2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim iyi arastir doktorunu falan.hadi hayirlisi.esinin is durumu belli olunca belki simdiki doktoruna yine devam edersin

eee, hekatcım, kaldık başbaşa.... senin de uykun mu geldi yoksa, pek konuşmuyorsun... gerçi bana da hafiften bastırıyor uyku ama biraz daha direnmeye çalışıyorum...

canim iyi arastir doktorunu falan.hadi hayirlisi.esinin is durumu belli olunca belki simdiki doktoruna yine devam edersin

inşallah canım... yarın zaten hastaneye, fiyatlara falan bir bakayım, ona göre gelip kızlardan doktor sorarım, belki bilen çıkar.. Aslında bir fatih sultan mehmet hastanesinde doktor tanıdığım var, kankamın ablası... Kadın doğumda değil, nörolojide ama ona da bi sorma lazım. Belki o hastaneye gidip beş kuruş ödemeden iyi muamele görerek doğum yapmak mümkün olur... Evet yaa! Bu fikir neden daha önce gelmedi aklıma... Hem evime de yakın, hem devlet hastanesi hem de tanıdık var. Ben yarın medicana çıkışı oraya da bi uğrasam iyi olacak.
Ben yarın pek ortalarda olmayacam gibi... Ama akşamüstü dönünce sizi de gelişmelerden haberdar ederim...

Hekatcım, ben artık yatayım, daha sabah erken kalkıp bütün bu işleri halletmem lazım.. Fazla geç kalmadan halledeyim de şu işleri, vakitlice döneyim evime...
İyi geceler, tatlı rüyalar.

o zaman yarin arastirma sonuclarini bekliyoruz.aslinda biraz kafam sana bahsettigimkonuda.o yüzden bugün bi durgunluk var üzerimde.

Günaydın .... Nasılsınız,? Sanırım bugun ben erkenciyim kızlar dun gece hiç uyuyamadım ... Ayağıma çok kramp giriyo... Ve ben şişmeye başladım artk yiğeniniz iii ce burdayım diyor......

günaydın kızlar nasılsınız...
lavinya cım aynen benimde artık göbek bu ay belli oldu sonunda..gören hamile bu kadın diyebiliyor...çok tip yürüyorum yalnız ağrılardan..atıvericem kendimi bir köşeye...en rahat dönemimiz 4-5-6 aydı oda bitince hemen başladı ağrılar mide yanmaları
biliyormusunuz ben dün mide yanmasından hiçbişey yiyemedim bebişim kesin aç kaldı..bi kahvaltı yaptım oda normal..öğlende canım hiç bişey istemedi bir yoğurt yedim..
akşamda eşimin zoruyla yemek ama 2-3 çatal..yanında da salata..onuda yerken boğazım yırtılıyor sanki ağlayacaktım artık...
neyse kızlar biz yarım saate yola çıkıyoruz...2 gün önceden çıkıyoruz yola...yeğenlerime iyi bakın önce,sonra kendinize..
hepinizi çok öptüm..hayırlı bayramlar...

selam millet kızlar bilisayarım yok fabrikaya gitti sizlerden uzak kaldım bende bebeğim dergisi felan okuyorum sizleri çok özledim bir yazam dedim oğlumla ben iyiyiz umarım hepinizde iyisinizdir bilmiorum ne zaman gelecek pc belki ben doğurana kadar gelmez :)))) ama arada yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın öpüldünüz anneler ve melekleri

hayırlı yolculuklar jnm yiğenimi fazla sarsma annesi+ aç bırakma kızarız sana çok.klava: zorla ye herşey bebişler için :CüvCüv: dayancaz artık dün kramplar girerken bebişim tekme atıyodu jnm kızımmm sanki anniş ben burdayım panikkleme der gibi allah sizi korusun jnm :Saruboceq: ve tum hamişleri +meleklerini de:Saruboceq: hoşcakalll :a015::a015::a015::a015:

günaydın kızlar
rehavetcim iyi yolculuklar
lavinya kramplardan ben de şikayetçiyim sanırım kalsyum eksikliğinden olurmuş doktoru arıycam ben de
öykübebek dikkat et canım bol bol dinlen ve tansiyonu yükselticek gıdalardan uzak durmaya çalış

saol canım çok yüksek değil ama 12-6 falan ama benim normali 9-6 olduğu için baya sarsıyor korkuyorum bişey olur mu diye

selam nasılsınız bende iyiolmayaçalışıyorum çokhalsizim sürekli yatmak istiyorum siz nasılsınız çocuğumu okula götürenekadar bitiyorum götürmekte istiyorum o bahaneyle evden çıkmış oluyorum biraz hareket oluyor benim için şimdilik hoşcakalın kızlar

kızşar selamlar.....gece yine döktürmüşsünüz......
sigaraya bende hayır diyenlerdenim..hamilelik öncesi nadirde olsa içiyordum ama hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım...şuanda canım hiç çekmiyo tiryakisi olmadığım için belkide...yanımdada içilmesine izin vermiyom...eşim bile azalttı sayemde arada içersede balkona çıkıyor...

ya banada sabahları yokuş yürümek zor geliyor...yürüyüşte yapmış oluyom iyi oluyor ama işe gittiğim yol birde yokuş olmasa...akşamda yokuş aşağı hadi odaha iyi...ama yoruluyorum artık....kendimi eve ve şirkete zor atıyom....

Günaydın anneler ve bebekleri. Umarım herkes iidir, biraz göz attım sızlanmalar başlamış:)) En çok sızlananlardan biri de benim. Çok şükür bebeklerim iyiler.yarın randevumuz var, bakalım neler diyecek drumuz. Bu arada ben hızla kilo alıyorum, göbeğim 9 aylık gibi.Çok da kaşınıyo.çatlicam herhalde yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…