2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben birazdan kalkıp mayalıcam hamuru, İstanbuldaymışsın sen de... Buyur gel, ben bolca yapıcam, birlikte yeriz... :)))

oo sitede 2 tane deniz oldu che guevera arkadaşımızın da adı deniz

Evet nicklere bakınca neden isimlerin bilindiği anlaşılıyor... :roflol: che guevera da bana taş çıkartacak bir nicke sahip, zorluk konusunda... Nicki değiştirmek mümkün değil sanırım, bilen var mı? Mümkünse kolay bişey yapıvereyim... :)))

ben birazdan kalkıp mayalıcam hamuru, İstanbuldaymışsın sen de... Buyur gel, ben bolca yapıcam, birlikte yeriz... :)))

ahhh ahhh çalışmasam birde..nasıl canım çekiyo bazen.şimdiye kadar hiç aşermedim ama canım istediği oluyor ara ara .....ben birazdan diyet yemeğimi, yicem yoğurtla beraber..:çok üzgünüm: birde salata yanına...iki saat sonrada meyve....

kızlar bi sorum var herkezden lütfen cvp bekliyorum çok kararsız kaldım dün dr gittim ayak bileklerimde ağrdığını ayakta dururken çok acıdığını söyledim oda bana calcimax d3 adlı bi kalsiyum ilacı verdi yanlız ilaç hayvanlar üzerinde denenmiş ve fetusun öldüğü saptanmış insanlarda hiç denenmemiş ilaç hakkında fikir sahibi olan yada aynı ilçtan kullanan rica ediyoru yazsın bekliyorum

Ayy sende şeker çıkmıştı di mi, ben onu unuttum, çok afedersin...

benim canım da kumpir istiyor kızlar yaa:tomato:

Kumpiri bol malzemeli ve karışık seviyorsan bişey diyemicem ama eğer istediğin patatesli harcı ise, evde bol miktarda ve daha lezzetlisini yapıp yemen için bir tarif verebilirim... Röşti diyorlar kendisine... İsveç usulü bir patates yemeği aslında...
Ben hamurumu mayaladım bu arada... Olsun diye bekliyorum. cokacimcoookcokacimcoook

Canım ben hiç duymadım... Aman prospektüste dediğin tarzda bişeyler okuduğumda, doktorum vermiş olsa bile ben o ilaçları kullanmamayı tercih ediyorum, sonra da doktora kullandım diyorum. kaydirigubbakcemile3 Karar senin...

olsun sorun değil adacyo cum o kadar yüksek değil arada kaçamak yapabilirim....

ccek hiç duymadım ve bilgim yok üzgünüm....

arkadasim bu durumda ne denilir bilmiyorum madem sormussun soyliyim ben olsam kesinlikle kullanmazdim madem calsiyum eksikligin var gunde yarim litre sut ic o ilaci icipte icim icimi yiyecegine zorlarim kendimi sutumu icerim ama bu benim fikrim sonucta doktor degilim. son karar senin yada doktorunla tekrar gorus.

merhabalar..
gidin siz birbirinize gidin..
biz garip kaldik su gurbet ellerde.
.
benneyaptımki

Son düzenleme:

JNM BENDE İLAÇ ZORUNDA KALMADIĞIN SÜRECE KULLANMAMANINI SÖYLEYEBİLİRİM DAHA BİTKİSEL ÇÖZÜMLER BULABİLİRSİN...

SIK SIK AYAKLARINIZI YUKARIYA UZATARAK OTURUN

Isı şişmeyi artıracağından kendinizi serin tutmaya ve serin ortamlarda bulunmaya gayret edin. Suyun kaldırma kuvveti bebeğin pelvisinyukarısında tutulmasına yardımcı olacağından, olanağınız varsa sık sık yüzün veya havuzda yürüyün. Sıkı ve dar giysilerden kaçının. Destekleyici, pamuklu çoraplar giyinin, naylon çoraplardan kaçının. Düzenli egzersiz yapın. Hamilelikte hafif ayak ve bilek şişkinlikleri normal olmakla birlikte, aşağıdaki durumlarda mutlaka doktorunuza başvurun: Bu preeklempsi adı verilen ciddi bir durumun belirtisi olabilir. Preeklempsinin diğer bazı belirtileri de şiddetli baş ağrısı, bulanık görme ve baş dönmesidir. Özellikle baldırlarınız veya kalçanızda ağrı ve hassasiyetle birlikte yalnızca tek bacakta şişme olması. Bu durum kanda pıhtı belirtisi olabilir."

Eğer ayaklarınız çok ısınıp şişiyorsa onları saatlerce sıcak suda bekletmeyin, aksine kolonya ile ovalayın. Bilekleriniz ve ayaklarınız şişmeyecektir..(ALINTI)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…