2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adacyo canım olur öyle şeyler arada.hem hamileliğinde ilerliyor ya ondandır canım.doğumdan sonra düzelir merak etme.bide benim gibi olsan.

diğer kızlarrr, hiç sesiniz çıkmıyor... nerelerdesiniz? merak ettiniz di mi, diğer topice gidip ne yazdığıma bakıyosunuz... :)))

bi duş alayım kendime geleyim evimle hasret gidereyim dedim yine sayfa sayfa döktürmüşsünüz.
nazan geldin mi.kütüphaneye oğlanın peşine gitmişti.

canim sorma ya oglum yuregimi agzima getirdi, kutuphaneye gittim yok cocuk, komsulara sordum sizdemi diye... yok, 1 saat aradim sokaklarda bayilcaktim nerdeyse, hic bana haber vermeden kimseye gitmez,evden uzaklasmaz, kafayi yedim, en son kutuphanenin karsisinda buyuk bir market var oraya bakayim dedim, noel baba varmis orda arkadaslarida ordaymis, oraya takilmis, cok sukur Allahima buldum yani odumu kopartti ama

canim gecmis olsun bugün neler atlattin öyle.

Bugün nedir senin bu başına gelen yaaa!!! Ama sonunda oğluşunu bulduğuna sevindim canım. Allah korusun, aklına kötü şeyler getirme...

ya sormayin kizlar, bir okulda unuturlar cocugumu haydi kostur okula, kutuphaneye yollarim geri gelmez haydiii kostur kutuphaneye, cocugun varmi derdin var yabugun belim daha bir agridi ayaklarimda cabasi, bugun bebisimi dogurmadiysam kolay kolay dogurmam:roflol:

diger topicten bahsetmissiniz , ben unuttum orayi bak, bir kosu gidip bakayim ne yapmis milletsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…