Günaydın anneler ve bebekleri. Umarım herkes iidir, biraz göz attım sızlanmalar başlamış:)) En çok sızlananlardan biri de benim. Çok şükür bebeklerim iyiler.yarın randevumuz var, bakalım neler diyecek drumuz. Bu arada ben hızla kilo alıyorum, göbeğim 9 aylık gibi.Çok da kaşınıyo.çatlicam herhalde yaaaaaaa
günaydın mehlika hoşgeldinGünaydın anneler ve bebekleri. Umarım herkes iidir, biraz göz attım sızlanmalar başlamış:)) En çok sızlananlardan biri de benim. Çok şükür bebeklerim iyiler.yarın randevumuz var, bakalım neler diyecek drumuz. Bu arada ben hızla kilo alıyorum, göbeğim 9 aylık gibi.Çok da kaşınıyo.çatlicam herhalde yaaaaaaa
iyiyiz canım saol sen nasılsın?Selam kızlarr... Bir sorun yok herkes iyi değil mi?
günaydın yol arkadaşlarım
yarım saat falan oluyor kalkalı yazdıklarınızı ancak okuyup bitirdim :)
sigara konusu olmuş hamile kalmadan önce bende içiyordum ama hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım ilk başta zor olmadımı oldu tabiki ama 1 ay sonra mide bulantılarım başlayınca ondan da tiksindim. şimdi arabada giderken yolda biri içse sanki kokusu burnuma geliyor midem bulanıyor. yada balkona çıktığımda sokaktan geçen biri sigara içiyorsa sanki ben onun kokusunu alıyorum. sanırım biraz da psikolojik ama tiksinmekler bende şanslı gruba girdim.
tiksinmeyip bırakamayanlarada çok baskı yapılması taraftarı değilim çünkü zaten onlarda biliyorlar zararlarını ama bırakamıyorlar demekki sadece ne kadar azaltırlarsa o kadar iyi olur tavsiyelerini vermeliyiz diye düşünüyorum. çünkü her azaltılan 1-2 sigarada dahi riskler 5-10 düşüyor.
ay çok konuştum sabah sabah çenem düştü :)))
kızlar bayıldıgım bebek şekerini albümüme koydum, sizde bu kanatlardan tahtakalede bulma sansım nedir?
kızlar bayıldıgım bebek şekerini albümüme koydum, sizde bu kanatlardan tahtakalede bulma sansım nedir?
canım benim iyiyim yuvarlanıp gidiyoruz :) aynı şikayetler hep var napalım sabrediyoruz az kaldıselam kızlar.herkesin iyi olması ne kadar güzel.
mehlikacım çok sevindim iyi olmanıza.ne kadar güzel bir mucize sendeki.çok normal 3 taneler annesi.birbirlerini iteliyorlardır şimdi.hissediyormusun canım?çok hoş ya.
nazancım aman canım geçmiş olsun.oğluna söyle bir daha habersiz gitmesin bak doğumunda yaklaşıyor.seni yormasın bebiş geliyor.abi olucak artık.dimi ama ?
selencem nasılsın bakalım?
ben geceleri uyuyamıyorum.sağ kasık ağrım öldürecek benim.daha şimdiden taşıyamıyorum bu kızı ben ya.evi toplamaya başlayacağım bayrama kadar taşınmış olmam gerek.eşim koli falan bakıyor.ağrılarımda hep aklımda ya doğumdan da iyice korkar oldum.
konumuz sigara olmuş.ben hiç içmedim bugüne kadar eşimde öyle.ama yılbaşlarında özel günlerde çikolatalı küba prosu içiyoruz oda 1 yada 2 tane.ama bu yılbaşı oda yok,içkide.şu kız bir sağlıkla kucağıma gelsin başka birşey istemem.
İyi yolculuklar,iyi bayramlar canım. Dikkat et kendine.günaydın kızlar nasılsınız...
lavinya cım aynen benimde artık göbek bu ay belli oldu sonunda..gören hamile bu kadın diyebiliyor...çok tip yürüyorum yalnız ağrılardan..atıvericem kendimi bir köşeye...en rahat dönemimiz 4-5-6 aydı oda bitince hemen başladı ağrılar mide yanmaları
biliyormusunuz ben dün mide yanmasından hiçbişey yiyemedim bebişim kesin aç kaldı..bi kahvaltı yaptım oda normal..öğlende canım hiç bişey istemedi bir yoğurt yedim..
akşamda eşimin zoruyla yemek ama 2-3 çatal..yanında da salata..onuda yerken boğazım yırtılıyor sanki ağlayacaktım artık...neyse kızlar biz yarım saate yola çıkıyoruz...2 gün önceden çıkıyoruz yola...yeğenlerime iyi bakın önce,sonra kendinize..
hepinizi çok öptüm..hayırlı bayramlar...
Esmacım özlettin kendini. İnşallah çabuk gelir bigisayarın. Sende kendine iyi bak canım.selam millet kızlar bilisayarım yok fabrikaya gitti sizlerden uzak kaldım bende bebeğim dergisi felan okuyorum sizleri çok özledim bir yazam dedim oğlumla ben iyiyiz umarım hepinizde iyisinizdir bilmiorum ne zaman gelecek pc belki ben doğurana kadar gelmez :)))) ama arada yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın öpüldünüz anneler ve melekleri
Aklımız sende canım. Biz 1 taneyi taşımakta zorlanıyoruz,senin maaşallahın var. Allah kolaylık,sabır versin sana. İnşallah bebişlerinin üçünüde sağlıkla alırsın kucağına.Günaydın anneler ve bebekleri. Umarım herkes iidir, biraz göz attım sızlanmalar başlamış:)) En çok sızlananlardan biri de benim. Çok şükür bebeklerim iyiler.yarın randevumuz var, bakalım neler diyecek drumuz. Bu arada ben hızla kilo alıyorum, göbeğim 9 aylık gibi.Çok da kaşınıyo.çatlicam herhalde yaaaaaaa
canım benim iyiyim yuvarlanıp gidiyoruz :) aynı şikayetler hep var napalım sabrediyoruz az kaldı
bende hep sana yazacağım geçmiş olsun sanada eşinede ama bakıyorum ben okuyuncaya kadar sen gitmişsin :) yetişemedim sana birtürlü
bu arada gerçekten başına gelmedik kalmamış birine bişeyler ver bari başının gözünün sadakası olsun allah daha beterlerinden saklasın canım
nerde suzycim goremedim ben?
ya benim arkadasim gitti gecen hafta eminonune.
hazir yapilmislarla kendim yapacaklarim arasinda cok fiyat farki yoktu dedi.
o hazir almis gecmis eminonundeki sekerciden :bbo:
sağol canım benim.verdik ufak birşeyler inşallah bir daha yaşamam.şimdi elimin resmini çektim koyayım buraya yanık izi kaldı.eşim daha iyi oldu.
bende 60 kilo oldum yuvarlanmaya başladık yavaş yavaş.şikayetlerde atrmaya başladı işte canım.az kaldı bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?