Kızlar bu arada Lazanya canının çektiğine ulaşamayanlarda var dediği için aklıma geldi; adlarını söylemiyorum ama yaz meyvalarından canı isteyen olursa ve bulamazsanız, burda hemen hemen hepsi var bir şekilde ulaştırırız, aklınızda olsun...
Neyse bu sefer gerçekten gittim :)
Ayy hakikaten yaaa, süper bir tekliffff!!!! Papaz erik bulunur mu acep orda? Şöyle kütür kütür, sulu sulu... cokacimcoookcokacimcoook :1rolleyes: Tuzlayıp yeycen... ohhh!!!!
Ayy hakikaten yaaa, süper bir tekliffff!!!! Papaz erik bulunur mu acep orda? Şöyle kütür kütür, sulu sulu... cokacimcoookcokacimcoook :1rolleyes: Tuzlayıp yeycen... ohhh!!!!
size doyum olmaz kizlar,
mesai biter bu genc kacar
optum hepinizi :icecream:
kiz sen hala yemekten bahsediyon..
biz burda acligimizi girgira vurmaya calisiyoruz...
buyurun burdan yakin
kendine gel adacyooooo ...hamileyiz heralde degil mi :roflol::roflol:
bende obur topige bi ugradim mecburiyetten:)) okuduklarim karsisinda soka girdim aramizda bazilari nefes bile almadan calisiyo masallah :))))))
ADACYO naptın canım yaaaaaa.
lazanya dimi..evet evet :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: lazanyada bunun altinda kalirsa bilmiyom artik:roflol::roflol: hani ortalik kizistirmak gibide olmasinda:jeyyar:
ewet tebessum aynen oyle gurbet zaten vurmus bizi bende verdim kendimi yemege daha pisileri yerken aksama ne yesek diye dusunuyordum durum okadar vahim yani. neyse bahanemiz hazir hamileyiz dimi ama :))
adacyonun nutku tutuldu.. yazmiyo...huhuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?