lazanyanin annesi geldi cikti o kaydirigubbakcemile2
yazdim seni bi kenara
simdi cerezcim söyle demek yavrummmm...seni cok seviyorum...bu siteninle seninle anlam tasidigina inaniyorum iyi ki varsin:lepi:
konu yemek gene he şu hamile milletinin de aklı bir bebekte bir yemekte bir dee anladınız siz onu
ağzımdan akan sular klavyeye damlamasın diye yazmıyodum bi kere...
Kızdırmayın beni valla; öyle nutku tutuldu falan, öğlen yemekte ne yediğimi söylerim, hepiniz aklınızı kaçırırsınız!!!! :jeyyar::jeyyar::jeyyar:klava:
konu yemek gene he şu hamile milletinin de aklı bir bebekte bir yemekte bir dee anladınız siz onu
Ben ayakta uyuyorum galiba yaaa!!! Bende bunların ilk ikisi tamam da üçüncü dediğinden eser yok... Yoksa yoksa, benim dışımda herkes...... :uhm:senağlamasenağlama
ege-denizim fenci sana diyo :teytey:
ewet fencide anladi yemege nekadar duskun oldugumu ama senin duskun oldugun seyi nasil anladi ben onu anlamadim aaaa pardon demek obur topige ugramis:roflol::roflol:
evet canim hatirladim, konusmustuk kiz olmasi ihtimali üzerine...ya zaten herkesin demesi gibi nazindan belliydi :roflol:
ilkin ben cin takivimde falan tutuyor diye ve hamilelik oncesi basalayan erkek cocuklarina olan ilgimden ötürü de erkek cocuk annesi olacagimi düsünmüstüm ama ne zaman ki kipirdadi,onun bir kiz oldugunu hissettim kaydirigubbakcemile3 ama insan duymayinca emin olamiyor..doktorum bile dogmadan hicbirsey kesin degil dedi bana ya:roflol: bizim bir arkadasa oldu öyle..bütün bir hamileligi boyunca erkek dediler düsün..nasil oldu anlamadik ama kiz dogdu:roflol: onun icin yine de temkinli olmak lazim sanirima.s aman hayirlisi insallah...saglikli sihatli olsunlar da insallah gerisi bos...
hic kivirma..
neye ne kadar düskün oldunu kirmiziladim ben yorumumda..lütfen lütfen kötükedihüso
yasakkelime lutfen ben kirmizi bisey falan gormedim dikkat etmemisim yani. kirmizi dedinde aksama ne giysem acaba hacerim :roflol::roflol: senin tavsiyeler isime yariyorda su cilekli mum olayi:roflol:
kızlar lafa limon sıkmak olacak ama sarıböcek neden kapsama alanıdışında diyor birde teşekkürlerde falan hep gri ceza falan mı aldı?
Bebiğim dün kasığımdaydı sanki aşağıya inivercekmiş gibi.
Bugünde göbek deliğimde depiniyo.
limon falan deme..bunlarin cani yine ceker.. aman deyim
ehm.. sey.. ceza almis.. site kurallarina aykiri davranmis.. 1 gün cezali.. yarin aramizda olucak yine :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?