oyy.. saglik olsun be canim..cana gelecegine mala gelsin..:teselli:ne kumpiri bacım ya...dışarda yemek yemek hayal oldu..
arabamızın motorunu yaptırıyoruz 2000 ytl masraf çıktı havadan..senağlama
sabah dışarda kahvaltı yapabildik ancak..:çok üzgünüm:
evlere şenlik çerezim :))))inşallah güzel çıkar sonuçların
buket bacım benim de çok tatlı çekiyor canım ben hergün yiyorum tatlı ne olacak halim bilmiyorum 5 kilo almışım toplamda iyiyim ama daha 3 ay var anam!!!
benimkide öyle canim..
sabirlidir..
ama dün bardagi tasirdim galiba..
yok bile bile huysuzluk yaptim.. farkindaydimda..
amaaaaaaaaaaaaaaaan sositososito
dün söylemeyi unuttum ben kızımın arabası geldi çok güzel bayıldım çok hafif zaten piyasanın en hafif arabasıymış üretim yerine ve haffliliğine istinaden almıştım tavsiye edilir fiyatı d uygundur chicco liteway
hediye telsizimizi de yollamışlar!
dün söylemeyi unuttum ben kızımın arabası geldi çok güzel bayıldım çok hafif zaten piyasanın en hafif arabasıymış üretim yerine ve haffliliğine istinaden almıştım tavsiye edilir fiyatı d uygundur chicco liteway
hediye telsizimizi de yollamışlar!
benimde canım pişi istiyor hemde nasıl..
yapacak biri olsada yapsa..
Sehnaz, elbette yüz yüze görüsmedigimiz icin belli bir sima yoktu, hatta söyle diyeyim direk "sehnaz 52" yazisi gördüm :roflol::roflol: dedim ya internette yoktu merak ettim soramadim diye de..ama iyi olduguna sevindim canim...evet senin bir doktor azizligi yasadigini biliyorum..umarim ben de öyle birsey yasamam..zaten beklemisim 6 ay bir de öyle birsey olmasin sakin :roflol:
ne kumpiri bacım ya...dışarda yemek yemek hayal oldu..
arabamızın motorunu yaptırıyoruz 2000 ytl masraf çıktı havadan..senağlama
sabah dışarda kahvaltı yapabildik ancak..:çok üzgünüm:
slm kizlar gecmisi anca okudum, varya bayildim bayilcam ya, oglumu okuldan komsu alacakti arabayla almamis:mymeka:, ogretmeni aradi mete burda kimse almadi gelecekmisiniz almaya diye, kosa kosa gittim, kasiklarim agriyo, nefesim tumden gitti simdide, bana birseyler oluyor-tatlicadiarzu-
slm kizlar gecmisi anca okudum, varya bayildim bayilcam ya, oglumu okuldan komsu alacakti arabayla almamis:mymeka:, ogretmeni aradi mete burda kimse almadi gelecekmisiniz almaya diye, kosa kosa gittim, kasiklarim agriyo, nefesim tumden gitti simdide, bana birseyler oluyor-tatlicadiarzu-
Valla üşenmedim. Milföy sağolsun pratik hemen. Şimdi oturdum yemeye bile. Az sonrada kek çırpcam. Hızımı alamadım.can bogazdan gelirmis.. ye.. cokacimcoook
hamileyken yemicezde ne zaman yicez ..
ama söyle tadimlik ye yinede.. üsenmezsen tabii
Pek tatlıyla aram yok diyorum ama bu sıralar benimde oluyo arasıra.evlere şenlik çerezim :))))inşallah güzel çıkar sonuçların
buket bacım benim de çok tatlı çekiyor canım ben hergün yiyorum tatlı ne olacak halim bilmiyorum 5 kilo almışım toplamda iyiyim ama daha 3 ay var anam!!!
Kıyamam nazanım. Dikkat et kuşum küçük oğlunu unutma ne koşturması :1shok:[slm kizlar gecmisi anca okudum, varya bayildim bayilcam ya, oglumu okuldan komsu alacakti arabayla almamis:mymeka:, ogretmeni aradi mete burda kimse almadi gelecekmisiniz almaya diye, kosa kosa gittim, kasiklarim agriyo, nefesim tumden gitti simdide, bana birseyler oluyor-tatlicadiarzu-
oooo kızlar masallahınız var ya;
ben sizin gibi pisi kumpir, dolma sarma gotursem her gun heralde 10 kilo almis olarak giderim doktora.
ne sanslisiniz. benim yerime de yiyin emi.
bende bi mandalina soyim kendime benneyaptımki
gunaydiiinn. bende pisi istiyoruuummmmm ama nasil yapilir bilmiyorum(( bu arada annem yetisemiyor christmas a, vizesi hala cikmamis simdi bayramda gircek araya offf nekadarda heveslenmistim (
CEREZZZimmm sarkida pek romantikmis aglamak icin :)))) senin olayin benim kemal sunalin filminde hungur hungur aglamama benzemis :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?