2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ban yemek ne demek bu arada? :sm_confused: ben yeniyim ya, bilmiyorum. Disiplin kurulunda uzaklaştırma cezası almak gibi bişey mi? kaydirigubbakcemile3

bütün geyik ben yokken dönüyor çıldırazaaammm kızlar bu ne muhabbet biri banlanmış öbürü 30 derece sıcakla boğuşur:)))))

Bak böcüğüm gördün dimi iki dakikada kim arkandan konusuyor, kim sessiz kaliyor :jeyyar:
ortaligi kizistirmasana be :mymeka:

ne olmuş gülşah a canım anlamadım ben.

ban yemek ne demek bu arada? :sm_confused: ben yeniyim ya, bilmiyorum. Disiplin kurulunda uzaklaştırma cezası almak gibi bişey mi? kaydirigubbakcemile3

site kurallarina aykiri davranmis..uzaklastirma almis bi günlük..
adacyonun dedigi gibi disiplin kurulu uzaklastirma cezasi.. :roflol:

tahmin etmistim dogrusu ama yazmadim..cünkü genelde arap ülkelerine insaat mühendisi cok yolluyoruz..ama Allah yardimci olsun canim...insallah gönlüne göre gider hersey..

kendimi bizimkiler dizisindeki ayla hanimin kedileri gibi hissettim..
miyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav
:ecrin_bebek:

kislar komsumu yolup geldim dermisim-tatlicadiarzu- kendi cocuklarinida almamis akillim gezenti kari gezicem diye gec kalmis cocuklara neyse kendime anca geldim yahu, hizli yurumek bizden gecmis ayaklarim hala agriyokafamçokkarıştı
bu arada ne pisisicokacimcoook is cikarmayin insanin basina ya , hergun birseylere as eriyosunuz siskolar sizikaydirigubbakcemile

tencere dibin kara seninki benimkinden kara..
peeeh.. kendi aklina asercek bisi gelmiyo bizden caliyosun
:icecream:

buket dur bir de sen karistirma ortaligi ..kaydirigubbakcemile3 zaten milletin cani habire birseyler cekiyor...baksana benim hakkimda da kar aseriyor diye asilsiz idaalar atildi ortaya:roflol: yok öyle birsey yok inanmayin şakkıdı

ya hadi de bakem ne var 5 cayinda, dayanamayacagim sanirim kafamçokkarıştı :tomato:

ezgii kiz tariften sonra sesin kesildisırnaşık şey insan bir tabak da sana vereyim der...hazir bekliom burda, bak pecete mi bilem taktim :roflol::roflol:cokacimcoook,...ne kadar bencilsin bööööö:tomato:

kiz gelmezmi hergun canim baklava istiyo mesela ohh soyle citir citir antep fistikli felancokacimcoook aman neyse susayim :1ninca:

ahahahahah kızlar benim sewüşgen topik çok rağbet görüyor :)))))
edepsiz böcük hahahahahah demek küpretmiş ha ??ahahahahaha

sende ne kadar tembelsin..
tarifi vermis kalk yap alla alla

bana ne oluyosa şakkıdı

kizlar birbirimizi kudurtuyoruz valla.
bi pisi ile basladi biri baklava diyor biri kek yaptim gelin diyor.
ruhumu teslim edicem aaa cokacimcoook

kiz gelmezmi hergun canim baklava istiyo mesela ohh soyle citir citir antep fistikli felancokacimcoook aman neyse susayim :1ninca:

ahh be gülüm ne yaptın sen.pişi neyse diyordum da çıtır çıtır hafifi sıcak baklava dedin orda bittim ben.şimdi fırında yakın hergün taze taze yapıyorlar.eşim bi sorsun bakayım ne zaman sıcak çıkacakmış.alayım da yiyeyim bari.nazanım 10 kilo almışım zaten yaa.

sende ne kadar tembelsin..
tarifi vermis kalk yap alla alla

bana ne oluyosa şakkıdı

aaa kizcam amaaaa klava: canim cekio ama yememek icin bahene üretiyorum iste anlamadiniz gitti bir türlüüü ?? :roflol: sanki yedim yapiyorum cerez yaaa üstüme gelmenaniknanik

Kızlar muhabbetiniz bol olsun, mesaim biteli yarım saat olmuş foruma dalmışım farkında değilim, artık baskılara dayanamayarak eve gidiyorum naniknanik Eşim kapıda dikiliyor gidelim artık eve diye, saat 5:30 oldu burda, gidooorum ben...
Sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…