:1no2::1no2::1no2:
Artık elini bile sürmez bana ömür boyu...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
naptin adama diye sorcam belki bu sayfaya yazilmasi yasaktir.ama merak da ettim simdi.:uhm:
İlgili topicte cevap yazdım...
adacyo canım olur öyle şeyler arada.hem hamileliğinde ilerliyor ya ondandır canım.doğumdan sonra düzelir merak etme.bide benim gibi olsan.
hekat, kayboldun....((
burdayim canim annem aradi türkiyeden msn de görüsüyoz
bi duş alayım kendime geleyim evimle hasret gidereyim dedim yine sayfa sayfa döktürmüşsünüz.
nazan geldin mi.kütüphaneye oğlanın peşine gitmişti.
diğer kızlarrr, hiç sesiniz çıkmıyor... nerelerdesiniz? merak ettiniz di mi, diğer topice gidip ne yazdığıma bakıyosunuz... :)))
canim sorma ya oglum yuregimi agzima getirdi, kutuphaneye gittim yok cocuk, komsulara sordum sizdemi diye... yok, 1 saat aradim sokaklarda bayilcaktim nerdeyse, hic bana haber vermeden kimseye gitmez,evden uzaklasmaz, kafayi yedim, en son kutuphanenin karsisinda buyuk bir market var oraya bakayim dedim, noel baba varmis orda arkadaslarida ordaymis, oraya takilmis, cok sukur Allahima buldum yani odumu kopartti ama
canim sorma ya oglum yuregimi agzima getirdi, kutuphaneye gittim yok cocuk, komsulara sordum sizdemi diye... yok, 1 saat aradim sokaklarda bayilcaktim nerdeyse, hic bana haber vermeden kimseye gitmez,evden uzaklasmaz, kafayi yedim, en son kutuphanenin karsisinda buyuk bir market var oraya bakayim dedim, noel baba varmis orda arkadaslarida ordaymis, oraya takilmis, cok sukur Allahima buldum yani odumu kopartti ama
diger topicten bahsetmissiniz , ben unuttum orayi bak, bir kosu gidip bakayim ne yapmis milletsırnaşık şey
aynen jnm sadece sabahları olcemmmm sankiii yaaa senağlama bu ayda bitmiş olması gerekmez mi
?klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?