epeydir bağlantım iğrençti, son 20 dk. dır siteye bağlanmaya çalışıyorum. Sonunda gelebildim. yarın doğum yapan bir arkadaşıma uğrayacam, ordan da doğum yapmayı planladığım medicana ile konuşmaya. Bakayım düzgün bir yer mi? ssk lı için doğum ne kadar? Ona göre artık özel doktorumu bırakıp medicanaya devam edeyim diyorum. özel doktora verecek param kalmadı artık, hele de yakın zamanda 15 te bir görmek isteyeceğini düşünürsek...
canim iyi arastir doktorunu falan.hadi hayirlisi.esinin is durumu belli olunca belki simdiki doktoruna yine devam edersin
yaziyorum da bilgisyar biraz agir bugün.virüs mü girdi ne anlamadimki.
Hekatcım, ben artık yatayım, daha sabah erken kalkıp bütün bu işleri halletmem lazım.. Fazla geç kalmadan halledeyim de şu işleri, vakitlice döneyim evime...
İyi geceler, tatlı rüyalar.
günaydın kızlar nasılsınız...
lavinya cım aynen benimde artık göbek bu ay belli oldu sonunda..gören hamile bu kadın diyebiliyor...çok tip yürüyorum yalnız ağrılardan..atıvericem kendimi bir köşeye...en rahat dönemimiz 4-5-6 aydı oda bitince hemen başladı ağrılar mide yanmaları
biliyormusunuz ben dün mide yanmasından hiçbişey yiyemedim bebişim kesin aç kaldı..bi kahvaltı yaptım oda normal..öğlende canım hiç bişey istemedi bir yoğurt yedim..
akşamda eşimin zoruyla yemek ama 2-3 çatal..yanında da salata..onuda yerken boğazım yırtılıyor sanki ağlayacaktım artık...
neyse kızlar biz yarım saate yola çıkıyoruz...2 gün önceden çıkıyoruz yola...yeğenlerime iyi bakın önce,sonra kendinize..
hepinizi çok öptüm..hayırlı bayramlar...
saol canım çok yüksek değil ama 12-6 falan ama benim normali 9-6 olduğu için baya sarsıyor korkuyorum bişey olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?