2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rehavet insallah basarirsin canim yaaa..hepimiz ayniyzi...bakma pisi misi deniyor ama..walla zaten ben triod sebebiyle cok kilo almistim hamilelik oncesi bir de burda yigilirsa kapidan bacadan sigmam..onun icin dikkat ediom yani ben de walla..

kizlar mart bebislerinin hazirliklari kismina cooook onemli bi soru sordum lutfen bi cevaplayiverin iki dakka
haden bakem kaydirigubbakcemile2 (egeliler anlar)

kalorisi düsük gibi gözüken bu tarif icin cok tesekkürler canim a.s.

ya bu arada sen nerdesin canim ya, güney yarim kürede bir yerde mi yoksa? avusturalya gibi

Tebessümcüm güney yarım küreye inemedik henüz ama azimliyiz gitgide yaklaşıyoruz :) İş dolayısıyla 2-3 yılda bir ülke değişiyor bizde, neyse şuan Katar'dayız, haritada kolay bulmak adına Dubai'nin üstündeki küçük çıkıntı :) Yolu burdan geçen olursa beklerim... Gayet sıcak bir karşılama olacağına emin olabilirsiniz :)))

ay canım benim yaaa,
araplarin icindemi kaldin yawrummm
gerci dubai filan arabistan gibi degilmis, guzelmis, gelismis bi yermis diyorlar ama ben seni avustralyada filan saniyordum.

merak etme cicim bayram gelsin acilirsin, daha olmadi acarlar seni :jeyyar:

ya sen ne mühendisisin acep??? hayir uykulu bir mühendisi calistiyorlar mi :roflol: insaat falansa yandin yani :roflol:

kizlar böcügümüzün selami var..
ban yemis yarin ikiye kadar kk kapilari kendisine kapaliymis..kaydirigubbakcemile
haber verecekmisim size.. elci misali

gözü üzerimizdeymis.. aman he giyabinda konusmayin fururmus bizi

peeeeeeeeeeeeeeeeeh

merak etme cicim bayram gelsin acilirsin, daha olmadi acarlar seni :jeyyar:

ya sen ne mühendisisin acep??? hayir uykulu bir mühendisi calistiyorlar mi :roflol: insaat falansa yandin yani :roflol:

ahahaha dedim ya bizimkiler almanyada egitimde diye.
yoksa, bizim isyeri adami demir gibi yapar valla uyutmazlar oyle :jeyyar:
aslen makinaciyim canım ben. karisik biraz ama benim isler gucler. tbtakla ortak bir proje yurutuyoruz simdi otomasyon olayı filan.

yazin o civardayim walla..haberim olsaydi ugrardik sana kaydirigubbakcemile3
rahat misin bari canim orda? walla Allah yardim etsin sürekli ordan oraya göcebe gibi gezmek zor canim ya..Allah yardimcin olsun insallah...

Bende tam yazacaktım gülşaha nooldu kapsama alanı dışında yazıyo diye.

ayy yawvrum o daha da bir zor...esim ve kardesimden bilirim yani...Allah yardim etsin sana ne diim...dur su senin sordugun soruya bakip geliyorum bi

arkadasim supersiinn ya bukadar olmaz walla agliycaktim sinirden maya yok diye hemen yapiyorum dedigin tarifi ustelik beyaz peynirimde waaaaarrrr:sm_cool::sm_cool:

Elif_bs'cim, yok burda kapalılık durumu gibi birşey sözkonusu değil, yani İzmir'de nasıl dolanıyorsam burda da aynen öyle, kimse kimseye karışmıyor burada, düşünün otellerin havuz ve plaj kısmında heremlik/selamlık ayrımı yok burada... Gelişmişlik olarak dubai modunda, tabii ki dubai biraz daha hızlı atılımlar yaptı, son Atlantis oteli falan süper oldu... Bunlarda aynı yolda takip ediyor... Ama 3-5 yılları var bana göre...

Tebessümcüm, valla temiz kalpliymişsin, Elif_bs'de tutmadı ama bende tutturdun :) Ben inşaat yüksek mühendisiyim, ofiste çalışıyorum, planlama biriminden sorumluyum. Son 3 haftaya girdiğimizden şirkette uyku ve miskinlik halime karşı genel bir anlayış sözkonusu, birde aynı firma ve ekiple 3. ülke olunca baya içli dışlı olunuyor, nazım geçiyor allahtan...

İşin doğrusu 2-3 yılda bir yer değiştirmek şimdilik hoşuma gidiyor, ev eşya derdi olmuyor zaten, ama iherşeye rağmen nsanın yinede "evim" dediği yer senede birkaç ay kalabilse de Türkiye'deki evi oluyor... Allahtan eşim yanımda...

bu aydan sonra aşermeleriniz başladı demek.gerçekten zor olucak bu aydan sonrası.ben 70 kiloyu bulurum diyorum.bayramda geldi nede olsa.bakalım 13 aralıkta şeker sonuçlarımız iyi çıkarsa yemeye devam.sırnaşık şey süprizzzzz

aaa meslektasmisiz biz seninle.
hic dikkat etmemisim meslegi kısmına.
iyi rahatsan sorun yok canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…