2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senden korklur yaw
benneyaptımki

konu yemek gene he şu hamile milletinin de aklı bir bebekte bir yemekte bir dee anladınız siz onu

Ben ayakta uyuyorum galiba yaaa!!! Bende bunların ilk ikisi tamam da üçüncü dediğinden eser yok... Yoksa yoksa, benim dışımda herkes...... :uhm:senağlamasenağlama

ewet fencide anladi yemege nekadar duskun oldugumu ama senin duskun oldugun seyi nasil anladi ben onu anlamadim aaaa pardon demek obur topige ugramis:roflol::roflol:

hic kivirma..
neye ne kadar düskün oldunu kirmiziladim ben yorumumda..lütfen lütfen
kötükedihüso

amin cnm saglikli olsunlarda farketmes evet benimde bi tanidigima öyle olmustu erkek demislerdi doldurmustu evi mavilerle bi dogurdu anaa kiz... evt bazen temkinli olmakda fayda var

hic kivirma..
neye ne kadar düskün oldunu kirmiziladim ben yorumumda..lütfen lütfen
kötükedihüso

yasakkelime lutfen ben kirmizi bisey falan gormedim dikkat etmemisim yani. kirmizi dedinde aksama ne giysem acaba hacerim :roflol::roflol: senin tavsiyeler isime yariyorda su cilekli mum olayi:roflol:

yasakkelime lutfen ben kirmizi bisey falan gormedim dikkat etmemisim yani. kirmizi dedinde aksama ne giysem acaba hacerim :roflol::roflol: senin tavsiyeler isime yariyorda su cilekli mum olayi:roflol:

havalar sogudu..
degisiklik olsun diye hani su babaanne donlari varya.. onlardan giy..:jeyyar:
hem fantezi olur
:icecream:

kızlar lafa limon sıkmak olacak ama sarıböcek neden kapsama alanıdışında diyor birde teşekkürlerde falan hep gri ceza falan mı aldı?

kızlar lafa limon sıkmak olacak ama sarıböcek neden kapsama alanıdışında diyor birde teşekkürlerde falan hep gri ceza falan mı aldı?

limon falan deme..bunlarin cani yine ceker.. aman deyim

ehm.. sey.. ceza almis.. site kurallarina aykiri davranmis.. 1 gün cezali.. yarin aramizda olucak yine
:teytey:

Bebiğim dün kasığımdaydı sanki aşağıya inivercekmiş gibi.
Bugünde göbek deliğimde depiniyo.

limon falan deme..bunlarin cani yine ceker.. aman deyim

ehm.. sey.. ceza almis.. site kurallarina aykiri davranmis.. 1 gün cezali.. yarin aramizda olucak yine
:teytey:

hımm anladım canım neyse yarın gelecek yani.
bu arada çatlama sen. üstü kapalı mı sölesedim mi lafa ....... sıkmak falan o zamanda zati yanlış anlamaya müsaitiz bu seferde yanlış anlaşılırdı anam napimm:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…