2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy hakikaten yaaa, süper bir tekliffff!!!! Papaz erik bulunur mu acep orda? Şöyle kütür kütür, sulu sulu... cokacimcoookcokacimcoook :1rolleyes: Tuzlayıp yeycen... ohhh!!!!

Ayy hakikaten yaaa, süper bir tekliffff!!!! Papaz erik bulunur mu acep orda? Şöyle kütür kütür, sulu sulu... cokacimcoookcokacimcoook :1rolleyes: Tuzlayıp yeycen... ohhh!!!!

kiz sen hala yemekten bahsediyon..
biz burda acligimizi girgira vurmaya calisiyoruz...
buyurun burdan yakin

kiz sen hala yemekten bahsediyon..
biz burda acligimizi girgira vurmaya calisiyoruz...
buyurun burdan yakin

kendine gel adacyooooo ...hamileyiz heralde degil mi :roflol::roflol:

Yaaa napıyım yaaa!!! daha geçen gece mutfakta volta atıyodum gecenin 2 sinde, papaz erik nerden bulunur diye.. Eşim de dedi ki; bulamayız bu mevsimde. ben de ona dedimki güney yarım kürede vardır. :roflol:Onun üstüne bu teklif gelince kendimi tutamadım. En sevdiğim meyvedir de kendileri...

bende obur topige bi ugradim mecburiyetten:)) okuduklarim karsisinda soka girdim aramizda bazilari nefes bile almadan calisiyo masallah :))))))

ewet tebessum aynen oyle gurbet zaten vurmus bizi bende verdim kendimi yemege daha pisileri yerken aksama ne yesek diye dusunuyordum durum okadar vahim yani. neyse bahanemiz hazir hamileyiz dimi ama :))

simdi cerezcim söyle demek yavrummmmşakkıdı...seni cok seviyorumlaelaelaelaelae...bu siteninle seninle anlam tasidigina inaniyorumlaelaelaelaelae iyi ki varsin:lepi:

ewet tebessum aynen oyle gurbet zaten vurmus bizi bende verdim kendimi yemege daha pisileri yerken aksama ne yesek diye dusunuyordum durum okadar vahim yani. neyse bahanemiz hazir hamileyiz dimi ama :))

bosuna düsünüyorsun..
erik buldurcaz kocislere..sözü gecti ya..
essegin kulagina kar suyu kactiya bi kere
:1closedeyes:

adacyonun nutku tutuldu.. yazmiyo...huhuuuuuuuuu

ağzımdan akan sular klavyeye damlamasın diye yazmıyodum bi kere...
Kızdırmayın beni valla; öyle nutku tutuldu falan, öğlen yemekte ne yediğimi söylerim, hepiniz aklınızı kaçırırsınız!!!! :jeyyar::jeyyar::jeyyar: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…