2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam arkadaslar.
mehlika iyi olmana sevindim canım bi ara sıkıntıların vardi.
arkadaslar sigaraya bende cok karsiyim yapmayin nolur.
ben 10 yillik tiryakiydim birakamasam ben birakamazdim yaa.
korunmayı birakmadan 3 ay once biraktim.
bebek sizden aliyor oksijeni nasil yaparsiniz kizlar yaa klava:

günaydın yol arkadaşlarım
yarım saat falan oluyor kalkalı yazdıklarınızı ancak okuyup bitirdim :)
sigara konusu olmuş hamile kalmadan önce bende içiyordum ama hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım ilk başta zor olmadımı oldu tabiki ama 1 ay sonra mide bulantılarım başlayınca ondan da tiksindim. şimdi arabada giderken yolda biri içse sanki kokusu burnuma geliyor midem bulanıyor. yada balkona çıktığımda sokaktan geçen biri sigara içiyorsa sanki ben onun kokusunu alıyorum. sanırım biraz da psikolojik ama tiksinmekler bende şanslı gruba girdim.
tiksinmeyip bırakamayanlarada çok baskı yapılması taraftarı değilim çünkü zaten onlarda biliyorlar zararlarını ama bırakamıyorlar demekki sadece ne kadar azaltırlarsa o kadar iyi olur tavsiyelerini vermeliyiz diye düşünüyorum. çünkü her azaltılan 1-2 sigarada dahi riskler 5-10 düşüyor.
ay çok konuştum sabah sabah çenem düştü :)))

canım çoğul gebeliklerde kaşıntı normalmiş. Geçen ay burda bir arkadaşım ikiz bebek sahibi oldu. Son aya kadar kaşındı durdu valla. Allah bebişlerini düşündükçe sabır versin

günaydın mehlika hoşgeldin
iyi olmanıza sevindim. hızlı kilo alman ve 9 aylık gibi görünmen tabiki normal düşünsene biz 1 taneyle böyle kilo alıp genişliyoruz sen ne yapacaksın 3 taneyle tabiki böyle olacak :)) zor tabii ama az kaldı sabretmeliyiz sağlıkları yerindeya ona şükür allah yardımcın olsun

gunaydın kızlar, hepinize keyifli bir gun dilerim..

selence ben de seninle aynı fikirdeyim işte, yaşaakaydirigubbakcemile5

daha da fazlasi lavinyacim. meleklerinin de soluk almalarini zorlastiriyorlar.

kusura bakmayin kizlar ben bu konuda cok katiyim.
ben biraktiysam babam biraktiysa herkes birakabilir diye dusunuyorum.
bi anne sigara ictiginde bir nefeste bile bebegin ne kadar rahatinin bozuldugunu gosteren bir video vardi. keske onu bulabilsem.

kızlar bayıldıgım bebek şekerini albümüme koydum, sizde bu kanatlardan tahtakalede bulma sansım nedir?

elifçim aynen katılıyorum bebişlerin günahları ne yaaaa...annişler. ben hiç sigara kullanmadım kullanmamayada devAMMM.kendinizi düşünmüyosanız meleğinizi düşünün içen annişler...yazık onlara

selam kızlar.herkesin iyi olması ne kadar güzel.
mehlikacım çok sevindim iyi olmanıza.ne kadar güzel bir mucize sendeki.çok normal 3 taneler annesi.birbirlerini iteliyorlardır şimdi.hissediyormusun canım?çok hoş ya.
nazancım aman canım geçmiş olsun.oğluna söyle bir daha habersiz gitmesin bak doğumunda yaklaşıyor.seni yormasın bebiş geliyor.abi olucak artık.dimi ama ?
selencem nasılsın bakalım?
ben geceleri uyuyamıyorum.sağ kasık ağrım öldürecek benim.daha şimdiden taşıyamıyorum bu kızı ben ya.evi toplamaya başlayacağım bayrama kadar taşınmış olmam gerek.eşim koli falan bakıyor.ağrılarımda hep aklımda ya doğumdan da iyice korkar oldum.
konumuz sigara olmuş.ben hiç içmedim bugüne kadar eşimde öyle.ama yılbaşlarında özel günlerde çikolatalı küba prosu içiyoruz oda 1 yada 2 tane.ama bu yılbaşı oda yok,içkide.şu kız bir sağlıkla kucağıma gelsin başka birşey istemem.

kızlar bayıldıgım bebek şekerini albümüme koydum, sizde bu kanatlardan tahtakalede bulma sansım nedir?

nerde suzycim goremedim ben?
ya benim arkadasim gitti gecen hafta eminonune.
hazir yapilmislarla kendim yapacaklarim arasinda cok fiyat farki yoktu dedi.
o hazir almis gecmis eminonundeki sekerciden :bbo:

kızlar sigara icen mart anneleri de bilincli annelerdir eminim, onlar da bebeklerini bizim kadar seviyor ve onemsiyorlar, o yuzden zaten dun de dedigim gibi aldıkları her nefeste zaten pismanlık duyuyorlardır, bu sekilde onları uzmekten baska birsey yapmayız selencenin dedigi gibi...

canım benim iyiyim yuvarlanıp gidiyoruz :) aynı şikayetler hep var napalım sabrediyoruz az kaldı
bende hep sana yazacağım geçmiş olsun sanada eşinede ama bakıyorum ben okuyuncaya kadar sen gitmişsin :) yetişemedim sana birtürlü
bu arada gerçekten başına gelmedik kalmamış birine bişeyler ver bari başının gözünün sadakası olsun allah daha beterlerinden saklasın canım

Günaydın kızlaaarr.Hava gene mi bozdu ne?
Hem güneşli,hem fırtınalı. :uhm:

İyi yolculuklar,iyi bayramlar canım. Dikkat et kendine.

Esmacım özlettin kendini. İnşallah çabuk gelir bigisayarın. Sende kendine iyi bak canım.

Aklımız sende canım. Biz 1 taneyi taşımakta zorlanıyoruz,senin maaşallahın var. Allah kolaylık,sabır versin sana. İnşallah bebişlerinin üçünüde sağlıkla alırsın kucağına.

sağol canım benim.verdik ufak birşeyler inşallah bir daha yaşamam.şimdi elimin resmini çektim koyayım buraya yanık izi kaldı.eşim daha iyi oldu.
bende 60 kilo oldum yuvarlanmaya başladık yavaş yavaş.şikayetlerde atrmaya başladı işte canım.az kaldı bakalım hayırlısı.

nerde suzycim goremedim ben?
ya benim arkadasim gitti gecen hafta eminonune.
hazir yapilmislarla kendim yapacaklarim arasinda cok fiyat farki yoktu dedi.
o hazir almis gecmis eminonundeki sekerciden :bbo:

benim kullanici panelimde mirzanın cicileri diye bir album var, o album icinde seker, ya bunun magazasi nisantasinda ben de internetten buldum, hic aramaya tenezzul bile etmedim uçuk bir rakam verecekleri kesin.benneyaptımki

canım cok gecmis olsun gecen gun ben de okudum basina gelenleri, uzulme ama gecer o yanık izi de, nazar boncugun olsun o da senin, allah seni de bebegini de korusun kazadan beladan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…