benim kullanici panelimde mirzanın cicileri diye bir album var, o album icinde seker, ya bunun magazasi nisantasinda ben de internetten buldum, hic aramaya tenezzul bile etmedim uçuk bir rakam verecekleri kesin.benneyaptımki
canım cok gecmis olsun gecen gun ben de okudum basina gelenleri, uzulme ama gecer o yanık izi de, nazar boncugun olsun o da senin, allah seni de bebegini de korusun kazadan beladan
bence de, cok anormal rakamlar verirler nisantasi ise,
kendin yapabilirsin, cok aksesuar varmis orada.
arkadasiminki kelebekli. pembis pembis cok guzel. senin sekerinde cok guzelmis kanatli filan tam melek....
aynı sekerin butun malzemeleri de o dukkanda gene satiliyormus, tülü, kelebegi, silikon tabancasi vs.
ImageShack - Image Hosting :: dsc00477eb7.jpg
işte canım elim yandı böyle kızlar.
off canım ya kimbilir ne kadar acımıştır geçmiş olsun
işin ilginç tarafı nasıl öyle çizgi çizgi yanmış sanki desen yapmışsın gibi
ayy cnm ya cok gecmıs olsun yanık acısı fena oluyor iz kalmaz ınsallah a.s.
enelcim geçmiş olsun canım. Ben kaçırmışım yanık olayını. Yeni duyuyorum. Kıyamam sana. İnşallah çabuk geçer.
çok geçmiş olsun enel, valla dikkat et falan diyemiyorum çünkü ben de bazen yapıyorum böyle şeyler.
canım yanık izini en iyi elma geçiriyo diye biliyorum. bir de domuz yağı var ama nerden bulunur:) en iyisi sen elma sür yanık yere. ablamın da bacağı yanmıştı sıcak su ile elma ve o yağdan sürdü. şimdi hiç belli olmuyo.
Enelcim geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.Dikkat et kendine.
Kızlar hepiniz çok güzel moral veriyosunuz.Çok teşekkür ederim. Bu aralar eşimle kaygılarımız çok arttı. Kendimi zerre kadar düşünmüyorum, bebekler de bebekler. Birkaç üçüz annesiyle görüştüm, gittiğim hastanede mutlaka yenidoğan yoğun bakımı olması gerekiyormuş. Benim gittiğim hastanede varmış ama 3 bebek için doğum yapınca yeterli sayıda yer bulabilir miyiz bilmiyorum.Ayrıca Hatay da tek yenidoğan yoğun bakımı bu hastanedeymiş. Yani Allah korusun erken doğum olursa yer falan da olmazsa ne yaparız bilmiyoruz. Etrafımızdaki insanlar Adana ya gidin diyolar. Düşünsenize benim durum çok riskli aniden sancım falan olsa ben nasıl yetişeyim Adana ya. Aslında orda görümcem var, kalacak yer var yani. Ama bilemiyorum bakarsınız 9. aya kadar gideriz bebişlerimle.
Ya anlicanız kafamız çok karışık.Benim dr da çok iyi.Ondan da vazgeçmek istemiyorum.
Kızlar ben ne yapmalıyım????????????:uhm:
Enelcim geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.Dikkat et kendine.
Kızlar hepiniz çok güzel moral veriyosunuz.Çok teşekkür ederim. Bu aralar eşimle kaygılarımız çok arttı. Kendimi zerre kadar düşünmüyorum, bebekler de bebekler. Birkaç üçüz annesiyle görüştüm, gittiğim hastanede mutlaka yenidoğan yoğun bakımı olması gerekiyormuş. Benim gittiğim hastanede varmış ama 3 bebek için doğum yapınca yeterli sayıda yer bulabilir miyiz bilmiyorum.Ayrıca Hatay da tek yenidoğan yoğun bakımı bu hastanedeymiş. Yani Allah korusun erken doğum olursa yer falan da olmazsa ne yaparız bilmiyoruz. Etrafımızdaki insanlar Adana ya gidin diyolar. Düşünsenize benim durum çok riskli aniden sancım falan olsa ben nasıl yetişeyim Adana ya. Aslında orda görümcem var, kalacak yer var yani. Ama bilemiyorum bakarsınız 9. aya kadar gideriz bebişlerimle.
Ya anlicanız kafamız çok karışık.Benim dr da çok iyi.Ondan da vazgeçmek istemiyorum.
Kızlar ben ne yapmalıyım????????????:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?