hehehhehe ben şimdi çıkayım akşama ancak varırım oraya yerimseniben....ben avrupa yakasındayım ve şuan merterdeyim.....
atasehir miiii
bana cok yakinsin bende geliyorum cokacimcoook
evim o taraflara yakin ama isyerim gebzede :1shok: su an gebzedeyim yani a.s.:a015:Sen nerdesin, e hadi çık gel... mayalansın pişirem az sonra, yakınsın madem yetişirsin... kaydirigubbakcemile2
atasehir miiii
bana cok yakinsin bende geliyorum cokacimcoook
cocuk yetistirme uzerine bir felsefe canımcım.
link veremiyorum ama google da aratinca cikiyor. cok ilgimi cekiyor benim
merhabalar..
gidin siz birbirinize gidin..
bizgarip kaldik su gurbet ellerde..benneyaptımki
ya iste cok sanslisin, burada montessori egitimi veriyoruz diye 2-3 anaokulu var sadece,baktim canim okullarida varmis burda sayende ogrenmis oldum ama cocugu bireysellige cevreden kopartma gibi dezavantajlari varmis tabi ben sadece kisa bisey okudum iyi arastirmak lazim.
merhabalar..
gidin siz birbirinize gidin..
biz garip kaldik su gurbet ellerde..benneyaptımki
O zaman iş dönüşü gel... fisfisfisevim o taraflara yakin ama isyerim gebzede :1shok: su an gebzedeyim yani a.s.:a015:
sey bende gelebilermiyim acaba /quote]
Tabii ki ne demek... herkes gelebilir arkadaşlar, ayrıca samimiyim de... İsteyen özelden iletişime geçebilir. Egedeniz sen yakın mısın bana?
Evet canım yaa Haribo'ları ve çikolataları saymazsak, yemek açısından özellikle biz Türkler için zor bir memlekette yaşıyorsun... Keşke sen de gelebilsen... Gelemesen de evde yapabileceğin bişey. Eş zamanlı sen de yap, yerken burdan yazışırız, sen de gelmişsin gibi olur... :)))
O zaman iş dönüşü gel... fisfisfis
sey bende gelebilermiyim acaba /quote]
Tabii ki ne demek... herkes gelebilir arkadaşlar, ayrıca samimiyim de... İsteyen özelden iletişime geçebilir. Egedeniz sen yakın mısın bana?
senağlamasenağlama cook yakinim coookksenağlama sadece 5 saatlik bi ucak yolculuguna bakiyor:a015: ama yinede cok saol iyi niyetin ve misafirperverligin icin her ne ise o yiyeceginiz sey yemis kadar oldum sizede afiyet olsuna.s.
Denizcim, oncelikle samimiyetine tesekkur ederim.
Bugun gelemem ama isterseniz bayramdan sonra bir haftasonu ogleden sonra cay icmeye bulusabiliriz biryerlerde ne dersiniz mirmirmirmir
kızlar çok fena tekme yiyorum şu an çoştu cadım.
Valla bana uyar, çok da sevinirim. Ben artık ev hanımı oldum, biliyorsunuz... İstanbul Anadolu yakasında olanlar varsa onlar da katılsın...Elifcim unutmayalım o zaman, bayramdan sonra konuşalım bu konuyu tekrar... Duyanlar da duymayanlara söylesin. :)))
ege-denizcim..
senin yolun bu taraflara düsecekti hani?
ne zaman ne zaman hiiii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?