Git bak da; millet ne yapmış, ne YAPAMAMIŞ gör bacım... senağlamasenağlamasenağlama
şimdi sayı vermesem... ??
Yarın kızlar beni topa tutar valla.
Sanırım bu cevap da yeterli olmuştur...((
anladim canim.belki ben de emzirme dönemindan sonra geri baslarim diycem ama nerden baksan 1 yili bulur.geri baslarim belki diyorum cünkü hala canim istiyo.ama söz verdim hamilelik döneminde icmiycem.kendime söz verdim o yüzden icmiyorum.
iyigeceler tebessüm nasilsin?
tebrik ederim vallahi seni... Yok anam ben bırakamıyom, pek de azaltamıyom... Evdeyim, işsizim, kociş de evde işsiz. sonra noluyo tabii...
saol canim sen nasilsin? bugün epey bi kaynattik iste :roflol: keyifler iyiydi...
güya haftaya seker testim var deli gibi bu saatte seker cikolata yiyorum.test sonucu yüksek cikarsa hic sizlanmayim demiama cok canim istedi
little suzy katiliyorum sana canim...zor ama imkansiz degil..sonucta birakanlar oluyor...bence istikrarli olmak lazim..insana kendisine söz vermesi ve buna saygi duymasi cok önemli..hekat bunu basaran biri olarak seni de tebrik ederim canim...insallah darisi diger arkadaslarin basina...
su an itibariyle sigara birkama kampayasi düzenliyoruz? sigara icenler el kaldirsin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?