2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy, ben de gidip bir tartılayım... Ama üstte başta ne varsa çıkarıldıktan sonra tabiii.... yerimseniben
:bbo: Tartılıp geleyim, sonucu sizlere de söylicem (UMARIMMMM)

oooo kızlar masallahınız var ya;
ben sizin gibi pisi kumpir, dolma sarma gotursem her gun heralde 10 kilo almis olarak giderim doktora.
ne sanslisiniz. benim yerime de yiyin emi.
bende bi mandalina soyim kendime benneyaptımki

elifim senle karsilikli mandalina yiyoruz yerimseniben ama benimkini 1 taneyle sinirli kalacagini hic sanmiyorum :jeyyar:

pişi ekmek hamuruyla yapılıyor canım..
ama kim gidecek ekmek hamuru almaya.araba olsa hiçüşenmem ama araba şu an tamirde..yol çok büyüyor gözüme..

oooo kızlar masallahınız var ya;
ben sizin gibi pisi kumpir, dolma sarma gotursem her gun heralde 10 kilo almis olarak giderim doktora.
ne sanslisiniz. benim yerime de yiyin emi.
bende bi mandalina soyim kendime benneyaptımki

sen vitaminli besleniyorsun :hooray:
bende bi havuc soyim bari
cokacimcoook

kaydirigubbakcemilehadi gelin ben size yapayim pisiyi

ayy bu kadar olur ya ayni anda gülsah´in ezgin´in ve zeynep´in pisi yiyecegi tuttu:roflol::jeyyar:

bu arada sanma ki elifcim hergün birseyler cekiyorda yiyoruz..walla herseyin yagina tuzuna yok kalorisine bakmaktan canim cikiyor..cogu zaman firinda cok az yagla yiyorum yemeklerimi...buna mecburuz da..hele ki simdi bir de emzirme dönemi geliyor aman Allahhim...
aa bu arada aklima gelmisken bir doktorun sitesinde okumustum havuc cok süt yapiyormus bilginizeee....

ezgi canim, senin adina üzüldüm walla..benim de annemler gelecekti göya bayramda son andan yan cizdiler :mymeka: ama ben insalalh 15 aralikta ucacagim istanbula...ya bu arada doktorum dedi ki bana ucmak icin cok iyi bir aralik, ben olsam ben de giderdim bir yerlere dedi..istersen ve doktorun bir mani görmezse bir haftaligina git gel bi...walla sonra bir sürü sey girecek araya kalcaz kaldigimiz yerde

tartıldımmmmm....
En son verdiğim 1,5 kilonun, 1 kilosu geri alınmış. Toplamda alınan kilo 7,5 oldu yani... ben de böyle; iki ileri, bir geri... Neyse korktuğum kadar kötü değilmiş!! Ben verdiğim 1,5 kiloyu geri alıp, üstüne de eklemiş olmaktan korkuyordum. Doktor kontrolüm 15 Aralık'ta... O zamana kadar 1 kilo daha alsam süper olur. Böylelikle 28+1 iken 8,5 kilo almış olurum. başarabilir miyim sizce? :1rolleyes:fisfisfis:jeyyar:

yok be canimin ici annemde dil yok yer bilmez yurt bilmez yani supriz yapacak durumu yok zaten biletini ben alicam hayirlisiyla bi onaylansa..

Ya bu arada ADACYO kusura bakma canim eger yaniliyorsam da bagisla lütfen, yenisin sen degil mi? nikini yeni yeni görüyorumda...

[tebessumden alinti
ezgi canim, senin adina üzüldüm walla..benim de annemler gelecekti göya bayramda son andan yan cizdiler :mymeka: ama ben insalalh 15 aralikta ucacagim istanbula...ya bu arada doktorum dedi ki bana ucmak icin cok iyi bir aralik, ben olsam ben de giderdim bir yerlere dedi..istersen ve doktorun bir mani görmezse bir haftaligina git gel bi...walla sonra bir sürü sey girecek araya kalcaz kaldigimiz yerde[/QUOTE]

evet iyi olurdu belki ama gidemem canim burda christmas yemegi nekadar onemli biliyorsun yani kocisi kesinlikle yalniz birakamam cok uzulur oda 19 aralikta tatile cikiyo 5 ocaga kadar yapilcak cok sey var evde yani burda olmam herbakimdan iyi. bu arada pisiye gercekten taktim simdi ama o hamuru yapmak sanirim zor is bende uydurma biseyler yapiyim bari yerini tutmaz ama:1no2:

Son düzenleme:

evet iyi olurdu belki ama gidemem canim burda christmas yemegi nekadar onemli biliyorsun yani kocisi kesinlikle yalniz birakamam cok uzulur oda 19 aralikta tatile cikiyo 5 ocaga kadar yapilcak cok sey var evde yani burda olmam herbakimdan iyi. bu arada pisiye gercekten taktim simdi ama o hamuru yapmak sanirim zor is bende uydurma biseyler yapiyim bari yerini tutmaz ama:1no2:[/QUOTE]

aaa evet bak onu tamamen unuttum ben..dogru sik düsmez simdi birakman..o zaman insallah annecigine cikar vize de 3 bayrami birlikte yasarsiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

ya dur su pisi bir arastirak netten millet nasl yapiyor...sonucta bildigin mayali ekmek hamuru yavrucum, baklava acmicaz ne de olsa :roflol:

elifff yavrum sen bugün hakkaten uyuyon heeee...yani cerezimin dedigi kadar var:roflol: azcik hizli ol bakem :jeyyar:

geçenlerde ben pişi istediğimde hepiniz fırına yollamıştınız beni:)) hadi şimdi herkes fırına. fırına ulaşamayan da biraz mayalı hamur yapsın. zaten teyzem 5-10 dk da mayalanır dedi. sıcak bi yere koyun.

ben de yürüyüşümden geldim. 1 saatten fazla yürümüşüm. tuhafiyeye girdim ordaki kadın anladı bebek mi var dedi. göbüşüm belli oluyomuş da normal göbek değil demiş kendisine. bir de bol mont giyinmiştim. yüzümden de anlaşılıyomuş zati... ahhhh nerde o seksülükkkkk....

ama senin adina cok sevindim tebessum eminim cok iyi gelcektir bi istanbul tatili sana oh ne yemekler yersin sen simdi orda zaten turkiye denince aklima sadece yemek geliyor :)) bende 65 kilo olmusum bu arada.

dise dis diyorsun yani :jeyyar: dedim ya yapariz ya sanki baklava mi accez sırnaşık şey

sen nasilsin cnm bu arada? görüsemedik uzun zaman oldu..

ya bu arada aysincim, ben seni kime benzettim biliyor musun? hani su kücük kadinlar dizisindeki armi var ya, ona benziyorsun sen kiz :kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.
ve sonunda evimdeyim.eşim biraz daha iyi.ona bakayım,evi toplamak temizlemek için kadın gelicek yarın.iyiyiz kızımla bir sorun yok ama hareksiz bugün nedense?bakayım hiç hareket etmeyecekmi?
bu arada 10 kilo almışım.50 ile başladım 60 olmuşum.boğazıma dur diyemiyorum çok seviyorum yemek yemeği artık.
nazancım gülüm öğle koşmasaydın.allah korusun.iyisin ama şimdi dimi?
çerezim sonuçların inşallah güzel çıkar.
rehavetcim sevindim sonuçların güzel çıkmasına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…