- 21 Temmuz 2008
- 789
- 34
- 98
kalorisi düsük gibi gözüken bu tarif icin cok tesekkürler canim a.s.
ya bu arada sen nerdesin canim ya, güney yarim kürede bir yerde mi yoksa? avusturalya gibi
Tebessümcüm güney yarım küreye inemedik henüz ama azimliyiz gitgide yaklaşıyoruz :) İş dolayısıyla 2-3 yılda bir ülke değişiyor bizde, neyse şuan Katar'dayız, haritada kolay bulmak adına Dubai'nin üstündeki küçük çıkıntı :) Yolu burdan geçen olursa beklerim... Gayet sıcak bir karşılama olacağına emin olabilirsiniz :)))
merak etme cicim bayram gelsin acilirsin, daha olmadi acarlar seni :jeyyar:
ya sen ne mühendisisin acep??? hayir uykulu bir mühendisi calistiyorlar mi :roflol: insaat falansa yandin yani :roflol:
Tebessümcüm güney yarım küreye inemedik henüz ama azimliyiz gitgide yaklaşıyoruz :) İş dolayısıyla 2-3 yılda bir ülke değişiyor bizde, neyse şuan Katar'dayız, haritada kolay bulmak adına Dubai'nin üstündeki küçük çıkıntı :) Yolu burdan geçen olursa beklerim... Gayet sıcak bir karşılama olacağına emin olabilirsiniz :)))
kizlar böcügümüzün selami var..
ban yemis yarin ikiye kadar kk kapilari kendisine kapaliymis..kaydirigubbakcemile
haber verecekmisim size.. elci misali
gözü üzerimizdeymis.. aman he giyabinda konusmayin fururmus bizi
peeeeeeeeeeeeeeeeeh
ahahaha dedim ya bizimkiler almanyada egitimde diye.
yoksa, bizim isyeri adami demir gibi yapar valla uyutmazlar oyle :jeyyar:
aslen makinaciyim canım ben. karisik biraz ama benim isler gucler. tbtakla ortak bir proje yurutuyoruz simdi otomasyon olayı filan.
Bende tam yazacaktım gülşaha nooldu kapsama alanı dışında yazıyo diye.
Kızlar selamlar,
Annem Bişi'yi, bizde "b" ile söyleniyor neyse işte, mayalı hamurdan yapmıyor, kolay bir tarifi var hemen vereyim size; 1 bardak un, 1 bardak süt ve 1 yumurta, miktar gözünüze az gelirse 2'ye katlayabilirsiniz, tahminen 1 tatlı kaşığı da tuz, hiç tuzda koymayabilrisiniz ağız tadınıza göre :) 1'er kaşık -çorba kaşığı- halinde yağda kızartırsanız bişi oluyor, yine 1'er kaşık halinde yağsız teflon tavada pişirirseniz krep oluyor. Özellikle bişi beyaz peynirle süper gidiyor... Krep tatlı tuzlu herşeyle yeniyo zaten :)
Bu arada kar mar demeyin noolursunuz, burada hava sıcaklığı hala 30 derece, klima çalışıyor, nerden bulruum ben kar'ı :)
Neyse sağlıcakla kalın...
röntgencilik yapiyo kendileri :icecream:
demek üstümüzde dolasan göz onun gözüydü :roflol::roflol::roflol: diyorum ben de bu misafir kim, ya da senin tanimlaman daha dogru bu röntgenci kim :roflol::roflol:
cok kaba kendisi cook..
hak etmis bani.. şakkıdı
durulur biraz.. gözü dönmüs resmen
Elif_bs'cim, yok burda kapalılık durumu gibi birşey sözkonusu değil, yani İzmir'de nasıl dolanıyorsam burda da aynen öyle, kimse kimseye karışmıyor burada, düşünün otellerin havuz ve plaj kısmında heremlik/selamlık ayrımı yok burada... Gelişmişlik olarak dubai modunda, tabii ki dubai biraz daha hızlı atılımlar yaptı, son Atlantis oteli falan süper oldu... Bunlarda aynı yolda takip ediyor... Ama 3-5 yılları var bana göre...
Tebessümcüm, valla temiz kalpliymişsin, Elif_bs'de tutmadı ama bende tutturdun :) Ben inşaat yüksek mühendisiyim, ofiste çalışıyorum, planlama biriminden sorumluyum. Son 3 haftaya girdiğimizden şirkette uyku ve miskinlik halime karşı genel bir anlayış sözkonusu, birde aynı firma ve ekiple 3. ülke olunca baya içli dışlı olunuyor, nazım geçiyor allahtan...
İşin doğrusu 2-3 yılda bir yer değiştirmek şimdilik hoşuma gidiyor, ev eşya derdi olmuyor zaten, ama iherşeye rağmen nsanın yinede "evim" dediği yer senede birkaç ay kalabilse de Türkiye'deki evi oluyor... Allahtan eşim yanımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?