2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben yemek isimlerine bile hasaslaştım....ne etcem böleee :S ama şimdi geçtiii. midem bomboş oldu.öğlen yemeğinde doldururum artık :)

ben de aynı durumdayım... Hele de şu yemekteyiz programı var ya izlerken deliriyorum... Yemeklerin hazırlanışı, herkesin tattıktan sonraki yüz ifadelerinin zoomlanması falan beni benden alıyo... Ordaki menülerde pişen herşeyi yemek istiyorum... Aslında bir tanesinden bile bir tabak yesem doyarım ama gözüm aç, hepsini istiyorum işte!!! :dance::dance:

canım hapının adı ne..ben haftada 2 kere yerim ama..dr yeterli olur demişti..şimdi siz dedikten sonra işkillendim..acaba yetmiyormu diye....bide senin aldığın ne kadar

canım hapının adı ne..ben haftada 2 kere yerim ama..dr yeterli olur demişti..şimdi siz dedikten sonra işkillendim..acaba yetmiyormu diye....bide senin aldığın ne kadar

seven seas dı sanırım lacivert bir kutu..sarı şeffaf haplar....19 ytl civarıydı ssk karşılamıyor demişti bende özel sigortayla almıştım..aslında özel sigortamda karşılamıyor bir yıl dolmadığı için doğum ve kadın hastalıklarını karşılamıyor ama normal vitamin diye aldık aman kimin haberi olacak eczane verdi ya.aslında düşünce ve yönlendirmeler dr.a göre değişiyor merak etme sen iyi yiyorsun haftada iki defa...ben önceleri pek yemezidm balık şimdi hamilelik nedeniyle yiyorum onuda kendim yapmıyom annem ve kayınvalideme yaptırıyom..valla işten gelince zor geliyor yapmak...:jeyyar:...yerimseniben

Sağuk mu aldım yine acaba midem fifo oldu ilk giren ilk çıkıyor.su içemiyorum

gunaydin koca gobekli guzeller TEBESSUM hosgeldin sukur kavusturana diyorum :)) kizin olcagini soylemistim bilmem hatirlarmisin hadi cimcimen hayirli olsun.
ADACYO umarim esin o iki isten hangisini isterse o olsun ( bol parali bol tatilli bi is olsun) :))

balik hapi bende almistim 2 ay once falandi sanirim 1 kez ictim butun gun midem bulandi cok zaten yutmasida zor sonra bidahada almadim ama cok ceviz yiyorum acaba yetmezmi?

bu arada bebisim haftasonu hic durmadi ama dunden beri tik yok cok uzuluyorum simdi biraz su icip bi kac deneme yapiyim bakalim yoksa bugunde hissetmezsem catlarim herhalde.

o zman bende bakayım ya seninkini ya gülşahınkini alayım..omega 3 olsun diye cevizde yiyorum hergün mutlaka ama yetersiz olursa diye düşündüm bir an...

Kızlar eşimin ilk görüşmesi bitti, güzel geçmiş, şartları da süper!!! Bir kişi alacaklarmış ve hızlı bir işe alım olacağını söylemişler. Eşim iyi geçti diyor... Bakalım inşallah eşimi alırlar işe... Öğleden sonraki görüşme iptal olmuş, pozisyonu dondurmuşlar ((
Eşim de şimdi eve geliyor. Ama sabahkinin sağlık sigortasından araca, telefondan yemeğe, primden ferdi kaza sigortasına kadar her bişeysi var. Eyy büyük Allahım, sen bilirsin yarabbii!!!! :Saruboceq:
Ben işten çıkartılıp eve oturmadan önce İnsan kaynakları alanında çalışıyordum halbuki... Bütün gün işim, mülakat yapıp insanları işe yerleştiriyordum... Bu arada bizim şu anki durumumuz gibi, eşi hamile olanlara da ufak torpiller yapmadım değil. Onların duasını aldıysam eğer diyorum, belki şansımız biraz daha artar. Tabii bahsettiğim bu torpil, benzer şekilde uygun iki aday arasında kaldığımda, eşi hamile olana öncelik vermek şeklinde masum bir torpildi. Yoksa hiçbir şekilde hakedeni madur edip, haketmeyene öncelik şeklinde değildi... :1no2::1no2:

kizlar ben doktoruma sordugumda ceviz yiyorsan ilaca gerek yok.
dogal yollardan almaya calis dedi.
ben ceviz zaten yiyordum.gunde 3 adet.
aslinda bende doktora israr ettim alsam nolur filan gibisinden.
ısrarla vermedi ya :1closedeyes: neyse balikta yiyorum allahtan ben.

