2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kullanici panelimde mirzanın cicileri diye bir album var, o album icinde seker, ya bunun magazasi nisantasinda ben de internetten buldum, hic aramaya tenezzul bile etmedim uçuk bir rakam verecekleri kesin.benneyaptımki

bence de, cok anormal rakamlar verirler nisantasi ise,
kendin yapabilirsin, cok aksesuar varmis orada.
arkadasiminki kelebekli. pembis pembis cok guzel. senin sekerinde cok guzelmis kanatli filan tam melek....
aynı sekerin butun malzemeleri de o dukkanda gene satiliyormus, tülü, kelebegi, silikon tabancasi vs.

canım cok gecmis olsun gecen gun ben de okudum basina gelenleri, uzulme ama gecer o yanık izi de, nazar boncugun olsun o da senin, allah seni de bebegini de korusun kazadan beladan

çok sağol canım.eşimde öyle diyor.nazar boncuğu şeklinde geziyoruz.senin şekerlere bakmaya çalışıyorum canım.

insallah bayramdan sonra bakacagim ben de, atla deve degil yaparız gibime geliyor benim de..

simdi benim cıkmam gerekiyor kızlar, kendinize cok iyi bakın, siz kendinize iyi bakınca bebeklere de iyi bakılmıs olunuyor

hepinize opucukler, aksama gorusuruz

off canım ya kimbilir ne kadar acımıştır geçmiş olsun
işin ilginç tarafı nasıl öyle çizgi çizgi yanmış sanki desen yapmışsın gibi

off canım ya kimbilir ne kadar acımıştır geçmiş olsun
işin ilginç tarafı nasıl öyle çizgi çizgi yanmış sanki desen yapmışsın gibi

aslında komple yandı.ama bu çizgi olan yerler kaldı.oda badiden dolayı oldu.kolu uzundu ve böyle çizgiliydi.sıcak su dökülünce yapıştı bir anda iz kaldı.yoksa hiç iz olmayacaktı.elbise ile yanmak daha acı veriyormuş.yoksa diğerleri 1 gün sonra geçti yanık kremiyle canım.

Kızlar herkese merhaba,
Ben birazdan çıkıcam evden, giyindim süslendim, otobüsün saati geldiğinde de çıkıcam ama çıkmadan yazdıklarınızı okuyup bir merhaba diyeyim dedim. Enelcim, çok ama çok geçmiş olsun canım. Hepinizi öpüyorum. bebek hayırlama ve hastane araştırma işimi bitirince dönücem eve, sanırım akşamüstü girerim yeniden. O zamana kadar hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

enelcim geçmiş olsun canım. Ben kaçırmışım yanık olayını. Yeni duyuyorum. Kıyamam sana. İnşallah çabuk geçer.

çok geçmiş olsun enel, valla dikkat et falan diyemiyorum çünkü ben de bazen yapıyorum böyle şeyler.

canım yanık izini en iyi elma geçiriyo diye biliyorum. bir de domuz yağı var ama nerden bulunur:) en iyisi sen elma sür yanık yere. ablamın da bacağı yanmıştı sıcak su ile elma ve o yağdan sürdü. şimdi hiç belli olmuyo.

yandığı günün üstünden 3 gün geçti işe yaramı cnım?sanırım bu iz kalacak belli bir süre.

gunaydiinn guzeller ben kotu bir gece gecirdim mide bulantimdan dolayi banyodan cikamadim berbatti ama bebisim oyle tekmeler attiki hemen moralim duzeldi :) simdik kahvaltimizi yaptik biraz internete takiliyim sonra 1 saat kadar temizlik yapicam. sigarayi bende biraktim hamile oldugumu ogrenince oncesinde 1 paket iciyordum. niye yalan soyliyim bazen cok ozluyorum oyle bir an geliyorki ah simdi bi tane olsa diyorum ama inanin 2 dk suruyo o kriz 2 dk sonra zararli degil al deseler yine icmem. cok zor ama birakmak ha dedinmi olmuyor benim bulantilar cok yardimci oldu cocukluk arkadasim subat annesi o birakamadi mesela ama gunde 4 taneyle sinirladi oda bi kar sonucta.

