kizlar böcügümüzün selami var..
ban yemis yarin ikiye kadar kk kapilari kendisine kapaliymis..kaydirigubbakcemile
haber verecekmisim size.. elci misali
gözü üzerimizdeymis.. aman he giyabinda konusmayin fururmus bizi
peeeeeeeeeeeeeeeeeh
ortaligi kizistirmasana be :mymeka:Bak böcüğüm gördün dimi iki dakikada kim arkandan konusuyor, kim sessiz kaliyor :jeyyar:
ne olmuş gülşah a canım anlamadım ben.
ban yemek ne demek bu arada? :sm_confused: ben yeniyim ya, bilmiyorum. Disiplin kurulunda uzaklaştırma cezası almak gibi bişey mi? kaydirigubbakcemile3
Elif_bs'cim, yok burda kapalılık durumu gibi birşey sözkonusu değil, yani İzmir'de nasıl dolanıyorsam burda da aynen öyle, kimse kimseye karışmıyor burada, düşünün otellerin havuz ve plaj kısmında heremlik/selamlık ayrımı yok burada... Gelişmişlik olarak dubai modunda, tabii ki dubai biraz daha hızlı atılımlar yaptı, son Atlantis oteli falan süper oldu... Bunlarda aynı yolda takip ediyor... Ama 3-5 yılları var bana göre...
Tebessümcüm, valla temiz kalpliymişsin, Elif_bs'de tutmadı ama bende tutturdun :) Ben inşaat yüksek mühendisiyim, ofiste çalışıyorum, planlama biriminden sorumluyum. Son 3 haftaya girdiğimizden şirkette uyku ve miskinlik halime karşı genel bir anlayış sözkonusu, birde aynı firma ve ekiple 3. ülke olunca baya içli dışlı olunuyor, nazım geçiyor allahtan...
İşin doğrusu 2-3 yılda bir yer değiştirmek şimdilik hoşuma gidiyor, ev eşya derdi olmuyor zaten, ama iherşeye rağmen nsanın yinede "evim" dediği yer senede birkaç ay kalabilse de Türkiye'deki evi oluyor... Allahtan eşim yanımda...
güllüşah nettin de banlandın acep gınalı guzum:)))??
kislar komsumu yolup geldim dermisim-tatlicadiarzu- kendi cocuklarinida almamis akillim gezenti kari gezicem diye gec kalmis cocuklara neyse kendime anca geldim yahu, hizli yurumek bizden gecmis ayaklarim hala agriyokafamçokkarıştı
bu arada ne pisisicokacimcoook is cikarmayin insanin basina ya , hergun birseylere as eriyosunuz siskolar sizikaydirigubbakcemile
buket dur bir de sen karistirma ortaligi ..kaydirigubbakcemile3 zaten milletin cani habire birseyler cekiyor...baksana benim hakkimda da kar aseriyor diye asilsiz idaalar atildi ortaya:roflol: yok öyle birsey yok inanmayin şakkıdı
ya hadi de bakem ne var 5 cayinda, dayanamayacagim sanirim kafamçokkarıştı :tomato:
ezgii kiz tariften sonra sesin kesildisırnaşık şey insan bir tabak da sana vereyim der...hazir bekliom burda, bak pecete mi bilem taktim :roflol:cokacimcoook,...ne kadar bencilsin bööööö
kiz gelmezmi hergun canim baklava istiyo mesela ohh soyle citir citir antep fistikli felancokacimcoook aman neyse susayim :1ninca:
kiz gelmezmi hergun canim baklava istiyo mesela ohh soyle citir citir antep fistikli felancokacimcoook aman neyse susayim :1ninca:
kizlar birbirimizi kudurtuyoruz valla.
bi pisi ile basladi biri baklava diyor biri kek yaptim gelin diyor.
ruhumu teslim edicem aaa cokacimcoook
sende ne kadar tembelsin..
tarifi vermis kalk yap alla alla
bana ne oluyosa şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?