tahmin ettim canının ne istediğini....ahhh ahhh o canlar çok şey istiyorda...birde dokunmasalar....edirneli değilim ama Tekirdağlıyım ve Edirnede üniv. okudum bilirim oraların yemeklerini az cok....bende işten çıkayım anneme yaptırıcam bir gün diyete ara vericem...ee canım istiyo yahu....
oo sitede 2 tane deniz oldu che guevera arkadaşımızın da adı deniz
ben birazdan kalkıp mayalıcam hamuru, İstanbuldaymışsın sen de... Buyur gel, ben bolca yapıcam, birlikte yeriz... :)))
Cocuk yetistirme de Montessori egitimi ile ilgilenen, bu felsefeyi, arastiran bilen biri varmi aramizda kizlar?
Varsa gokte ararken yerde bulmus olucam, cok sevinicem.
:Saruboceq:
ahhh ahhh çalışmasam birde..nasıl canım çekiyo bazen.şimdiye kadar hiç aşermedim ama canım istediği oluyor ara ara .....ben birazdan diyet yemeğimi, yicem yoğurtla beraber..:çok üzgünüm: birde salata yanına...iki saat sonrada meyve....
benim canım da kumpir istiyor kızlar yaa:tomato:
kızlar bi sorum var herkezden lütfen cvp bekliyorum çok kararsız kaldım dün dr gittim ayak bileklerimde ağrdığını ayakta dururken çok acıdığını söyledim oda bana calcimax d3 adlı bi kalsiyum ilacı verdi yanlız ilaç hayvanlar üzerinde denenmiş ve fetusun öldüğü saptanmış insanlarda hiç denenmemiş ilaç hakkında fikir sahibi olan yada aynı ilçtan kullanan rica ediyoru yazsın bekliyorum
kızlar bi sorum var herkezden lütfen cvp bekliyorum çok kararsız kaldım dün dr gittim ayak bileklerimde ağrdığını ayakta dururken çok acıdığını söyledim oda bana calcimax d3 adlı bi kalsiyum ilacı verdi yanlız ilaç hayvanlar üzerinde denenmiş ve fetusun öldüğü saptanmış insanlarda hiç denenmemiş ilaç hakkında fikir sahibi olan yada aynı ilçtan kullanan rica ediyoru yazsın bekliyorum
olsun sorun değil adacyo cum o kadar yüksek değil arada kaçamak yapabilirim....
Ehh o zaman iş çıkışı gel... Ben Ataşehir tarafındayım... Birlikte kaçamak yapalım... kaydirigubbakcemile3
Ehh o zaman iş çıkışı gel... Ben Ataşehir tarafındayım... Birlikte kaçamak yapalım... kaydirigubbakcemile3
:1no2: hic duymadim canim o neki oyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?