Allah razı olsun canım..
Allahım güler inşallah yüzünüze..
karşınıza çıksın inşallah yaptıklarınız.:Saruboceq:

Gulsahcım ve Umudumcum tavsiyelerinize uydum guzellerim ve cok sukur zayıf da olsa pıtırdanmalar oldu...Allah razı olsun canlarım...Yazık annemi de korkuttum valla...
Ben de omega 3 hapı kullanmıyorum balık pek yiyemiyorum ancak dediginiz gibi ben de ceviz yemeye calısıyorum..Ben yemesemde annem sagolsun zorla tıkıyor agzıma...
Napayım Ispartada annemin yanında son 2 haftam..Bırakayımda sımartsın beni azıcık degil mi:)

günaydın kızlarrrr.... erkenciydim ama anca okudum. eşimin yanına geldim az sonra da dişçiye gidicez. malum dişlerimde aşınma oldu bu dönemde.

hoşgeldin tebessüm, nihayete erdin sonunda. umarım çok sağlıklı ve huzurlu bi yaşam onu bekliyordur.
enel çok üzüldüm yaşadıklarına ama derler ya Allah bu günleri unutturmasın.gerçi önceki deneyimi de unutmamışsın ama:S

kızlar bbeniki oynamaya başladı dünden beri çok şükür. teyzem de dedi hareketli olursan bebek uyur diye. demekki tembeller bizimkiler...

ayşin canım özel mesaj attım sana, ben netten baktım istediğim renk bi mağzada görünüyodu ama her modeli de koymamışlardır sanırım siteye. senden rica edebilirim adresi ve mağza adını:)))))

ADACYO canım bu arada bir onceki mesajımda yazmayı unutmusum canım..
İnsallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..
Bebisler kısmetiyle gelirmis...
Annem hep oyle der.....

ADACYO
cım.
allah yardım etsin eder inş. bebişinde kısmetiyle bolluk içinde gelir inş.allah gönlünüze göre versin yüzünüz hep gülsün inş. jnm.sen çok güzel işler yapmışsın sende güzelliklerle karşılaşırsın umarım.

adacyo canım çoook sevindim inşallah alırlar..bebeğiniz kısmetiyle gelir..rızkıyla gelir..bir kapı kapanınca öteki açılır..yeterki bz dua edelim...

Adacyo; (nickin ne kadar zor bu arada :1closedeyes:)
sizin icin hayirli olan ne ise, onun olmasini diliyorum.
umarim hersey gonlunuzce olur tatlim.
:Saruboceq:

Yaa hangi kanalı açsam yemek yapılıyo yaaa!!! feci acıktım... Üstelik canım o kadar çok şeyi çekiyor ki, hangi birini yapıp da yesem diye karar bile veremiyorum... Edirneli olan var mı aranızda? Hani mayalı hamurdan bişey yaparlar tavada... Adını mahsus vermiyorum!!! kaydirigubbakcemile3Ondan mı yapsam acaba? Mayalı hamur da midemi bitirir valla, şimdi yesem gece uyuyamam.. Ayy ne zormuş işin bu tarafı... benneyaptımki

Cocuk yetistirme de Montessori egitimi ile ilgilenen, bu felsefeyi, arastiran bilen biri varmi aramizda kizlar?
Varsa gokte ararken yerde bulmus olucam, cok sevinicem.

tahmin ettim canının ne istediğini....ahhh ahhh o canlar çok şey istiyorda...birde dokunmasalar....edirneli değilim ama Tekirdağlıyım ve Edirnede üniv. okudum bilirim oraların yemeklerini az cok....bende işten çıkayım anneme yaptırıcam bir gün diyete ara vericem...ee canım istiyo yahu....

Adacyo; (nickin ne kadar zor bu arada :1closedeyes:)
sizin icin hayirli olan ne ise, onun olmasini diliyorum.
umarim hersey gonlunuzce olur tatlim.

Canlarım elif_bs nezdinde hepinize teşekkür ederim. Ben de fencidmlrms nin nickinde acayip zorlanıyorum. kaydirigubbakcemile3 Nickim konusunda üzgünüm, bu kadar sık kullanılacağını bilmiyordum üye olurken... :1no2: gerçek ismim Deniz. Dileyen böyle de hitap edebilir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…