2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adacyo günde kac sigara iciyosun?
ben hamilelikten 3 ay önce biraktim ama rüyalarima bile girdi.kac kere rüyamda sigara ictigimi gördüm

şimdi sayı vermesem... ??
Yarın kızlar beni topa tutar valla.
Sanırım bu cevap da yeterli olmuştur... ((

anladim canim.belki ben de emzirme dönemindan sonra geri baslarim diycem ama nerden baksan 1 yili bulur.geri baslarim belki diyorum cünkü hala canim istiyo.ama söz verdim hamilelik döneminde icmiycem.kendime söz verdim o yüzden icmiyorum.

tebrik ederim vallahi seni... ..............

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler arkidisslerrr....

anammmmmm(burhan tonlamasiyla) hamileyken sigara icenler de varmisssss klava:kötükedihüso efferin kiz size..walla adacyo kendi agzinla yakalandin canim...topa tutulmayacak gibi degislsin hani :tomato::tomato:
ben yanimdam sigara icen biri gecsin kafami basaka yere ceviriyorum dumanini yutmiyayim diye...

ehh ben yarin bu topigi karistirmaz miyim canim cerezi mi de arkama alip :roflol::roflol: askim hadi yarin ki düsmanimiz sigara icenler :roflol::roflol:

cerezzzz yavrucum bu arada bu kulak cinlama derken yoksa gidip aksamlari bizi annene mi anlatiyorsun ileri geri :roflol:senin isin belli olmaz anlatirsin wallalaelaelaelaelae

tebrik ederim vallahi seni... Yok anam ben bırakamıyom, pek de azaltamıyom... Evdeyim, işsizim, kociş de evde işsiz. sonra noluyo tabii...

canım ben de 2 paket iciyordum bıraktım, ama bil ki icmeyerek cok stres yapıyorsan o da bebege zararlı, asagi tukursem sakal yukarı tukursem bıyık durumu...

hersey hallolur hayatta, unutma her inisin bir de cıkısı vardır, sıkma canını bebegine odaklan, guzel seyler dusun ki guzel seyler olsun, bebegin saglıklı sıhhatli olsun da iş her zaman bulunur, saglık herseyden once...

sen zaten her sigaradan sonra buyuk sucluluk duyuyorsundur, yaptıgını zevk olsun diye de yapmıyorsundur, keske icmesen, keske kimse icmese bu zıkkımı ama bırakması da kolay birsey degil ben yakınen biliyorum, ama aklında olsun hamileligin kacıncı ayında bırakırsan bırak faydalı diyor doktorlar.

moral olacaksa sunu da soyleyeyim 2 hafta aradım sigarayı sonra aklima bile gelmedi, sabahlari agzımda sigara tadıyla uyanmamak, saclarımın sigara kokmaması, birseye bagımlı olmadıgını bilmek o sigaranin verdigi keyiften daha cok keyif veriyor insana.sigara icerken o kokuyu alamıyor insan ama kokla kültablasını burnuna sokup, işte oyle kokuyor sigaradan bir duman alan insan bile

little suzy katiliyorum sana canim...zor ama imkansiz degil..sonucta birakanlar oluyor...bence istikrarli olmak lazim..insana kendisine söz vermesi ve buna saygi duymasi cok önemli..hekat bunu basaran biri olarak seni de tebrik ederim canim...insallah darisi diger arkadaslarin basina...

su an itibariyle sigara birkama kampayasi düzenliyoruz? sigara icenler el kaldirsin bakalim

güya haftaya seker testim var deli gibi bu saatte seker cikolata yiyorum.test sonucu yüksek cikarsa hic sizlanmayim demi ama cok canim istedi

güya haftaya seker testim var deli gibi bu saatte seker cikolata yiyorum.test sonucu yüksek cikarsa hic sizlanmayim demi ama cok canim istedi

sen de bendensin canım yarın diyetisyen randevum var sekerim yuksek cıktıgı icin.
aksam kendime cikolatali puding yaptım, aklımca altın vurus yaptım:)

ama hem sigarayı hem cikolatayi birakamayiz ki, bu da canmirmirmirmir

zaten varsa sekerin bu aksam yediginle birsey degismez, sadece son yemelerin olur

hadi ben musade isteyeyim kızlar,hepinize tatli ruyalar, iyi geceler.

tebessumcum kampanyani sonuna kadar destekliyorum canım:lepi::lepi::lepi:

Kesinlikle katılıyorum, sigara içenleri kınıyorum, ben de ağzıma sürmem zaten, kahrolsun sigara içenler!!! Yürü be tebessüm arkandayım!!! :)))

ay hadi ben de cikayim ya hu...saat epey bi gec oldu..gözlerim kapaniyor...

bu arada sabah ben gelene kadar cerez bu kampanyayi sen yönet canim:roflol::roflol: sigaranin arkadaslarimizi ve tatli yavrularini esir almasina müsade etmeyelimmm şakkıdı hadi bakalim bismillahhhhh :enbuyukkk:

epeydir bağlantım iğrençti, son 20 dk. dır siteye bağlanmaya çalışıyorum. Sonunda gelebildim. yarın doğum yapan bir arkadaşıma uğrayacam, ordan da doğum yapmayı planladığım medicana ile konuşmaya. Bakayım düzgün bir yer mi? ssk lı için doğum ne kadar? Ona göre artık özel doktorumu bırakıp medicanaya devam edeyim diyorum. özel doktora verecek param kalmadı artık, hele de yakın zamanda 15 te bir görmek isteyeceğini düşünürsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…