vallaha güzeller benim diğer topikle uzaktan yakından alakam yok.bizim kociş mahvoldu ama bende tık yok.doğumdan sonra toparlannca yandım ben.:çok üzgünüm:
ay çok delisiniz kızlar,
bi servise binip eve gelene kadar neler kaynatmıssınız cok guldum ya sırnaşık şey
elinize parmaklariniza saglik valla :1hug:
hadi kactim ben kocisim gelir simdi.
yemekte yok zati kahvalti yapicaz.biraz sirnasiyim adama :roflol:
çerez var ya, sen çok alemsin yaaaa!!!! Ben hiç böyle bilmiyordum seni, yeni yeni tanıyorum... Ben de birazdan çıkarım... Bir duş falan alayım diyorum, biraz süsleneyimmm... :asigim::asigim::asigim:
çerez var ya, sen çok alemsin yaaaa!!!! Ben hiç böyle bilmiyordum seni, yeni yeni tanıyorum... Ben de birazdan çıkarım... Bir duş falan alayım diyorum, biraz süsleneyimmm... :asigim::asigim::asigim:
intikami aci olacak desene :jeyyar:
enelcim, o tıktan bende de yoktu ama bunlar öyle bi anlattılar ki ben bile kış uykumda uyandımmmmm. kaydirigubbakcemile
Topicle alakan olmadıysa hiç olmasın derim ben, sakıncalı çünkü!!!
bencede yandin enelcim e kolay degil sanirim aramizda en sabirli sensin bu konuda olsun canim bunlar gelip gecici sen bebisini getir bi saglikla dunyaya daha onunde cook uzun zaman var cikartirsiniz acisini a.s
oku oku basim döndü -tatlicadiarzu- bugün masallahiniz var kizlar hiziniza yetisilmiyo.tam okumayi bitirince kimse kalmiyo.
adacyo gece kusu vardi.o da öteki topigi okuyunca libidolari yükseldi galiba:jeyyar:artik aksamlari yoksırnaşık şey
Evet aynen öyle olmuştu ama aldım ağzımın payını... :1no2::1no2::1no2:
Geldim burdayım kızlar.... senağlamasenağlamasenağlama
dur aglama.birdahaki sefere olur.pesetme:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?