2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne kumpiri bacım ya...dışarda yemek yemek hayal oldu..
arabamızın motorunu yaptırıyoruz 2000 ytl masraf çıktı havadan..senağlama
sabah dışarda kahvaltı yapabildik ancak..:çok üzgünüm:
oyy.. saglik olsun be canim..cana gelecegine mala gelsin..:teselli:

hemde ne evlere senlik -tatlicadiarzu-

benimkide öyle canim..
sabirlidir..
ama dün bardagi tasirdim galiba..
yok bile bile huysuzluk yaptim.. farkindaydimda..
amaaaaaaaaaaaaaaaan
sositososito

aynen cnm ortada hic bisi yokken benim kafamdan hep bisiler geciyo ve ortaligi karistiriyorum yine Allahdan bizimkilerde alt dan aliyolar yani bide almasalar amaninnnnkaydirigubbakcemile3

hayirli olsun güle güle kullanin.

Aslıcım güle güle kullanın canım.. resmini de koysan ya... Aldığın siteden kopyalayıp. :)))

güle güle kullansin bebisin ins

Merhaba Arkadaslar,

nasiliz bakalim,keyifler iyi insallah? ben bugn gec kalktim biraz ... kafam ambele olmus gibi..hemen kendimi disari atmak istiyorum...bugün söyle kizima birseyler almak istiyorum..teyzeleri ilk alisverisimiz olacagi icin cok heyecanliyiz:))

siz tam gaz devam ediyorsunuz sanirim alisverislere..Bu arada aslicim hayirli olsun canim,insallah güzel güzel yerelere götürürsün bebisini...

ins yasamassin cnm... bende demistim hatirladin mi bilemem senin kizin olcakmis gibi hissediyorum diye..ohh hazirliklara baslarsin artik pembis pembis ne güzel..[/QUOTE]

evet canim hatirladim, konusmustuk kiz olmasi ihtimali üzerine...ya zaten herkesin demesi gibi nazindan belliydi :roflol:
ilkin ben cin takivimde falan tutuyor diye ve hamilelik oncesi basalayan erkek cocuklarina olan ilgimden ötürü de erkek cocuk annesi olacagimi düsünmüstüm ama ne zaman ki kipirdadi,onun bir kiz oldugunu hissettim kaydirigubbakcemile3 ama insan duymayinca emin olamiyor..doktorum bile dogmadan hicbirsey kesin degil dedi bana ya:roflol: bizim bir arkadasa oldu öyle..bütün bir hamileligi boyunca erkek dediler düsün..nasil oldu anlamadik ama kiz dogdu:roflol: onun icin yine de temkinli olmak lazim sanirima.s aman hayirlisi insallah...saglikli sihatli olsunlar da insallah gerisi bos...

ne kumpiri bacım ya...dışarda yemek yemek hayal oldu..
arabamızın motorunu yaptırıyoruz 2000 ytl masraf çıktı havadan..senağlama
sabah dışarda kahvaltı yapabildik ancak..:çok üzgünüm:

ahhh o arabalar yokmu herşeyden çok para yiyorlar yaaa...yazın bakım yaptırdık serviste ben sanıyorum 200 falan tutar eşim bi geldi 1200 tutmuş:1shok:taksit yaptılar oda yalvar yakar 3 taksit..ohh dedim artık onun borcu bitti,beyenfendi gitti bütün lastiklerini değiştirdi kış lastiği aldısenağlamasenağlama yeter be yeteeer bu neee...çocuğumuza arabaya harcadığımızın 10 da birini harcamadık yaa...dr doğum şubatta olabilir dedi..oda kar buz zamanına denk gelmesin yollarda kalmayalık elaleme muhtaç olmayalım diye kış lastiği almışmışmirmirmirmir:uhm:
geçen yıl arkadaş doğum yaptıda bakımını zamnında yaptırmadıkları için tam doğum zamanı arabaları bozuldu 3000 masraf çıktı...herşeyleriyle biz ilgilenmiştik gel git olaylarında..onlar gibi yarı yolda mı kalalım diyor ama ben artık iyice uyuz oluyorum bu araba amasrafına..off yaaa

