıktım... Üstelik canım o kadar çok şeyi çekiyor ki, hangi birini yapıp da yesem diye karar bile veremiyorum... Edirneli olan var mı aranızda? Hani mayalı hamurdan bişey yaparlar tavada... Adını mahsus vermiyorum!!! kaydirigubbakcemile3Ondan mı yapsam acaba? Mayalı hamur da midemi bitirir valla, şimdi yesem gece uyuyamam.. Ayy ne zormuş işin bu tarafı... benneyaptımki
Adacyo; (nickin ne kadar zor bu arada :1closedeyes:)
sizin icin hayirli olan ne ise, onun olmasini diliyorum.
umarim hersey gonlunuzce olur tatlim.
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?