Merhaba Mart Anneleriiiiiiiia.s.

Evet kizlar iyiyiz yine insallah...bugün cok uyudum ben ya, 2 gündür uykucu oldum ciktim :jeyyar: aslinda cok da uyumuyorum ama düzensizlesti yine,ondan saati kaydi sanirim yine...dün gece migde yanmam oldu da, ondan oldu birazda...ayy sanirim yine basliyor yaaa...:çok üzgünüm:

Sigara mevzusuna gelince, arkadaslar isteyen insan herseyi yapar..önemli olan cidden bunu istemek,bahaneler üretmemek,kararli olmak...bunu olusturabilmek icin de yapici bir sekilde arkadaslarimizi ve cevremizi sürekli uyarmamiz,motive etmemiz gerekiyor... Teselli etmek inanin cözüm degil,hele ki böyle birseyde..insan kendi iradesini asan yerlerde teselli edilir, "elinde degil bunu degistiremezsin", "bu süreci kabullen" gibi..ama bu öyle birsey degil, degil mi arkadaslar? insanin kendi iradesiyle, kendi gücü ile degistirebilecegi birsey bu. keske hersey sigara birakmak kadar kolay olsa...keske herkey insanin kendi iradesiyle, kendi gücüyle cözebilecegi kadar kolay olsa...bir sevdiginizi geri getirmeye gücünüz yetiyor mu? HAYIR:çok üzgünüm: ama sevdigini korumak sizin elinizdeyse ve bunu yapmiyorsunuz, birakalim üzülsünler..simdi üzülsünler ki daha sonra üzülmesinler arkadaslar...

Son düzenleme:
enelcim gecmis olsun canim ya...

ezgi ayrica ben de dün cok kotuydum ya...hem migde yanmasi hem migde bulanmasi..ztn dun de oldu birseyler...ayyy insallah basa sarmiyoruzdur

Enelcim geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.Dikkat et kendine.

Kızlar hepiniz çok güzel moral veriyosunuz.Çok teşekkür ederim. Bu aralar eşimle kaygılarımız çok arttı. Kendimi zerre kadar düşünmüyorum, bebekler de bebekler. Birkaç üçüz annesiyle görüştüm, gittiğim hastanede mutlaka yenidoğan yoğun bakımı olması gerekiyormuş. Benim gittiğim hastanede varmış ama 3 bebek için doğum yapınca yeterli sayıda yer bulabilir miyiz bilmiyorum.Ayrıca Hatay da tek yenidoğan yoğun bakımı bu hastanedeymiş. Yani Allah korusun erken doğum olursa yer falan da olmazsa ne yaparız bilmiyoruz. Etrafımızdaki insanlar Adana ya gidin diyolar. Düşünsenize benim durum çok riskli aniden sancım falan olsa ben nasıl yetişeyim Adana ya. Aslında orda görümcem var, kalacak yer var yani. Ama bilemiyorum bakarsınız 9. aya kadar gideriz bebişlerimle.

Ya anlicanız kafamız çok karışık.Benim dr da çok iyi.Ondan da vazgeçmek istemiyorum.
Kızlar ben ne yapmalıyım????????????:uhm:

Allah yardimcin olsun canim...insallah hicbir terslik yasanmadan en kolay sekilde atlatirsin bu süreci..ben senin yerinde olsam cok tedbirli davranirdim..madem kalacak yerimiz var diyorsun git bence ..hic riske etme derim..

oyy kıyamam ben sana işte annelik böyle birşey.allah bebişlerini sana bağışlasın canım.inşallah herşey çok güzel olur.hastane ile gürüştün mü?erken doğum olursa yer olayı nasıl olur diye.olmazsa riske atma canım adanaya git derim ben.ama inşallah herşey yolunda zamanında gider.rabbim sana bizden daha fazla yardımcı olsun inşalllah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…