2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:

ay siz harikasınız...... oku oku öldüm gülmekten.....

a.s.a.s. :1hug::1hug:

Son düzenleme:
:roflol:biz öyle güldürürüz adami aysincim :))

neyse kizlar ben ciktim,esim geliyor yemek yapcam...ama söylmesi benden cerez sitenin su anki durgunlugundan sikyateci:roflol::roflol: kiz aksiyonun seviyor ya...isi gücü ortalik karissin:jeyyar: umarim kzin sana cekmez :roflol:

ezgiii demek ki siki yönetim var evde canim benim kosicten sakli yiyoz demek kiii:jeyyar:

haydin ben ciktim gene gelirim...öpüldünüzzzzzz......

msnde öyle demiyosun ama.. neyseh.. hadee kolay gelsin canim..
biraz dinlenelim yarin kaldigimiz yerden devam ederiz

hal kalmadi bende benneyaptımki

:roflol:biz öyle güldürürüz adami aysincim :))

ezgiii demek ki siki yönetim var evde canim benim kosicten sakli yiyoz demek kiii:jeyyar:

haydin ben ciktim gene gelirim...öpüldünüzzzzzz......

ewet canim bizim evde hamur isleri cikolata kek tarzi seyler genelde gizli yenilir yani ben alir saklarim cunku benim esim cok duskun aburcubura ve sinirinida bilmiyor annesine soz verdim yedirmiycem artik diye. ben gunduzleri goturuyorum tabi:jeyyar: onun gelmesine yakinda ortada hicbisey birakmiyorum

çerez sen çok yaşa emi.hani türk filmlerinde olurya balkondan balkona dedi kodu yapan karılar.onlar gibi olmuşsunuz.ne çok izler gülerdim onlara.çok yaşayın siz emiii.

benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil..
sonra iste cilekli mum arasin yana yana.. sana az bile..

bizdede tam tersi esim benden saklar yemiyeyim diye.. kendimi kaybediyorum tatli gördümmü -tatlicadiarzu-cokacimcoook

bi duş alayım kendime geleyim evimle hasret gidereyim dedim yine sayfa sayfa döktürmüşsünüz.
nazan geldin mi.kütüphaneye oğlanın peşine gitmişti.

benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil..
sonra iste cilekli mum arasin yana yana.. sana az bile..

bizdede tam tersi esim benden saklar yemiyeyim diye.. kendimi kaybediyorum tatli gördümmü -tatlicadiarzu-cokacimcoook

ne alakasi var yaw :sm_confused: ben bikerem onun iyiligi icin oyle yapiyom hem hic vermemezlikte yapmiyom mesela bu aksam vericem:roflol::roflol:

Diğer topic güzelleriiii!!!!!
Nihaye oraya cevap yazabildim... Etrafımda ajan dolaştığı için bi türlü yazamadım deminden beri... :))) Burdan da haber vereyim dedim.

vallaha güzeller benim diğer topikle uzaktan yakından alakam yok.bizim kociş mahvoldu ama bende tık yok.doğumdan sonra toparlannca yandım ben.:çok üzgünüm:

vallaha güzeller benim diğer topikle uzaktan yakından alakam yok.bizim kociş mahvoldu ama bende tık yok.doğumdan sonra toparlannca yandım ben.:çok üzgünüm:

enelcim, o tıktan bende de yoktu ama bunlar öyle bi anlattılar ki ben bile kış uykumda uyandımmmmm. kaydirigubbakcemile
Topicle alakan olmadıysa hiç olmasın derim ben, sakıncalı çünkü!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…