2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehehhehe ben şimdi çıkayım akşama ancak varırım oraya yerimseniben....ben avrupa yakasındayım ve şuan merterdeyim.....

:1shok: akşama gelsen yine iyi, bu trafikte o da zor valla... Üzüldüm canım, keşke gelebilseydin...

atasehir miiii
bana cok yakinsin bende geliyorum cokacimcoook

Sen nerdesin, e hadi çık gel... mayalansın pişiricem az sonra, yakınsın madem yetişirsin... kaydirigubbakcemile2

atasehir miiii
bana cok yakinsin bende geliyorum cokacimcoook

sey bende gelebilermiyim acaba

cocuk yetistirme uzerine bir felsefe canımcım.
link veremiyorum ama google da aratinca cikiyor. cok ilgimi cekiyor benim

baktim canim okullarida varmis burda sayende ogrenmis oldum ama cocugu bireysellige cevreden kopartma gibi dezavantajlari varmis tabi ben sadece kisa bisey okudum iyi arastirmak lazim.

merhabalar..
gidin siz birbirinize gidin..
bizgarip kaldik su gurbet ellerde..benneyaptımki

Evet canım yaa Haribo'ları ve çikolataları saymazsak, yemek açısından özellikle biz Türkler için zor bir memlekette yaşıyorsun... Keşke sen de gelebilsen... Gelemesen de evde yapabileceğin bişey. Eş zamanlı sen de yap, yerken burdan yazışırız, sen de gelmişsin gibi olur... :)))

baktim canim okullarida varmis burda sayende ogrenmis oldum ama cocugu bireysellige cevreden kopartma gibi dezavantajlari varmis tabi ben sadece kisa bisey okudum iyi arastirmak lazim.
ya iste cok sanslisin, burada montessori egitimi veriyoruz diye 2-3 anaokulu var sadece,
onlarda sadece gostermelik birkac metaryel koymuslar koseye, verdikleri egitimin alakasi yok.

Evet her felsefe gibi bununda kotu taraflari var, onemli olan iyi yanlarini alip kotuleri elemek kaydirigubbakcemile3

cok derin bir konu gercekten. ben 3 ay filan oldu tanisali. hala hersey oturmus degil kafamda.
turkiyede bu egitimi kendi evlerinde kendi cabalari ile veren annelerin bloglari var, onlari takip etmeye calisiyorum ama yurtdisi seviyesinde degiliz tabi hala senağlama

Sevgili Ccek selamlar,

Sorduğun soruya, ilk vereceğim cevap ben kullanmazdım olurdu. Ancak tabii ki doktorun tahlil yaptı mı, farklı bir durum mu var bilemiyorum. Ama bir calsiyum desteğinin o yan etkileri göstermesini yadırgadım açıkçası. Bu durumda ege-deniz'e tamamen katılıyorum, yani sorun sadece kalsiyum eksikliği ise fayda/zarar risk oranına bakarsak ilacın yan etkisi korkunç gibi... Bence kullanmadan önce kendi doktorunla veya bir başka doktorla tekrar görüş. Doğal gıdalardan ki süt gayet zengin bu konuda protein vs'i de aynı anda alabiliyorsun, ya da durumuna göre başka bir ilaç önerebilir, doğal gıdalarda bulunan oranlardan daha fazlasına ihtiyacın varsa mesela...

tatli seyleri hic anmayalim..
yarin seker yüklemesi yapicak doktor..
kendimi bir günlük diyete soktum.. ne kadar dayanabilirsem artik..:bbo:
ay keske bi araya gelsenizde yaptiklarinizi bizimle paylassaniz..
ben isin sakasindayim..

Denizcim, oncelikle samimiyetine tesekkur ederim.

Bugun gelemem ama isterseniz bayramdan sonra bir haftasonu ogleden sonra cay icmeye bulusabiliriz biryerlerde ne dersiniz mirmirmirmir

Denizcim, oncelikle samimiyetine tesekkur ederim.

Bugun gelemem ama isterseniz bayramdan sonra bir haftasonu ogleden sonra cay icmeye bulusabiliriz biryerlerde ne dersiniz mirmirmirmir

Valla bana uyar, çok da sevinirim. Ben artık ev hanımı oldum, biliyorsunuz... İstanbul Anadolu yakasında olanlar varsa onlar da katılsın...Elifcim unutmayalım o zaman, bayramdan sonra konuşalım bu konuyu tekrar... Duyanlar da duymayanlara söylesin. :)))

benim de 17 mart ta gelecek prensesim bastan rahattım ama yaklastıkca heyecan artmaya basladı sabırsızlanıyorum artık su mart bır an once gelsin yakaydirigubbakcemile2

anlastik :içelim:
zaten benim existhunter a yani Füsuna bir cay borcum var,
hep birlikte program yapar, kadikoyde filan bulusuruz insallah :sm_cool:

Oh maşaallah götürün hamur işlerini.Benim de canım acayip kumpir istiyor dün geceden beri.Acaba aşerilen şeyi yememenin bir zararı varmıdır? Kendime hakim olmaya çalışıyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum.Kaç gündür diyorum hayırlısıyla sağlıklı birşekilde doğumumu bir yapayım vericem kendimi kababa, hamur işine.Hatta eşime dedimki doğumdan hemen sonra çiçek falan istemem bana iskender ısmarlıcaksın cokacimcoook

Kardelen_izmir hoşgeldin hayırlı olsun gebeliğin.Sağlıkla tamamla inşaallah.

ege-denizcim..
senin yolun bu taraflara düsecekti hani?
ne zaman ne zaman hiiii??

gelicem bacim gelmemmi zaten almanyayi gormeyi cok istiyorum esimde almanyayi cok seviyor. yengemlere gidince seninle gorusmeyi cok isterim cok guzel olur tabi dogumdan anca 4 5 ay sonra insallah.

kizlar oglen yemegine davet edildim kocis tarafindan 1 bucuk gibi kocisle carsida buluscaz daha 2 saat var ama ben bi dus alayim biraz susleneyim aksama gorusuruz gerci ben yine bakarim arada gidene kadar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…