pişi nasıl bişey???? lokma yada gödek denen mayalı hamur yağda kızartılıyor omu...
ben artık yemek yerken ölüm gibi geliyor..midem çok yanıyor..tek kahvaltıda rahatım...oda çok acıktığımdan...akşam en geç 6 da yiyeceğim yoksa mide yanmasından uyuyamıyorum..6 dan sonra meyve bile yiyemiyorum..ama nedense maşallah löp löp alıyoruz kiloları yawww

slm kizlar gecmisi anca okudum, varya bayildim bayilcam ya, oglumu okuldan komsu alacakti arabayla almamis:mymeka:, ogretmeni aradi mete burda kimse almadi gelecekmisiniz almaya diye, kosa kosa gittim, kasiklarim agriyo, nefesim tumden gitti simdide, bana birseyler oluyor-tatlicadiarzu-

hazir nefes nefese kalmissin o komsuyu bi kosu yolda gel -tatlicadiarzu-

aslıcım hayırlı olsun bebişin güzel günlerde binsin içine inşallah:)
ah rehavetcim bu arabadan çektiklerimizi bi bilsen..hayır bu kurban arifesinde gereksiz bi masraf çıktı bize.daha da neler çıkacağı belli değil.cumaya kadar her an her herşey olabilir..
nazancım o komşuya ara iki laf et ona.terbiyesiz kadın

Haydaaa!!!!! Niye gitmemiş peki almaya? Bak merak ettim şimdi... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

gunaydiiinn. bende pisi istiyoruuummmmm ama nasil yapilir bilmiyorum(( bu arada annem yetisemiyor christmas a, vizesi hala cikmamis simdi bayramda gircek araya offf nekadarda heveslenmistim (
CEREZZZimmm sarkida pek romantikmis aglamak icin :)))) senin olayin benim kemal sunalin filminde hungur hungur aglamama benzemis :))))

nazan doverim ben o komsunu bak sorumsuza kendi cocugunu almista seninkini mi birakmis yoksaklava:klava:

can bogazdan gelirmis.. ye.. cokacimcoook
hamileyken yemicezde ne zaman yicez ..
ama söyle tadimlik ye yinede.. üsenmezsen tabii
Valla üşenmedim. Milföy sağolsun pratik hemen. Şimdi oturdum yemeye bile. Az sonrada kek çırpcam. Hızımı alamadım.

Pek tatlıyla aram yok diyorum ama bu sıralar benimde oluyo arasıra.

Kıyamam nazanım. Dikkat et kuşum küçük oğlunu unutma ne koşturması :1shok:[
O komşuna bi merdane de benden klava:/COLOR]

oooo kızlar masallahınız var ya;
ben sizin gibi pisi kumpir, dolma sarma gotursem her gun heralde 10 kilo almis olarak giderim doktora.
ne sanslisiniz. benim yerime de yiyin emi.
bende bi mandalina soyim kendime benneyaptımki

oooo kızlar masallahınız var ya;
ben sizin gibi pisi kumpir, dolma sarma gotursem her gun heralde 10 kilo almis olarak giderim doktora.
ne sanslisiniz. benim yerime de yiyin emi.
bende bi mandalina soyim kendime benneyaptımki

elifim ben zaten şimdiden 10 kiloyu geçtiğim için sorun yok yaani :asigim::asigim:

ben sarkiyi söyle yorumlayip agladim..
zamanimda böyle evelenlim diye pesimden kosan adama bak..
isi gücü beni kizdirmak..ahhh ahhh .. diye
sonra halime güldüm.. gözümde yaslarla.
. -tatlicadiarzu-

belki annecin bi sürpriz yapar calar zili giriverir iceri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…