2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaaaaaaa kızlar kudurtmayalım birbirimizi yaw. Masusmu yapıyonuz lennn. Konuyu değiştiren yokmuuuuuu?

neyseki canınızın çektiği şeyi bulup yiyebilme şansınız var kızlar bir de canının çektiğine 3 aydan önce kavuşamayacaklar var o garipler ne yapsın hahahahahahahahahburada fon müziği olarak evlere şenlik kızımız var şarkısı eşiliğinde gözyaşlarımı ekliyorum :)))))))

ohhhh ye bol bol can bogazdan gelirmis kiz benim yerimede yekaydirigubbakcemile5 benim adamda gelsede mirin kirin etmezse yollasam baklavaciya, burda oyle yakinlardada yok, bir yerde var oda haftada birkac gun yapiliyor bakalim sansima

Kalkayım iki çorba karıştırayım ,yemek yapmayı unuttum kendi boğaz derdimden

kiz seninde derdin baskakaydirigubbakcemile3 bugune kadar yediklerine say sırnaşık şeysırnaşık şey

oglumu kutuphaneye gonderdim gelemedi cocuk ya, gidip bir ona bakayim ben aklim kaldi simdi, bu cocugun pesinde kosturmaktan dogurmazsam iyidir yaaaaa

ohhhh ye bol bol can bogazdan gelirmis kiz benim yerimede yekaydirigubbakcemile5 benim adamda gelsede mirin kirin etmezse yollasam baklavaciya, burda oyle yakinlardada yok, bir yerde var oda haftada birkac gun yapiliyor bakalim sansima

tamam canım yiyeyim hepinizin yerine.doktor dur diyene kadar yiyicem ben.bugüne kadar hiç bu kadar yememiştim.bahanem oldu. laelaelaelaelae

Kızlar bu arada Lazanya canının çektiğine ulaşamayanlarda var dediği için aklıma geldi; adlarını söylemiyorum ama yaz meyvalarından canı isteyen olursa ve bulamazsanız, burda hemen hemen hepsi var bir şekilde ulaştırırız, aklınızda olsun...

Neyse bu sefer gerçekten gittim :)

ben simdi bu yorumun fon müzigine kadar olan kismini anlamadim??
bu lazanya bana lafmi soktu simcik??
Çok üzgünüm çoook

garibim zaraq da canımın yaz mevyesi çektiğini sanmış:)))))ah kuzum keşke o kadar masum olsam eheuehueheuehue bilse gönül neler istiyor

[/QUOTE

niye kimse bana sicak sicak saldirip yeme midene oturur demedi:1shok::1shok: sanirim patlamak uzereyim yinede buketin teklifi cazip gelmedi degil Allah gozumu doyursun ne diyim ben.
yawrum sen bu kuduruklara ne uyuyorsun ya sırnaşık şey
nolucak simdi ne iyi gelir acaba.
ay afiyet olsun gozumuzde yoktu ama

ben simdi bu yorumun fon müzigine kadar olan kismini anlamadim??
bu lazanya bana lafmi soktu simcik??
Çok üzgünüm çoook

yok çerezim ne haddime laf sokmak ben hümanist barışçıl bir kulum nacizane:)))
yaşasın hamileyim eywah libidom yüksek başlığında belirttiğim sıkıntılarımla ilgili istek ve arzularım var gerçekleşmediği için senin sabah ağladığın şarkı eşiliğinde ağlamak istedim olayın özeti bu:))))))

bana laf sokmussun iste kaydirigubbakcemile
kiz o sarkiya aglanirmi hic
:roflol::bbo:

ayyy bu formun civisini cikardilar ya resmennnnn:jeyyar: Alalh sizi islah etsin..en cokta cerezi :roflol: ortalik karistirmaya üstüne yok yaaa :roflol: agir ol batman gelesin derdi annanem:roflol: bu sözü sana arfediyorummmmmm :roflol:

canim cok incesin...yaz meyvalari fikri güzel ama lazanyann derdi baskakaydirigubbakcemile3

eezgiiiii seni gurbet vurdu anacim asermek deil...kendini yemeye adadin bakiyorum...:roflol:

ne demek bu.. acikla bakem.. burnuma hic güzel kokular gelmiyor ama benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…