elifff yavrum sen bugün hakkaten uyuyon heeee...yani cerezimin dedigi kadar var:roflol: azcik hizli ol bakem :jeyyar:
cerez deyince hakkaten o nerde ya..online gözükmüyor...
cerez deyince hakkaten o nerde ya..online gözükmüyor...
ama senin adina cok sevindim tebessum eminim cok iyi gelcektir bi istanbul tatili sana oh ne yemekler yersin sen simdi orda zaten turkiye denince aklima sadece yemek geliyor :)) bende 65 kilo olmusum bu arada.
hosgeldin o zaman canim...a.s. ben yoktum da o arada kacirmisim..
ama masallah iyi isinmissin gruba :jeyyar: biz severiz öyle konuskan insanlari :jeyyar:
cerezdir neyapsa yeridirsırnaşık şey cikiverir simdi bi yerden merak etme:roflol:
kizlar bisey sorcam bu maya dediginiz sey sivi biseymi toz biseymi. ingilizce bilen varsa lutfen yazsin" yeast" demi bahsettiginiz sey.
benimkide hocanin dedigini yap yaptigini yapma misali..
baskalarina hizlan diyorum kendim tembelim -tatlicadiarzu-
hava yagmurlu karli.. icim karardi
kar miii..dedin...yaa ben deeee istiyorummm yagsinnn yaaaa
selam canikom, e sen olmayınca görüşemedik bi süre:) kızın olacakmış Allah analı babalı sağlıklı, uzun ömürlü, mutlu bi yaşam sunsun inşallah. hepimizinkine kızlar:)))
bu arada armi de kim yahu?
amann allahımmmm Tebessüm kara da aşermeye başladı kaçın kızlarr......
amann allahımmmm Tebessüm kara da aşermeye başladı kaçın kızlarr......
Kızlar selamlar,
Annem Bişi'yi, bizde "b" ile söyleniyor neyse işte, mayalı hamurdan yapmıyor, kolay bir tarifi var hemen vereyim size; 1 bardak un, 1 bardak süt ve 1 yumurta, tahminen 1 tatlı kaşığı da tuz, miktar gözünüze az gelirse 2'ye katlayabilirsiniz, hiç tuzda koymayabilrisiniz ağız tadınıza göre :) 1'er kaşık -çorba kaşığı- halinde yağda kızartırsanız bişi oluyor, yine 1'er kaşık halinde yağsız teflon tavada pişirirseniz krep oluyor. Özellikle bişi beyaz peynirle süper gidiyor... Krep tatlı tuzlu herşeyle yeniyo zaten :)
Bu arada kar mar demeyin noolursunuz, burada hava sıcaklığı hala 30 derece, klima çalışıyor, nerden bulruum ben kar'ı :)
Neyse sağlıcakla kalın...
ayy aşermeler diyetler falan filan...valla bende sabah 1 dilim ekmek yiyorum bir daha yemiyorum...pilav yok,hamurişi yok,tatlı yok(geçen gün puding yedim sadece 1 kase)...
hep sebze,meyve,salata,yoğurt,bide et yiyorum..hee tabi sütümüde içiyorum..ama 2 hafta içinde biranda kilo aldım anlamadım...
inşallah bayramda kaçırmam ölçüyü...valla affetmiyor bu hamilelik hemen kiloya dönüyor..12 ile bitirmeyi istiyorum ..inşallah başarabilirim...
4 kilom 12 haftam kaldı...3 haftada yada 4 haftada 1 kilo almam lazım...en fazla..
elifff yavrum sen bugün hakkaten uyuyon heeee...yani cerezimin dedigi kadar var:roflol: azcik hizli ol bakem :jeyyar:
ayşin birak canım sen bunları, bunlar yer yer hic bisey olmaz masallah dipcik gibiler.beyaz ekmek yemiyorum,hamur işi yemiyorum ama geçen yufkadan bi börek yapmıştım ondan yedim akşam yemeği niyetine ....:çok üzgünüm:
ehhh yiyin gari ...benimde yiyeceğim günler gelecek....ama diyete başlayalı kilom değişmedi hiç dengeliyim yani....inşallah bayramda kaçırmam...en çok istediğim şey ise bazen tatlı oluyor.. yiyemediğim tatlı... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?