2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama senin adina cok sevindim tebessum eminim cok iyi gelcektir bi istanbul tatili sana oh ne yemekler yersin sen simdi orda zaten turkiye denince aklima sadece yemek geliyor :)) bende 65 kilo olmusum bu arada.

walla evet canim harika olacak insallah..arkaslarimla gezecem insallah bol bol kar kis demedenhihoyyyt yani insallah Allahtan bir mani cikmazsa,temkinli konusaktaaaşakkıdı
yemek mevzuna gelince canim, walla pek öyle olmayacak gibi cünkü dikkat etmem lazim..ki bende bi anne ve bir kiz kardes var emin ol ben yemek istesem de elime vururlar :roflol::roflol:
saka bi yana pisi misi dedigime bakma aklima gelio ama yemiom öyle herseyi..babamin demesi gibi "sanki yedim yapiyorum" :roflol::roflol:

Son düzenleme:
hosgeldin o zaman canim...a.s. ben yoktum da o arada kacirmisim..
ama masallah iyi isinmissin gruba :jeyyar: biz severiz öyle konuskan insanlari :jeyyar:

Hoşbuldum canım... Isınmam mıııı? Anında!!! gelir gelmez senin bile dikkatini çektiğime göre pek utandım şimdi gevezeliğimden...
Ben zaten şu ara sadece göbek ve çeneden ibaret bir bünyeyim... Haa bir de midem var, onu unutmamam lazım!!! yerimseniben

cerezdir neyapsa yeridirsırnaşık şey cikiverir simdi bi yerden merak etme:roflol:

kizlar bisey sorcam bu maya dediginiz sey sivi biseymi toz biseymi. ingilizce bilen varsa lutfen yazsin" yeast" demi bahsettiginiz sey.

taa kendisi canim...hem yas hem de bira mayasi var iste..ikisini de kullanabilirsin..burda mesala ben kabartma tozu gibi paketlerde bira mayasini bulabiliyorum rahatlikla..genelde yas mayanin yarisina tekabül ediyor ama sen yine de oku üstünü canim..

selam canikom, e sen olmayınca görüşemedik bi süre:) kızın olacakmış Allah analı babalı sağlıklı, uzun ömürlü, mutlu bi yaşam sunsun inşallah. hepimizinkine kızlar:)))

bu arada armi de kim yahu?

saol canim..malum internetin azizligine ugradim iste..ayy meger internet ne cok sey demekmisşakkıdı

msni ac bi sana birsey yollicam ordan bak kimmis armi kaydirigubbakcemile

bu arada pisi muhabbetinizi görmemezlikden geliyorum ne zamandir ama dönü dolasip konu yine pisiye geliyor..
ne güzel yememe karari almistim onu.. sInIrlarImI zorlamayin
klava:

beyaz ekmek yemiyorum,hamur işi yemiyorum ama geçen yufkadan bi börek yapmıştım ondan yedim akşam yemeği niyetine ....:çok üzgünüm:

ehhh yiyin gari ...benimde yiyeceğim günler gelecek....ama diyete başlayalı kilom değişmedi hiç dengeliyim yani....inşallah bayramda kaçırmam...en çok istediğim şey ise bazen tatlı oluyor.. yiyemediğim tatlı... :çok üzgünüm:

gecen sene ekmek makinasinda ekmek yapiyodum ozamandan kalma maya buldum 2007 tarihli ( tuh gitti guzelim pisi hayalleri ben birazdaha kurcaliyim mutfagi olmadi baska bisey yapayim bari. simdilik hoscakalin.

Kızlar selamlar,
Annem Bişi'yi, bizde "b" ile söyleniyor neyse işte, mayalı hamurdan yapmıyor, kolay bir tarifi var hemen vereyim size; 1 bardak un, 1 bardak süt ve 1 yumurta, miktar gözünüze az gelirse 2'ye katlayabilirsiniz, tahminen 1 tatlı kaşığı da tuz, hiç tuzda koymayabilrisiniz ağız tadınıza göre :) 1'er kaşık -çorba kaşığı- halinde yağda kızartırsanız bişi oluyor, yine 1'er kaşık halinde yağsız teflon tavada pişirirseniz krep oluyor. Özellikle bişi beyaz peynirle süper gidiyor... Krep tatlı tuzlu herşeyle yeniyo zaten :)

Bu arada kar mar demeyin noolursunuz, burada hava sıcaklığı hala 30 derece, klima çalışıyor, nerden bulruum ben kar'ı :)
Neyse sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:
ayy aşermeler diyetler falan filan...valla bende sabah 1 dilim ekmek yiyorum bir daha yemiyorum...pilav yok,hamurişi yok,tatlı yok(geçen gün puding yedim sadece 1 kase)...
hep sebze,meyve,salata,yoğurt,bide et yiyorum..hee tabi sütümüde içiyorum..ama 2 hafta içinde biranda kilo aldım anlamadım...
inşallah bayramda kaçırmam ölçüyü...valla affetmiyor bu hamilelik hemen kiloya dönüyor..12 ile bitirmeyi istiyorum ..inşallah başarabilirim...
4 kilom 12 haftam kaldı...3 haftada yada 4 haftada 1 kilo almam lazım...en fazla..

kalorisi düsük gibi gözüken bu tarif icin cok tesekkürler canim a.s.

ya bu arada sen nerdesin canim ya, güney yarim kürede bir yerde mi yoksa? avusturalya gibi

o zaman benimde 12 haftam ve 6 kilom kalmis..
hadi hayirlisi bakalim
:ecrin_bebek:

elifff yavrum sen bugün hakkaten uyuyon heeee...yani cerezimin dedigi kadar var:roflol: azcik hizli ol bakem :jeyyar:

uyuyorum kızım vallahi uyuyorum, bu yorgunlukla nasil bayram tatiline cikicam onuda bilmiyorum fisfisfis

ayşin birak canım sen bunları, bunlar yer yer hic bisey olmaz masallah dipcik gibiler.
biz kendimize bakalim sekerim. yemememiz dayanmamiz lazim.
az kaldi lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…