ahh be gülüm ne yaptın sen.pişi neyse diyordum da çıtır çıtır hafifi sıcak baklava dedin orda bittim ben.şimdi fırında yakın hergün taze taze yapıyorlar.eşim bi sorsun bakayım ne zaman sıcak çıkacakmış.alayım da yiyeyim bari.nazanım 10 kilo almışım zaten yaa.
neyseki canınızın çektiği şeyi bulup yiyebilme şansınız var kızlar bir de canının çektiğine 3 aydan önce kavuşamayacaklar var o garipler ne yapsın hahahahahahahahahburada fon müziği olarak evlere şenlik kızımız var şarkısı eşiliğinde gözyaşlarımı ekliyorum :)))))))
ohhhh ye bol bol can bogazdan gelirmis kiz benim yerimede yekaydirigubbakcemile5 benim adamda gelsede mirin kirin etmezse yollasam baklavaciya, burda oyle yakinlardada yok, bir yerde var oda haftada birkac gun yapiliyor bakalim sansima
buket dur bir de sen karistirma
ya hadi de bakem ne var 5 cayinda, dayanamayacagim sanirim kafamçokkarıştı :tomato:
ezgii kiz tariften sonra sesin kesildisırnaşık şey insan bir tabak da sana vereyim der...hazir bekliom burda, bak pecete mi bilem taktim :roflol::roflol:cokacimcoook,...ne kadar bencilsin bööööö:tomato:[/QUOTE
niye kimse bana sicak sicak saldirip yeme midene oturur demedi:1shok::1shok: sanirim patlamak uzereyim yinede buketin teklifi cazip gelmedi degil Allah gozumu doyursun ne diyim ben.
neyseki canınızın çektiği şeyi bulup yiyebilme şansınız var kızlar bir de canının çektiğine 3 aydan önce kavuşamayacaklar var o garipler ne yapsın hahahahahahahahahburada fon müziği olarak evlere şenlik kızımız var şarkısı eşiliğinde gözyaşlarımı ekliyorum :)))))))
garibim zaraq da canımın yaz mevyesi çektiğini sanmıştım:)))))ah kuzum keşke o kadar masum olsam eheuehueheuehue
yawrum sen bu kuduruklara ne uyuyorsun ya sırnaşık şey[/QUOTE
niye kimse bana sicak sicak saldirip yeme midene oturur demedi:1shok::1shok: sanirim patlamak uzereyim yinede buketin teklifi cazip gelmedi degil Allah gozumu doyursun ne diyim ben.
ben simdi bu yorumun fon müzigine kadar olan kismini anlamadim??
bu lazanya bana lafmi soktu simcik??Çok üzgünüm çoook
garibim zaraq da canımın yaz mevyesi çektiğini sanmış:)))))ah kuzum keşke o kadar masum olsam eheuehueheuehue bilse gönül neler istiyor
yok çerezim ne haddime laf sokmak ben hümanist barışçıl bir kulum nacizane:)))
yaşasın hamileyim eywah libidom yüksek başlığında belirttiğim sıkıntılarımla ilgili istek ve arzularım var gerçekleşmediği için senin sabah ağladığın şarkı eşiliğinde ağlamak istedim olayın özeti bu:))))))
ayyy bu formun civisini cikardilar ya resmennnnn:jeyyar: Alalh sizi islah etsin..en cokta cerezi :roflol: ortalik karistirmaya üstüne yok yaaa :roflol: agir ol batman gelesin derdi annanem:roflol: bu sözü sana arfediyorummmmmm :roflol:
canim cok incesin...yaz meyvalari fikri güzel ama lazanyann derdi baskakaydirigubbakcemile3
eezgiiiii seni gurbet vurdu anacim asermek deil...kendini yemeye adadin bakiyorum...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?