hımm anladım canım neyse yarın gelecek yani.
bu arada çatlama sen. üstü kapalı mı sölesedim mi lafa ....... sıkmak falan o zamanda zati yanlış anlamaya müsaitiz bu seferde yanlış anlaşılırdı anam napimm:roflol:
haklisin bu kizlarin icleri fesat naniknanik
:roflol:biz öyle güldürürüz adami aysincim :))
neyse kizlar ben ciktim,esim geliyor yemek yapcam...ama söylmesi benden cerez sitenin su anki durgunlugundan sikyateci:roflol::roflol: kiz aksiyonun seviyor ya...isi gücü ortalik karissin:jeyyar: umarim kzin sana cekmez :roflol:
ezgiii demek ki siki yönetim var evde canim benim kosicten sakli yiyoz demek kiii:jeyyar:
haydin ben ciktim gene gelirim...öpüldünüzzzzzz......
:roflol:biz öyle güldürürüz adami aysincim :))
ezgiii demek ki siki yönetim var evde canim benim kosicten sakli yiyoz demek kiii:jeyyar:
haydin ben ciktim gene gelirim...öpüldünüzzzzzz......
ewet canim bizim evde hamur isleri cikolata kek tarzi seyler genelde gizli yenilir yani ben alir saklarim cunku benim esim cok duskun aburcubura ve sinirinida bilmiyor annesine soz verdim yedirmiycem artik diye. ben gunduzleri goturuyorum tabi:jeyyar: onun gelmesine yakinda ortada hicbisey birakmiyorum
çerez sen çok yaşa emi.hani türk filmlerinde olurya balkondan balkona dedi kodu yapan karılar.onlar gibi olmuşsunuz.ne çok izler gülerdim onlara.çok yaşayın siz emiii.
benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil..
sonra iste cilekli mum arasin yana yana.. sana az bile..
bizdede tam tersi esim benden saklar yemiyeyim diye.. kendimi kaybediyorum tatli gördümmü -tatlicadiarzu-cokacimcoook
ne alakasi var yaw :sm_confused: ben bikerem onun iyiligi icin oyle yapiyom hem hic vermemezlikte yapmiyom mesela bu aksam vericem:roflol::roflol:
türkcemiz lastik gibi nereye asilirsan öyle gider.. dogru yaz beh :mymeka:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol: turkcemizle ilgisi yok senin icin kotu :roflol: ee insanin akli bi yerde sabit takili kalinca ne okusa oraya cekiyor:dance::dance:
vallaha güzeller benim diğer topikle uzaktan yakından alakam yok.bizim kociş mahvoldu ama bende tık yok.doğumdan sonra toparlannca yandım ben.:çok üzgünüm:
vallaha güzeller benim diğer topikle uzaktan yakından alakam yok.bizim kociş mahvoldu ama bende tık yok.doğumdan sonra toparlannca yandım ben.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?