oooo kızlar masallahınız var ya;
ben sizin gibi pisi kumpir, dolma sarma gotursem her gun heralde 10 kilo almis olarak giderim doktora.
ne sanslisiniz. benim yerime de yiyin emi.
bende bi mandalina soyim kendime benneyaptımki
oooo kızlar masallahınız var ya;
ben sizin gibi pisi kumpir, dolma sarma gotursem her gun heralde 10 kilo almis olarak giderim doktora.
ne sanslisiniz. benim yerime de yiyin emi.
bende bi mandalina soyim kendime benneyaptımki
ben sarkiyi söyle yorumlayip agladim..
zamanimda böyle evelenlim diye pesimden kosan adama bak..
isi gücü beni kizdirmak..ahhh ahhh .. diye
sonra halime güldüm.. gözümde yaslarla.. -tatlicadiarzu-
belki annecin bi sürpriz yapar calar zili giriverir iceri
elifim ben zaten şimdiden 10 kiloyu geçtiğim için sorun yok yaani :asigim::asigim:
:roflol:
alemsin buketcim...
Ya bu arada ADACYO kusura bakma canim eger yaniliyorsam da bagisla lütfen, yenisin sen degil mi? nikini yeni yeni görüyorumda...
[tebessumden alinti
ezgi canim, senin adina üzüldüm walla..benim de annemler gelecekti göya bayramda son andan yan cizdiler :mymeka: ama ben insalalh 15 aralikta ucacagim istanbula...ya bu arada doktorum dedi ki bana ucmak icin cok iyi bir aralik, ben olsam ben de giderdim bir yerlere dedi..istersen ve doktorun bir mani görmezse bir haftaligina git gel bi...walla sonra bir sürü sey girecek araya kalcaz kaldigimiz yerde
evet canım, yanılmıyorsun... Topu topu 10 gündür aranızdayım...
geçenlerde ben pişi istediğimde hepiniz fırına yollamıştınız beni:)) hadi şimdi herkes fırına. fırına ulaşamayan da biraz mayalı hamur yapsın. zaten teyzem 5-10 dk da mayalanır dedi. sıcak bi yere koyun.
ben de yürüyüşümden geldim. 1 saatten fazla yürümüşüm. tuhafiyeye girdim ordaki kadın anladı bebek mi var dedi. göbüşüm belli oluyomuş da normal göbek değil demiş kendisine. bir de bol mont giyinmiştim. yüzümden de anlaşılıyomuş zati... ahhhh nerde o seksülükkkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?